Почитатели на Майкъл Джексън 15 - Man In The Mirror

• 29 333
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
http://news.v2.bgnes.com/view/786508

Майкъл Джексън сътвори история на Американските музикални награди...........

# 736
http://www.michaeljackson.com/us/news/vote-michael-jackson-great … den-show-all-time

Момичета гласувайте, гласувайте

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 10:43 от stelass

# 737
# 738

Цитат на: Калин@
че Джърмейн е запознал Томе Томе (крадецът крадецът) с Майкъл

А Джо го е запознал с Мъри. Страхотно семейство. Аз все се мъчех да ги оправдавам вътре в себе си, казвах си, че може би ги съдим твърде строго. Ама вече много ми писнаха. Като видя Джърмейн с белите ръкавици и Джо с дебелите ланци,  ми прилошава.

Знам, че е пускано, но пък е много зареждащо.  Хубава седмица ви желая.

http://www.youtube.com/watch?v=GSFPQDEkc-k

# 739
"Така Кралят на попа има общо 23 Американски музикални награди, с което стана изпълнителят с най-много спечелени отличия в историята на церемонията. Наградите на Джако бяха приети от брат му Джърмейн, който отдаде почит на покойния си брат, носейки блестяща бяла ръкавица. Той благодари на „Аллах за това, че благослови цялото ми семейство“ и спомена имената на всичките си братя и сестри."

Не искам да съм лоша, но тази благодарност ми звучи двояко. Че са благословени с талант е ясно, но защо ми звучи като да ги е благословил с датата 25 юни 2009 г.? Те след нея така живнаха, че сякаш зимен сън бяха спали преди това  Crossing Arms

ОБИЧАМ ТЕ, МАЙКЪЛ!
БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСИЧКО!
ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД ТЕБ!

# 740
Бърза помощ извикана час след смъртта на Майкъл Джексън 2009-11-21 11:19:37

Личният лекар на краля на попа Майкъл Джексън Конрад Мъри повикал бърза помощ повече от час след смъртта на певеца. Това съобщава днес АФП, като се позовава на обнародвани в Лас Вегас, Невада, официални документи.

Заповед на полицията за претърсване на една аптека в Лас Вегас, от която се снабдявал д-р Мъри, дала нова информация за часовете около смъртта певеца на 25 юни. В показанията си Мъри казал, че сърцето на Майкъл Джексън престанало да бие, докато той за кратко не бил при него. Двадесет минути преди да настъпи смъртта лекарят направил на певеца инжекция със силно действащия анестезик пропофол, а преди това му дал редица други успокоителни. Мъри решил да приложи пропофол, след като Джексън изобщо не можел да заспи. Извършените от медицинския институт в Лос Анджелис изследвания показват, че именно този медикамент е отговорен за смъртта на Майкъл Джексън. Според Мъри той извикал полицията едва в 12,22 ч. или час след като констатирал, че поп звездата вече не диша Справка на телефонните обаждания на лекаря показват, че той е прекарал на телефона 47 минути между 11,18 ч. и 12,05 ч. време, през което според твърденията му правел изкуствено дишане на певеца. Мъри не е споменал тези факти на следователите, се посочва в заповедта за обиск. На кого се е обаждал лекарят полицията не разкрива. Д-р Мъри изчезна в часовете, последвали смъртта на изпълнителя на "Трилър", докато той бе транспортиран спешно в университетския медицински център на Калифорния в Лос Анджелис. Срещу Мъри не бяха повдигнати обвинения, макар у полицията да се породили известни подозрения, след като той няколко часа след смъртта на Майкъл Джексън не можеше да бъде открит. /БГНЕС

Лос Анджелис / САЩ

Ей тая гад докога ще се разхожда необезпокояван  Twisted Evil
Майкъл щеше да бъде жив, ако беше получил адекватна лекарска помощ!

# 741
 Сладкишка  онзи горе забавя,но не забравя Peace

# 742
Сладкишка  онзи горе забавя,но не забравя Peace

Така е. Той е най-точния съдник, най-справедливия. Но ме е яд, много ме е яд, не мога да простя безхаберието на Мъри...То коства Човешки живот...И то на прага на един нов етап...

Нова тема се задава  atwork

# 743
  • На брега на реката

Общи условия

Активация на акаунт