Германска нова медицина - 5 част

• 56 284
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, искам да попитам къде мога да прочета как ГНМ обяснява конютивита? Изобщо ако знаете някъде видове алтернативни техники за лечение на конюктивит?
Предварително ви благодаря!

# 61
Ми на българския сайт, примерно.

Конюктивит един път имаше дъщеря ми. Не го лекувах с нищо. Сам си мина. 3 дена вкъщи и вниманието на мама.

# 62
. Знаем, че по този начин се предават антитела. На организма му трябва около една година след това за да се изчисти от тях.

Хващам се за думата "антитяло" ....
Цитат
Какво представляват антителата? Според традиционната медицина антителата са протеини, образувани от „имунната система”. Но ако имунна система не съществува, то тогава какво представляват антителата? Ако заменим думата „имунна” с „подпомагаща” система, следното изказване няма да ни изненада:

Д-р Ланка: „Всъщност антителата са разтворими кръвни протеини, които играят главна роля при лечението на рани.” (Интервю от 2005 г.).

Това обяснява защо нараства броят на антителата по време на всяка лечебна фаза. Позовавайки се на Германската нова медицина и на знанието, че болестите са смислени биологични процеси, терминът „антитяло” става безсмислен, тъй като не съществуват тела, срещу които то да се бори.

След като реално няма антитела в организма, какво се предава???

# 63
В момента се ползва тази дума Антитяло.Може да се ползва и "специфичен протеин",ако по ви харесва. Wink
Иска ми се тази история да не я дискутираме поне за момента в тази тема. Peace

# 64
Аз поне не обсъждам темата за детето, защото не съм компетентна и не съм запозната със случая.
Просто искам да си доизясня понятието "антитяло" и съществува ли реално...
Явно ще се ползва тази дума, но не в строго медицинския ѝ смисъл.

# 65
В момента се ползва тази дума Антитяло.Може да се ползва и "специфичен протеин",ако по ви харесва. Wink
Иска ми се тази история да не я дискутираме поне за момента в тази тема. Peace

Мдааа... Свободата на словото е една от най-важните граждански свободи. Тя се изразява в свободата на всеки да изразява публично мнението и възгледите си без намеса и натиск от страна на публичните власти, упражняване на цензура или налагане на наказание.

# 66
Мдааа...на хартия само.

# 67
  • Бургас
Все се каня да попитам, относно вирусите, за които липсвали доказателства...
Преди седмица много силно започна да ме боли гърлото. Било адски възпалено/червено според лекарката, при която отидох основно за болничен. Набързо ми изписа един "нов АБ, страхотен, широкоспектърен", не знаейки, че аз в експерименти не участвам... Даже не погледнах рецептата, за какво става въпрос  ooooh! Един ден бях на легло, отпаднала, с лека Т, без глас, с хрема и ужасни болки в гърлото. На другия ден започна да се подобрява състоянието ми, а на по-другия - нямаше и помен от всички неразположения. Лечението ми протече така: единствено наличната ми гранулка от конституц. лекарство разтворих в 50 мл. вода и пих през 2 часа по 1 глътка докато свърши (Това ми каза хомеопатичката да направя, не съм си го измислила сама Crazy ). Ааа, и един лимон го разрязах на две части, едната изтисках в гърлото вечер преди лягане, другата - на сутринта. Както и да е, не ми беше това мисълта...
Като се върнах на работа, разбрах, че две колежки са в болничен, със същите оплаквания - нечувана досега при тях болка в гърлото. След няколко дни - една позната в Скайп ми писа за същите симптоми при нея. Днес, звъня на друга - тя няма глас да ми говори, оказва се, че и тя е с мега възпалено гърло.
И как аз трябва да го разбирам това съвпадение, при положение, че вируси няма... Това какво е? Еднакви конфликти?
А лятото като има грип с, примерно, разстройство като бонус и то при почти всички разболели се, да не казвам при всички? Пак по едно и също време, еднакви конфликти ли преживяват хората? Не мога да го разбера...   Rolling Eyes Blush

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 13:24 от Катёнок

# 68
Да, точно така - един и същ тип конфликт. Сама си си отговорила. Peace
В сайта има писано по въпроса на няколко места.

# 69
И аз бях с подобни симптоми. Ужасна болка в гърлото, като преглъщам ме болят чак ушите и мозъка. Но това го отдадох че в един и същи ден имах два конфликта на "не мога да преглътна" - служебен и личен. Като се успокоих на другия ден и си разясних нещата, гърлото ми се оправи и сега нямам и помен от болката.

Но наистина е странно че се появяват при толкова хора наведнъж еднакви симптоми по едно и също време!  Simple Smile

# 70
  • Бургас
Аз "не можех да преглътна", че трябва да се върна на работа след коледно-новогодишната ваканция, която не исках да свършва. Да предположим, че и колежките ми също са имали подобни конфликти  Laughing
Но другите ми две познати са в майчинство, ама и те "не са си преглътнали по нещо" и това е, приключва въпроса  Crazy
Всички сме различни хора и по различен начин приемаме случващите се неща в живота, и не е ли най-малкото подозрително от ваша гледна точка, че при положение, че нито една от нас не се е разболявала месеци наред (аз - от години Peace ), а сега и четирите наведнъж и все с еднакви симптоми?  newsm78

# 71
  • SA
Абе човек, според ГНМ в Африка има милиони хора с еднакьв конфликт, ти сега за няколко приятелки го правиш на вьпрос.

# 72
Абе човек, според ГНМ в Африка има милиони хора с еднакьв конфликт, ти сега за няколко приятелки го правиш на вьпрос.

И според хомеопатията ими места с изявени миязми и сътветно често срещани болести, които на други места не съществуват...

# 73
 Катёнок ,
По теорията за инфекциите би трябвало всеки около теб да се зарази и да се разболее.Мьжьт ти разболя ли се?И ако предадем веригата ,всеки сезонен грип трябва да прави епидемия и пандемия. Wink
Грипозните сьстояния са едни от най честите конфликти,които решаваме в това общество.Разбира се,според асоциацията на конфликта.При теб,ако е това,което описваш ,трябва да си имала ангина.Някои минават с териториални конфликти и тежки грипови сьстояния.Според разбирането и приемането на света. Peace
Доказано е,че и медиите и др.могат да ни насадят масови психози и сьответно да получим конфликти.
Затова неподготвен човек може да стане жертва на медиина масова психоза, гледайки всеки ден негативни новини.
Като се замисля,новините са изпьлнение с 99% негативности.

ПП Витамин С е активираща субстанция(ако е изкуствен).Счита се,че в решена фаза омекотява симптомите като активира леко конфликта.
Да нямате на работа някой общ "проблем"?

# 74
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Christian, почисти си пощата за ЛС!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт