АПРИЛчетата ни растат щастливи, пълзят и ходят със крачетата игриви

• 26 883
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Привет и от наш'та банда!
...Всички сме болни в къщи, жестока хрема,гърлобол а мен и уши ме боляха до скоро, пълен разкош! Цяла седмица мина.Не ми стига, че едвам дишам ами и с тези маски заради беба,направо недостиг на въздух се получава и едно безсилиеее,направо припадах...   Tired на нас обаче няма кой да ни погледа чедото и не знам как превъзмогнах себе си... Боба само едни лигави сопорлета точи, чак похърква!!Дано с това да си остане де  Praynig Осцилокоцинума върши чудеса,давам и на Боби,сутрин и вечер + още хомеопатийки за гърло даже и за отпушване на нос за мен.. абе голямо зареждане му ударихме от аптеката... Вчера и с Цитросепт се снабдих... да ви кажа много по-добре сме от татито ама с неговото твърдоглавие неизмеримо... какво да го правя, вече буха като магаре и аз леко покашльотвам ама като му се пие АБ след няколко дни да продължава... Само ме яд,че и детето може да пострада от неговите експерименти,пууу мъжка му работа...  Crossing Arms Tired
На фона на всичките гадости през последния месец да ви споделя и малката ми искрица с голяма надежда... Дано не сме закъсняли твърде много... Милата ми майчица утре следобед заминава за Мексико!!Хем се вълнувам от радост, хем се притеснявам ... на фона на  цялостното ми състояние мога да заявя, че емоциите съвсем ме довършват.. Тя да стигне по живо по здраво,  пък надявам се нещата да се подредят!  Praynig
Олчето много ти дойде на душичката... искрено ти съчувствам!  Hug Надявам се Ени да не се разболее а Вели да се подобри,  Praynig  камоли ремонти и разбивания,Божее  ooooh! еххх гадория!
... и понеже и аз съм като бялата птица.. ли беше,патица ли...пък бяла ли...  Thinking
искам само да похваля всички априлски дечица... колко са пораснали и какви са сладури..То не може човек слабост да има... и това и онова и другото ами това..ехее все прекрасници!!  Peace
Добре дошли на "новите" майчета!!   bouquet

# 332
Здравейте и от нас! Hug
Ния пак отказва всякаква храна, егати чудото! ooooh!Само с мляко мога да я прилъжа да хапне нещо и то пак недостатъчно! Tired
Олче, неприятностите са взели връх! ConfusedМного прегръдки и целувки за малкия юнак Вели и на палавата му сестричка!Да се оправяте бързо всички и това да ви е за последно вече! PraynigЗа къщата не се тревожи, ще се размръзи, всичко ще се оправи, айде сега май....та му, да сте живи и здрави пък ето че има къде да живеете, докато се оправи положението!Знам, че то отстрани е много лесно да се каже, но се опитвам някак да ти дам кураж! HugТо и нас са ни налегнали едни каръщини, ама ....друг път ще разказвам, че да дам малко думата и на вас!
Камбичка, мила и теб ли те тръшна, лелееее, много мъчно ми стана, че не можеш да се грижиш за Ицко! SadБързичко да се оправяш и миличкото пак да е при мама скоро! Hug Hug Hug
Абрикотин, и нашия тати е такъв, той например излиза полу гол навън едва ли не, за него шапката и зимната дреха изобщо е нетърпимо нещо! ooooh!Силно се моля за майка ти да замине спокойно и там всичко да се нареди безпроблемно!Много успех и късмет й желая!Чакам скоро да се похвалиш с хубави новини!Много Hug Hug Hugза теб, за майчето ти и за сладката принцеса Борянка!  bouquet
Desirée , кой знае какви таланти крие още сладуранка АНи! Laughing

# 333
Данката днес е добре, само през нощта имаше малко Т. Какво беше това чудо, незнам. newsm78 Благодаря ви за милите думи! Hug
Олче и Велито бързо да оздравява, да пребори гадната Т. , доста висока е била... Tired но нали знаеш, че първите 24 часа са пиковите на вирусите, вече едва ли ще вдига толкова висока. Прегръдки! Hug
Камбичка, оздравявай и ти, да си гушкаш Ицето! Hug
Abrikotin оздравявайте и вие! Hug Hug Hug Ще се моля за майчето ти! Praynig Hug
ben78, помня, че Дани като беше малък скърцаше със зъбки. Чувала съм, че това било признак за глисти,  #Crazy но това е само според старите баби. Е, нямахме такива. Явно си ги тренира човечето.
 Чоки, мислиме те, не ти е лесно!  Hug Ще свикнеш, но ти трябва време, всичко ще бъде наред!  Hug
И аз не мога да си представя как ще се чувствам Дани като тръгне на градина, ние още си се гледаме вкъщи. Направо не ми се мисли, ще е мъка и за двамата, че и той хич не иска да ходи, а какво остава бебче да мислиш. Hug

# 334
  • Някъде там...
Олче, гуш  Hug Да се оправя бързо сладък Вели. Понякога гадостите се изсипват накуп. Но пък хората са казали, че най-тъмно е точно преди изгрев. В този ред на мисли, явно скоро трябва да ви се случи нещо много хубаво.  Grinning
Деси желана, браво на Анито. Голяма е скица това дете.  hahaha
ЛВ, как така не са ви приели на ясла? Че то за нашия набор още не е излизало класиране.  newsm78 На мен системата ми даде да заявя ясли и ми изчисли точките чак като навършиха 10 месеца. Или ти искаш да ги пуснеш по-рано от наесен? Аз мъдрих, мъдрих и накрая си избрах ясли в район по месторабота. И двамата с мъжа ми работим в район Възраждане, не знаем къде ще живеем наесен, та затова така. Пък и едната ясла има допълнителен критерий за месторабота в района. В нея май имаме добри шансове предвид точките, които ни изчисли там системата.

Ох, изчезвам, че Йоана изяде една тетрадка. Голям хартиядец е това дете. Вече два пъти намирам разни находки в памперса й - малко найлонче, етикет текстилен. Как е успяла да ги изяде не знам, а храна не близва.  #Crazy

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 12:57 от Жабче

# 335
Честита 10 -а  месечинка на Дея и Фия!

# 336
Привет момичета   bouquet
Рони, мерси мила   bouquet спасих полужението.Сложих го на гърдата след обяд.
Поем, миличка като те чета направо съпреживявам с теб Cry.всичките ти премеждия далече от цивилизацията.А тези печки как ги мразя и аз , да ама сега в голимите студове спасиха много полужението Wink.и аз по неволя се научих да я паля.
Олче, бързо оздравяване на Вели  Hug.
 Всички болнички да се оправят бързо и да бягат на далече вирусите от дечицата ни  Praynig
Мамочка, от дълго време искам да те питам нещо, ако смяташ че може да ми отговориш благодаря ако не няма нищо.  bouquet
На какъв език говориш с децата?
 Питам те защото и ние сме  дву да не кажа три езично семейство Peace.Истински се надявам да нямаме проблеми с говоренето после  Praynig
Миме, загуби се и ти нейде по трасето  Confused, я бързо на отчет и пак сте на разходки до Ниагара  Sunglasses
Усмивки на всички

# 337
Жабче,нашата е самостоятелна ясла,там приемат документи целогодишно,аз на място подадох още миналата година юни,а ето сега отивам пак да напомня и имало много желаещи,май няма дас стане.Аз исках по-рано-да!
Олче,много ме е яд като се разболяват така дечица.Сигурно ти се къса сърцето като ги гледаш така.Милите, Hug
Аброкотинче,браво,за новините з амамчето.Стискаме палци всичко да се оправи,а и вие бързо се оправяйте и бутай на мъжо АБ,за да не дойдем ние, дружината да му го набутаме!
бБен78 и ние яко скърцме със зъби,ама толкова силно,че сигурно и талибаните отгоре (съседите де) ги чуват. Но не съм се замисляла,дали пък наистина няма проблем!?!
Нани и вие да се оправяте бързо Hug
Честито на днес празнуващитеа сега толкова!

# 338
  • Sofia, Bulgaria
Хич не ми е до писане тея дни,даже и четох помежду редовете май,но Кафенцето ме разсмя и мен тая сутрин ,а и ме накара да си спомня,че без идея да съм си имала за тези неща с раждането в Гърция исках да родя там ,ама моя като зина ........"не българче си искам и това е"......(сякаш той пък е българче )...айде де... Crossing ArmsСега пак ми мина тая мисъл през главата след като прочетох как се ражда там,но сега пък не мога да се оставя в други ръце освен в твзи на човека ,който изроди Габи миналата година.Такаче Гърцията пак отпада  Rolling Eyes.Исках да ви кажа нещо,което много ама много ме зарадва ,а някой хора го обърнаха на подигравка,което ме влудява  #Cussing out #2gunfire.В СЕПТЕМВРИйките къде пиша има едно майче,което години наред е чакало своята първа рожба и тя  най накрая се ражда с нашите априлчета.Тук е момента да кажа,че я поканих да се присъедини и към наща групичка.Същото майче,което едвали си е мислело ,че толкова скоро може да му се случи това щастие наново (след дългото чакане първия път)сега чака тризнаци. smile3501 smile3501 smile3501 на нея и щастливия татко,толкова им се зарадвах.Уж бяха до сега две а сега са видяли  и трето.Веднага хванах телефона и насолих милото,че хората по 3 правят а той две не можа  hahaha и така както очаквах да ми каже ..."пак са те подбарали хурмоните ходи си легни да си починеш...",така нашия ме изненада като реагира......"мило до сега само тренирахме ,другия път ще имаме 3-4 попадения на веднъж...."  #Crazy #Crazy #Crazy е това ми дойде малко стресиращо на мен  Rolling Eyes

# 339
Emilli Arie , сега като писа се сетих, че в сутрешното предаване на БТВ днес говориха за ваксината срещу рак на маточната шийка, нали питаше за Зори?Не можах да го гледам, но може да видиш в нета какво са казали!спомням си само, че май не за всички видове на човешкия папилома вирус важи тази ваксина и че пак редовните прегледи си остават най-важни за предпазване.Честито на Априлско-септемврийската мама, лелеее, тризнаци, евала! Laughing

# 340
Добро утро от мен сладурани  bouquet
Днес много сте активни и много ми харесвате Hug
Олче бързо да се оправя Вели и дано шавливото сладко дупе Ени да не прихване от батко си вирусчето Hug Надявам се да нямате големи поразии покрай замръзването в къщата Praynig
Поем ти си голяма скица, май не напразно ника ти е поем какви само ги пишеш Joy всеки път се смея с глас(тук в офиса ме мислят за ку-ку) Mr. Green
Десирее направо като ми я описваш Анито, скоро май ще правиш питка и ти Wink
Абрикотин бързо да се оправяте Praynig с малката прелест Бобка и твърдоглавия тати(то и нашия е такъв не обича да пие по мое предписание лекарства) ама аз само с осцилоскокциум лекувам Blush и давам и на Диди като я видя че почва да киха и да увеличи секретчето в носа, превантивно по 1 гранулка на 2 седмици
Моля се за майчето ти да е успешно лечението и най-накрая да настъпи спокойствие и в твоето сърчице Heart Eyes Hug
Белбей съжалявам че тази седмица не съм много активна, обаче ни назначиха нова колежка(българка аз я препоръчах) и с нея си бъбрим  Blush докато и обяснявам  някои неща Mr. Green
А сега да ви разкажа за нашата одисея със хубавите диамантени обички Mr. Green ами вчера се прибирам от работа и детегледачката ми вика виж Диди е без обички, питам защо, а тя жената ми отговаря че след като се събудила от сън шавливка намерила на леглото и двете обици, със едното винче само и се беше притеснила да не би да го е глътнала Whistling викам и пък ако е в корема утре ще разберем Blush та имах много хубави халкички от лелята на Диди(подарък, не исках да ги слагам, че да не ги дърпа, но за сега не ги забелязва и поне не видях да си дърпа ушите) а хубавите обички ще ги връщаме щото явно не са стабилни, хубаво че не е глътнала обицата че квито са остри такава беля може да стане направо не ми се мисли Whistling
Та сега ще ви я покажа със златните халкички, на мен с тези повече ми харесва и дано да не ги дърпа, че тия винчета хич не ми се слагат пак Praynig

# 341
Здравейте момичета и от нас. Тъкмо си мислех вчера от другата седмица тръгваме да миткосваме улиците а то пак заваля сняг. аз толкова дълго време не си спомням да съм стояла с каката в къщи.
Бен78, прочетох разка ти за гинеколога, добре е че си регирала навреме. А може ли да споделиш за хранителния режим? Имоят гришко скърца със зъби.
Дидка132, много са пораснали красавиците. И тези кабели май всички деца ги обичат.
Принцеса Рая, късмет на съпруга ти!
АсяНИка,честита 10 месечинка на Дея. Да ти е жива и здрава и благодаря за отговара. За съжаление при нас  не може дза се избира храната от кухнята. Вземаш 1 2 и 3 то.
Кафенцето,само се подразних с това гръцко раждане. При нас кога ли ще стане така?! Аз много много не вярвам- сигурно за сумати пари.
Камбичкабързо оздравявай.
Олче, стискам силно палци Елина да не се е заразила. А на баткото какво му е?
Абриконин, дано се оправи и твоята майка !
Жабче Поем, да внимавате с хартийките Joy Joy JoyА ние пък отваряме шкафове и то с такави сила, че чак секцията ще събори.
Мимето80, ако ходите на Ниагара прати снимки. Ще ти завиждам , сигурно е много красиво.
Виждам за ясли сиговорите. Аз моя за сега не смятам да го давам, че си изпатихмме много с каката на времето.

Днес имам повод да почерпя. Сестра ми става на 30 г. И по този повод половинката и е завел на едно много хубаво място, даже им завидях - Милано Италия.
Лек ден на всички, а ние отиваме да хапваме.

# 342
Строполявам се бездиханна пред компа. Ходих на фитнес - бутане на количка в снега  Close  Отчет от консултацията: 7400 (+100 грама!), 68 см (+0,5 см)  Confused Не растем, но пък хубавеем  Flutter Почвам да давам повече месо, току-виж качи някой грам (препоръка на педито, оставам скептична).
Поем, и мойта орхидея както седеше там в ъгъла отписана, при подробно оглеждане с цел установяване на скорошна гибел се оказа, че не само не си е тръгнала, ами е пуснала 2 нови цветоноса, та и аз съм в неочаквана радост откъм цъфтеж на орхидеи.
Беба снощи ни разказа играта, буди се през час, накрая в 5:30 се разрева неутешимо и хич нищо не признаваше за успокоение. Накрая заспа между нас, от изтощение  Crazy Дано днес поспим повече.
Много мислих за обеците - мисля засега да не дупча уши, че току-виж сме продупчили точка, кореспондираща на важен орган. А много се изкушавам, че ми харесва, ама ШЪ сЪ въздържЪ.

# 343
Писах, писах и нета ми заби. Cry Но както и да е, ще карам по спомен.
ЧЕСТИТО на всички празнуващи днес и на малката Дея!
Suny 78,Abrikotin, добре сте се завърнали! Hug
Гледам много болни има тук. Sad Олче, Нани, Камбичка и Абрикотин, скорошно оздравяване на вас и децата. Нека всичко лошо остане назад и ви желая леко възстановяване, дано и мъниците не се заразят. Heart Eyes
Вери найс, много жал ми стана за теб и Викито. Лайката не помага ли? А какво друго и даваш? Аз съм доволна от дентинокс-а, дентокинд от вчера давам и нямам много наблюдения. Но като беше по-лека болката давах Камомила 15ch и бях мн доволна. Дано вече е по-добре малката! Hug
Gandia, много хубава таз Виктория..ц ц, много весела и жизнерадостна, и как сладко спинка на стола... Laughing
Нани, тук е момента да похваля и твойте хубавци- голяма са ми слабост, особено набора с тез буйни коси...пу пу. Гледах и снимки, очите ми останаха, и там дето са с еднакви пуловери направо да ги схрускаш. Heart Eyes
Mamacita Bandida, пълните памперса,щото много хапва нощем. Като почне с големи паузи и ще видиш голяма промяна.Пожелавам ти по скоро да стане,че и ти да почиваш! Wink
Напротив Поем,, много зареждащи постове пишеш.  Heart Eyes Дано бързо се стопли и оправите ямата, че то така не се живее. Дано скоро имаш хубав повод да се почерпиш и отпуснеш душата, заслужаваш го след тез премеждия.
Л.В., що не опиташ с едно тото, ако нестане това с наследството! WinkПожелвам ти всичко да се нареди!

Жабче, Деси, Гандиа, приличат си малките, но за мен вече са много различни. Но честно да си кажа повече от месец неможех да ги рзличавам. Blush Беше ме старах да не ги объркам и до 40 ден си стояхме с розовите гривнички от болницата. Joy Сега ми е смешно, но тогава ми бе свито под лъжичкта. Тъкмо намеря някаква разлика, а те така бързо се променят и после ходи обяснявай кой кой е. Wink Но сега си ги познавам даже и в гръб. Sunglasses hahaha
Мамочка, като почне да се изморява Мишето и ще почне да заспива по -лесно. Аз мойте ги оставям да се налудуват и после всеки в леглото си. Като ги оставям в леглата, съдиращ рев 2 минути, е понякога и повече, и после веднага заспиват. Но това вечер. През деня ги гушкам с едно одеало и леко полюшвам, но съм седнала и те полека се унасят. Надявам се ще намерите и вие някоя хитринка и да ти стане по-лесно. Hug
Олче, мила, много гуш и на вас. Hug Не ти е лесно, но дано всичко лошо остане назад и от понеделник- нов месец, нов късмет! Wink Praynig
Деси, честита ти пълзяща Ани! Тя скрит талант. Много ми е инртересно с баткото как беше, има ли прилики в пропълзяването и никненто на зъби? Мерси за отговора. Grinning

Гледам т'ва с яслите  е проблем навсякъде. Много късмет на всичките ни кадидати и стискам плци! fingerscrossed
Брилянтинче,здравей и на теб. А това недоспиване да не би да е зъби, или не и стига храната и се буди час по час?

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 18:12 от Didka_132

# 344
Честити месечинки на Дея и Фия!!! (Къде ли се губи мамчето й? Thinking )

Олче, голямо гуш от мен! Дано да се оправи Вели по-бързо! Praynig
Камбичка, Абрикотинче , Нани, и вие да оздравявате скоро!  Hug

Имамама, може и да не исписват с куфар, а поне нормално отношение и кадърните специалисти заслужаваме!

Миме, дано не сме урочасали вашите обички с ох и ах  Simple Smile Добре, че всичко размина  Hug А снимките раскош (така ли се пише newsm78 )!!!!!  Heart Eyes

Белбей, говоря на руски, но вече ми става трудно да превключвам. Дори сега майка ми тука, а аз някой път подбирам думи да й обясня нещо  ooooh!  За Маги съм спокойна вече, тя гледа детски, слуша приказки, говори с баба и деди, приятелки от Минск, всичко разбира и превежда. Обаче, се обръща към Миша на български! Аз моля да й говори на руски,че това ще бъде техния секретен език, никой няма да ги разбира, обаче, не се получава. Само повтаря някои думички, с които аз говоря на Мишенка. (наша девочка, зайчик и други гальовщини  Grinning )

Днес "наш зайчик" отказва ядене и виси на цица. Направих кисел, намачках банан, не иска!  Naughty Тогава сложих чинийките пред нея и каквото ще... Мале... досега чистих ooooh! Но детето доволнооо!

Цитат
Жабче, Деси, Гандиа, приличат си малките, но за мен вече са много различни. Но честно да си кажа повече от месец неможех да ги рзличавам.  Беше ме старах да не ги объркам и до 40 ден си стояхме с розовите гривнички от болницата.  Сега ми е смешно, но тогава ми бе свито под лъжичкта. Тъкмо намеря някаква разлика, а те така бързо се променят и после ходи обяснявай кой кой е.  Но сега си ги познавам даже и в гръб. 
Дидка132, умрях от смях!!!!! Joy

Общи условия

Активация на акаунт