За "Гостите" и някои подфоруми

• 1 802
  • 10
  •   1
Отговори
Обръщам се към администраторите на сайта с молба да помислят дали е възможно да се спре възможността нерегистрирани гости да пишат в подфорума за детските градини на "Нашите деца".
Както на всички ни е известно, темата за детските градини и недостига на места в големите градове е доста наболяла и актуална. Напоследък ставам свидетел как се появяват разни гости, "пускат си бомбата" и изчезват, докато и без друго изнервените родители започват да скачат един върху друг. Мисля, че този стрес е излишен и така както в много подфоруми е забранено на нерегистрирани да пишат, така може да се забрани и в този и да се спестят много конфликтни ситуации Peace
Надявам се да разгледате предложението ми!
Поздравявам ви за чудесния сайт  bouquet

# 1
  • София
Подкрепям.

Проблема е достатъчно сериозен за да се разводнява от анонимки.

# 2
Така е! Подкрепям!  Peace

# 3
  • София
Подкрепям!
Вярвам, че ще намалеят конфликтите и периодичното повтаряне на едни и същи мнения.

# 4
И аз подкрепям - нищо че съм анонимен  Laughing

# 5
# 6
И аз се присъединявам към молбата! Конкретно бих искала да се оплача от политическите постове на един определен гост - Попай, който постоянно залива родителите с агитационни материали.

# 7
и аз подрепям и ако може и в под форум Благотворителни акции, помощ за сираци, социално слаби и болни дечица да не пишат гости Peace

# 8
И АЗ СЪМ ЗА  Peace

# 9
# 10
Искането отдавна е удовлетворено.

Общи условия

Активация на акаунт