Съдомиялна BOSCH инструкция на български

• 27 277
  • 18
  •   1
Отговори
  • София, Bulgaria
Здравейте,
Купих си съдомиялна Bosch модел SRV 43TO3EU, но няма инструкции на български. Обадих се в Тхномаркет и ми изпратиха кратка инструкция, не е пълна, но върши работа. Помолих ги да ми изпратят пълна , ако имат и сега чакам. Моля, ако някой разполага с пълните инструкции да ми ги изпрати. Ако имате нужда от кратки, ще ги изпратя с удоволствие!

# 1
  • Пловдив
Теб какво те интерсува, че Техномаркет нямат инструкция?!?!? Длъжни са да имат. Отиваш и с ясен тон им заявяваш, че си искаш инструкцията иначе ще се обадиш на КЗП.

# 2
Здравей venito78,   моето упътване за употреба на съд. Бош е комбинирано, т.е. има за 5 модела, между които и този, който си споменала. От картинката виждам, че твоят модел е за вграждане. Вярно ли е? Ако искаш да ти я сканирам до два дена и да ти я изпратя. В момента нямам възможност. Книжката е 23стр. - да не би и твоята да е същата.
Когато преди две години купувах моята съдомиялна, първо я видях в Технополис. Нямаха пак упътване на Бг и им казах, че няма да си купя съдомиялна от тях поради тази причина. Купих я от друг, по-малък магазин с упътване. Освен това, една година по-рано купих от Технополис телевизор Шарп пак без упътване на Бг. Писах жалба до КЗП, ама те пак така си продължават явно.
Много Ви моля мами, жалвайте се се с по един e-mail до КЗП, защото тази практика на  технотата продължава.

# 3
# 4
# 5
  • София, Bulgaria
Много благодаря на всички , които ми писаха. Отворих линковете , които ст ми изпратили, но не намерих нищо за моята съдомиялна. На КЗП мисля да изпратя един имейл, апък да видим какво ще стане. Не очаквам нещо да направят, защото не съм само аз , която си купувам от Техномаркет. А да отида там да се разправям с тях, просто нямам нерви. Ще си имам вече едно наум, то човек се учи от грешките си!
Още веднъж благодаря!

# 6
http://paganeo.snimka.bg/other/ukazanie.464392.16988432

виж тук като натиснеш лупичката дали няма да се чете

# 7
аз също нямам на бг инструкции, но пък съпругът ми намери някакви на руски, ще проверя за кой модел са и ако стават ще ти ги пусна Peace

# 8
  • София, Bulgaria
Много благодаря на всички, които взеха моя проблем присърце. На руски не ми вършат работа, защото не се справям добре с руския. Тези които е пуснала lu_lu а точно за моята миялна. Благодаря ви!

# 9
Venito, и аз съм изправена пред същия проблем - нямам инструкции за употреба за точно този модел. А това което е пуснала лу-лу ми иска парола. Много ще съм благодарна ако някой ми даде инструкцията за този модел!

# 10
Ами след 5 минути търсене в сайта на BOSCH намерих инструкция за експлоатация на БГ. Вместо да губите енергия в писане и оплакване потърсете си. И за да не кажете, че само се заяждам заповядайте http://dox.bg/files/dw?a=816efff0c5
Успех с новите ви машинки  Laughing

# 11
lotuspgg , вярвай ми, търсих доста преди да пиша и тук, включително и в сайта на БОШ. Не знам къде си го намерила това на сайта им, аз не можах, но ти благодаря много! Hug

# 12
  • София, Bulgaria
Явно вече са го публикували в сайта на бош , но преди, когато аз търсих нямаше. А и мисля , че всеки ще си направи труда да потърси първотам... Инструкциите , които е пуснала lotuspgg са много подробни. Много благодаря! Аз вече май свикнах да се оправям с миялната и за сега съм много доволна. Не съм използвала преди друга марка , за да направя сравнение, но от моята съм доволна. Приятелки ми казват, че понякога тяхните не измиват добре някои тенджери или тави, но на мен д сега не ми се е случвало. Аз мия дори и глинения гювеч в нея и го мие чудесно. Абе с две думи - хубаво е човек да не си губи времето в миене на съдове...

# 13
Ами не знам преди дали го е имало това на сайта им, но сега аз определено не мога да го намеря. Моля  lotuspgg все пак да даде линк към упътването, че да видя най-накрая къде е, защото не го намирам на сайта им и това е. newsm78

# 14

Общи условия

Активация на акаунт