МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 46: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 25 690
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Маричкееее за нищо на света те не сменям!Хаус да си "лъска" Бастунчето и да не се занимава с простолюдието(в наше лице) Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лека нощ!И нали знаете САМО ДЖЕМИЛКТАШ!
Оле,оле,оле!!!
Ох,Дедо Попе,олекна ми на души4ката.  Hug
Приятни сънища на вси4ки!!!  Hug   Hug  Hug

Нали знаете,че и аз много ви ловя всичките!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И ние тебе също!!!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 736
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Приятни сънища на вси4ки!!!  Hug   Hug  Hug
Нали знаете,че и аз много ви ловя всичките!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И ние тебе също!!!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Приятни сънища и от мен! Heart Eyes

# 737
пускам коментарии от един мисля, руски сайт -Дженгиз е Игит в"Езел"- след последния 7епизод, който беше много силен, супер добър беше Игит,но гадничка му е май ролята,
......а Дженгиза вообще не переношу, особенно после этой серии.....
eyshan
а что сделал Дженгиз в этой серии?
...рзговор с мамой Эзеля , потом еще сцена на могиле Омера. мерзкий и скользкий тип. интересно изменит ли он с той рыжей?
...а вот в Болгарии его любят, есть тема отдельная, посвящена этому актеру. У них там аватарки с ним, обсуждения, в общем я  так поняла поклонники творчества.

# 738
emely. какво си говореше с майката на Езел, че много го коментират, а пък на гроба на Езел............
спомних си Джемил на гроба на Ламия, обачетук май няма място за сравнение...много са възмутени

# 739
Добро утро, момичета.
Снощи нямах достъп до компа, но тази сутрин денят ми започна с настроение заради това:

пускам коментарии от един мисля, руски сайт -Дженгиз е Игит в"Езел"-  ...а вот в Болгарии его любят, есть тема отдельная, посвящена этому актеру. У них там аватарки с ним, обсуждения, в общем я  так поняла поклонники творчества.

В. Шоу не ми направи кой знае какво впечатление, но да влезем в руски сайт... Да знаете, както върви, и до Ийит ще стигне новината за Джемилкьой ... Ако вече не е стигнала...  Embarassed

# 740
Добро утро! Hug Hug Hug

# 741
  • София
emely. какво си говореше с майката на Езел, че много го коментират, а пък на гроба на Езел............
спомних си Джемил на гроба на Ламия, обачетук май няма място за сравнение...много са възмутени

Добро утро  bouquet  bouquet

ще ти се hahaha hahaha

# 742
НОВА ТЕМА Hug Hug Hug
Пускам нова тема,защото стигнахме лимита.

# 743
Възмутени ли  ShockedНа мен ми стана жал за Дженгиз когато говореше на гроба на Омер.Ще ви пиша с точност довечера/ще погледна в you tube,че сега съм на работа/.Няма да се учудя ако Иит знае за нас.Нямали си агент Thinking

Общи условия

Активация на акаунт