Отговори
# 465
  • На плажа
Искам да си направя домашен течен шоколад,но никаде не откривам рецепта.Бихте ли ми помогнали  Praynig

# 466
Искам да си направя домашен течен шоколад,но никаде не откривам рецепта.Бихте ли ми помогнали  Praynig

ееее,не по болното място де... Heart Eyes Сега и аз ще следя за рецептата и после....100кг отгоре

# 467
# 468
Обратно Бо,обратно  hahaha hahaha hahaha
Първо филетата,а в краен случай другото месо.....

П.П.  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ами да...  Laughing бон филе реших да е.  Hug
Току що го купих, сега ще го завия със сол...  Mr. Green Една приятелка ми каза, че е чувала, че се кисне след солта и 24 часа във вино, и накрая подправките. Дали пък не е нещо недоразбрала и че е добро мезе за вино?   hahaha
Ще трябва да търся и чимен /чимена не е ли само за рибни филета?/.
Между другото на терасата няма как да го простра, понеже сме на първия етаж и си имаме много котки, та мисля у дома, срещу климатика на релсите за пердета.  Joy
Колко дни трябва да се суши?

# 469
Обратно Бо,обратно  hahaha hahaha hahaha
Първо филетата,а в краен случай другото месо.....

П.П.  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ами да...  Laughing бон филе реших да е.  Hug
Току що го купих, сега ще го завия със сол...  Mr. Green Една приятелка ми каза, че е чувала, че се кисне след солта и 24 часа във вино, и накрая подправките. Ще трябва да търся и чимен /чимена не е ли само за рибни филета?/.
Между другото на терасата няма как да го простра, понеже сме на първия етаж и си имаме много котки, та мисля у дома, срещу климатика на релсите за пердета.  Joy
Колко дни трябва да се суши?
Чимена е подправка за кайзероване на различни меса и риба.....Така,че се ползва често.
Ако сушиш в стаята ще се размирише из цялата къща на пастърмица.... Joy Joy Joy
Може и в хладилника а го сушиш....
Аз го правих по рецептата на Пеп-чо тази година http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=825.msg9373#msg9373 ...Ще видим...Още резултата съхне Crazy

# 470
Пу и за мен тази рецепта на Пеп-чо!  Hug 
Наистина ще се вмиришем у дома...  Laughing Ще търся решение, а и Пеп-чо предлага в рецептата си в хладилника, на скарите.

Благодаря ти TheNMaster Heart Eyes

# 471
  • София
TheNMaster,благодаря за рецептата!   bouquet
То било супер лесно!Тъкмо в събота ще има мръвка подходяща!  Laughing

# 472
Лесно е...Само мръвка да има...Всичко е лесно  Mr. Green
 Hug

# 473
  • В сърцето на живота!
Започнах да правя тези кокосови бонбони http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=262400.0 но ми се струва че млякото ми е малко
или стърготините са ми много  newsm78 ?Спазила съм всичко по рецептата,уж.Пише 400гр.мляко,но....
Някак си не ми изгглежда на "тесто" което да мога оформя ...Rolling Eyes 

Не става за оформяне,как мога да го оправя? smile3518

Ето как изглежда сега

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 17:44 от •◊ Ясмина ◊•

# 474
•◊ Ясмина ◊• сигурна ли си, че кондезираното мляко е подсладено? Така ми се получи когато бях взела обезмаслено и без захар. Оправих го с много пудра захар и масло  Embarassed
Всъщност ги правих по тази рецепта http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346860.msg9520973#msg9520973

# 475
  • В сърцето на живота!
Не е подсладено ooooh!  #Cussing out
А ако опитам с пудра захар и масло като теб,ще стане ли?И как?

# 476
По-добре сложи само мъничко краве масло, колкото да събереш тестото. Явно са ти дошли повече стърготините.

Сега прочетох, че ти е неподсладено млякото. Ами най-добре първо да го направиш добре на сладост с пудра захар, и после да го събереш с кравето масло. Ти направо измисли нова рецепта Laughing.

# 477
  • В сърцето на живота!

По-добре сложи само мъничко краве масло, колкото да събереш тестото. Явно са ти дошли повече стърготините.

Сега прочетох, че ти е неподсладено млякото. Ами най-добре първо да го направиш добре на сладост с пудра захар, и после да го събереш с кравето масло. Ти направо измисли нова рецепта Laughing.
Да го връщам ли пак на котлона заедно с маслото и п.захар?

# 478

Да го връщам ли пак на котлона заедно с маслото и п.захар?

Не, не мисля, че е нужно. Просто си объркай сместа с пудрата захар, така, че да ти хареса на вкус и после добавяй по малко краве масло, колкото да се замеси. Тестото е такова, че изглежда сухо, но всъщност не е. Сега с тези добавки не знам какво ще стане, но все ще става за ядене, споко Peace.

# 479
Ясмина съжалявам за неволите. Sad
Винаги съм ги правила с подсладено кондензирано мляко и си става като тесто.Затова съвет не мога да ти дам,но послушай Полина мисля че ще ги оправиш.

Общи условия

Активация на акаунт