Тибетската гъба, която се отглежда в мляко

• 146 744
  • 531
  •   1
Отговори
# 210
имам гъба за даване  Peace (Пазарджик-Пловдив)
г-жа Стихийно бедствие, мила, колко дена даваш почивката на твоята гъба?
а за комбуча: ако ще имаш излишна - свирни да мина да се видим Hug ти какъв чай използваш - от истинска запарка или от онези пликчета? (все гледам твоята картинка и имам желание да ти почерпя с една хубава торта  chef Grinning)

# 211
ами свиркай бе душо, ще ти дам камбуча.
За моята гъба почивка няма Naughty то това и е живота да прави кефир, ква е тая  почивка от живота  bouquet
С чай правя камбучата, то онова в пликчетата не е чай.

# 212
Здравейте!Имам за даване и комбуча и тибетска гъба.Ако има желаещи - пишете на лични за да се свържем!

# 213
Привет. Мога ли да пийвам кефир от тибетска гъба по време на кърмене ? Синът ми е на 6 месеца.

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 16:56 от arilena

# 214
Здравейте! Има ли някой от Варна който да има чаената гъба за раздаване?

# 215
Не съм от Варна но ако искаш ще ти я пратя по курьер, имам чайна гъба за половин БГ Hug

# 216
i az q pieh nqkolko meseca,no stanah bremenna i se otkazah i taka q zagybih.i az sam 4ula 4ydodeini raboti za neq,no q pih mnogo malko.neznam sega sled kato rodq otkade 6te si q namerq ako re6a da q piq.

# 217
  • България
Не съм от Варна но ако искаш ще ти я пратя по курьер, имам чайна гъба за половин БГ Hug

това друг вид гъба ли е?

# 218
  • Варна
Здравейте, момичета!!!
Аз живея във Варна, и много ще съм благодарна, ако някой се ангажира дори и от друга част на страната, да ми продаде или да сподели част от своята ТИБЕТСКА(кефирена) гъбка с куриерска пратка, която естествено ще е за моя сметка!
Предварително благодаря, и вярвам , че все още има добри души!!!  love001

# 219
Здравейте, момичета!!!
Аз живея във Варна, и много ще съм благодарна, ако някой се ангажира дори и от друга част на страната, да ми продаде или да сподели част от своята ТИБЕТСКА(кефирена) гъбка с куриерска пратка, която естествено ще е за моя сметка!
Предварително благодаря, и вярвам , че все още има добри души!!!  love001

Илона, дай адрес на лични,ще ти пратя Peace

# 220
Иска ли някой кефир?

# 221
  • София
Аз искам Simple Smile,ще пиша на лични Hug

# 222
Здравейте.Бих искала някой да ми каже защо се получават киселини от кефира.Мъжът ми го пие против тях а то....Има ли някой да е получил подобрение след употребата му.Аз пия чай от комбуча и съм си доволна.Чудесен е.Благодаря предварително   bouquet

# 223
  • Ямбол
Здравейте,първо бих искала да попитам дали има противопоказания при кърмене да се консумира кефира?
И второ,от Ямбол съм и бих искала и аз да си "задомя" от Кефирената гъба,ако някой би подал ръка,предварително благодаря!

# 224
Здравейте.До вчера и аз имах  тибет. гьба,но незнайно как се "стопи" в кефира .Моля,ако има русенки,които отглеждат гьбата да ми пишат на лични.Повече от година я имах ,свикнах да пия кефир и сега незнам откьде да намеря друга гьба.

Общи условия

Активация на акаунт