За интимните връзки между цигани и българи

• 9 701
  • 31
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ако въпросът е - на мен би ли ми било абсолютно все едно дали синът ми ходи с българка или с циганка - не, не би ми било. Риспект към всички писали в темата, получавате приза Златна среда (поне на теория)  Simple Smile

Синът ми се движи в негова среда. С неговото образование, положение, възможности.  Там циганки няма. Ако има, те не се различават от другите и не мога да ги позная. Там, където се срещат тези среди, не виждам проблем.   
Точно така е.
В интерес на истината, ако един ден дъщеря ми случайно реши за се омъжва за човек от друга, генерално различна раса, не съм сигурна, че бих била особено щастлива. Факт.  Rolling Eyes

# 31
8. Забранено е пускането на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи

Общи условия

Активация на акаунт