Писмо от една самотна майка до мен

• 17 947
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
Говорих вчера със Стела. Съдебно решение все още няма и може да се проточи още много. Срещите с БНД продължават два пъти седмично.
Стела очаква да получи ваучер по програмата "Аз мога" и да започне курс по "Оперативно счетоводство". Получила е 20лв в сметката, благодаря!  Hug

morti6a, имаш ЛС.

# 46
# 47
Стела е спечелила пълно попечителство и от 1.06 започва работа като технически сътрудник в Силистра. Новият й шеф е немец и е впечателн от познанията й по езика. Заплатата е много приятна за стартова в малък град. Детето тръгва на ясла и всичко постепенно за тях се нарежда.

Благодаря на всички, които помогнаха!  Hug Радвам се също, че Стела я очакват хубави неща след толкова неприятности. Ще заключим темата, а който се интересува от това как вървят нещата при нея може да ми пише на ЛС.

# 48
Прекрасна новина в навечерието на Гергьовден! Да са здрави и много щастливи и Стела и детенцето й!  Praynig

# 49
  • София
успех й желая  Hug  bouquet  bouquet

# 50
Много борбена жена и със ваша помощ е успяла да си стъпи на краката .Много хубаво ми стана като прочетох послендите постове  bouquet

# 51
От неделя се опитвам да накарам мод да заключи темата.  Tired

# 52
Mили момичета, благодаря на всички вас! Пишете ми на
steladimitrova77@abv.bg
Детето ми е добре!
Пишете ми!
Стела

Общи условия

Активация на акаунт