Остров Тасос (3)

• 196 891
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
*2K* 
снимките са страхотни  Peace

# 331
  • София
А какво е разстоянието от София до Кавал ,през Гоце Делчев или през Кулата. Как е по удобно?

# 332
Дайте информация за пътуването през Златоград и Гоце Делчев- къде пътят е по- добър?

# 333
Определено през Гоце Делчев е по-добре  Peace

# 334
А какво е разстоянието от София до Кавал ,през Гоце Делчев или през Кулата. Как е по удобно?
София - Гоце Делчев - Драма - Кавала = 330-340 км
Пътя е ОК, има само един участък преди Г.Д. около 10км дето има дупки  #Crazy но то няма как да караш през БГ и да не уцелиш 10-ката с дупки някъде  Joy в ГР естествено е много добре, има само малко завои.

# 335
*2K* , имаш ли впечатления от х-л Есперия и х-л Тасос? В holidaycheck имаше доста неприятни снимки от стаите на Есперия , та се разубедих  Confused

# 336
А през Златоград да е минавал някой скоро?

# 337
  • София
5 часа София-Керамоти през Г.Делчев ако е спокойно на границата. Качихме се веднага на ферибота т.е за 6ч бяхме се настинили и в хотела.

Ilio Mare Beach Hotel -  19 км на запад от Лименас. Полупансион и много морски специалитети за вечеря. Много спокоен плаж към хотела с дневен бар.

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 10:12 от Stelitka

# 338
*2K* , имаш ли впечатления от х-л Есперия и х-л Тасос? В holidaycheck имаше доста неприятни снимки от стаите на Есперия , та се разубедих  Confused
Kalentina , аз мислех, че вече си там като не пишеш тук  hahaha
В Есперия не сме влизали, казаха, че няма свободни стаи и не могат да покажат, отвън кафето и градината изглеждаха добре  Peace но не се заседяхме....
В Тасос - готвача е българин и сам ни покани да го разгледаме, видяхме всъщност 1 стая /на 3ти или 4ти ет. не помня - качихме се с асансьора  hahaha те ни го похвалиха като екстра  Rolling Eyes но то за малките гръцки хотели може би си е, особено ако си с беб.количка - 3ка и изглеждаше точно като на снимките в сайта - 3 легла, голям гардероб и прилично място, добро балконче, гледаше към градината/боровата гора...ако не се лъжа същата стая или подобна  е на снимките в сайта - в галерия 3та четворка снимки - с тъмните мебели  Peace
Според него тези с изглед към морето били 1 идея по-малки, иначе нямало разлика  newsm78 Хотела е може би най-голям  Thinking в района има ресторант, басейн откъм пътя /само той в Пефкари/ и отстрани тенис корт, видя ми се чисто докато обиколихме, друго не се сещам, ако има питай  Praynig

Аз по принцип се чудех м/у 3те - и за Есперия ме отказаха същите снимки, затова и поисках да видя наяве, но нъц  Sick, Тасос ми отговориха, че нямат свободни места за тези дати /а после се оказа, че има  #Crazy/ и остана Капахи - дето си беше заплюл мъжа ми  Mr. Green
Не съжалявам - бяха изкл. любезни и внимателни не само по нета, но и наяве, което за мен е голям +  Hug основния недостатък беше, че са доста малки стаите и баните ...не, че стоиш вътре, но все пак обичам да има повече място....
А най-основното, което не ми допадна в района за съжаление е плажа - тази ивица скали в морето изобщо не ми беше по вкуса като на плувец тип ютия  hahaha но пък спокойствието ми дойде идеално и за 1ви път от доста време се върнах наистина починала, чак казват, че ми личи  Joy

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 09:31 от *2K*

# 339
Stelitka ти си 1вия човек, който срещам доволен от Илио Маре  #Shocked обикновено е точно обратното  Sick навсякъде и всички го оплюват яката .......може ли малко повече да споделиш или пък снимки  newsm78 определно съм любопитна  Thinking

# 340
Добър ден на всички,

Обръщам се към вас със следната молба- загубих една шапка на дъщеря ми,която й беше донесена от о-в Тасос неотдавна. Ако някой се наеме да ми вземе същата,ще бъда безкрайно благодарна.    Разбира се,ще си платя всичко необходимо,а който откликне на молбата ми,нека ми пише на лични,аз ще изпратя снимка на шапката и ще разберем за подробностите.

Молбата ми е напълно сериозна,много я харесвах тази шапка и много ме е яд за нея.

Благодаря предварително на всички,които ще ми обърнат внимание Hug

Приятен ден и много усмивки  bouquet

# 341
  • София
Stelitka ти си 1вия човек, който срещам доволен от Илио Маре  #Shocked обикновено е точно обратното  Sick навсякъде и всички го оплюват яката .......може ли малко повече да споделиш или пък снимки  newsm78 определно съм любопитна  Thinking

Ха- истината е ,че намерих темата за Тасос след като се върнахме. Предложиха ми добра оферта а и бяхме за 3 нощувки ,затова тръгнахме 'на сляпо'.
Няма да те излъжа,че не знам как се качват тук снимки, не съм се и пробвала до сега Embarassed

Най-хубавата хотелска стая ,в която сме попадали до сега.Всичко от камашит. Легло,маси,столчета,шкафчета дори лампите и огледалото. Водят се джуниър суйт.За двойните стаи нямам наблюдение.Камериерките българки ,разбрани жени. От храната найстина не можем да се оплачем. Имаше панирани октоподи,калмари и всяка вечер различна риба на бюфета. Плажа на 10 м от хотела и както писах страхотен бял бар на самия плаж с бяла мека мебел и няколко лежанки. Любезен персонал.Почти празен плаж, не плащахме чадъри и шезлонги. Малко камъни в плиткото ,но иначе кристално чисто море.

Достатъчно шезлонги и лежанки покрай басейна.Единственото от което се оплакаха децата- препаратите във водата в басейна. Много концентрирани и неприятно при плуване. А също и плитък.

# 342
*2K* Laughing Laughing Laughing там се в края на август.  Тези дни ще звънна да питам има ли свободни места в х-л Тасос . Сайтът на Есперия изглежда много обещаващо, но още има  newsm78 заради снимките в holidaycheck . Други въпроси ... Есперия все пак изглежда ли обещаващо?  Rolling Eyes

# 343
Kalentina отвън е ОК, но вътре незнам, говорихме с 1 девойка отпред в кафето и тя каза, че няма места и не можем да видим стаите и не предложи дори входа да видим, така, че не сме нахалствали  Rolling Eyes
в снимките има 2 на хотела, не го щракнах повече, тъй като не се качихме навътре  #Crazy - хотела е 1 идея по назад от другите - по няколко стълбички

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 10:49 от *2K*

# 344
Stelitka , аз го бях харесала хотела мин.година точно по снимките на стаите в сайта  Peace но всичко ме отказа, коментари по форуми, и туристически сайтове, 1 препатили познати, както и приятел, дето работи в турагенция - според всички базата е ОК - но обслужването и храната = потресаващи  Sick дано нещата да са се променили в положителна посока, тъй като хотела наистина изглежда много добре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт