на нас обаче няма кой да ни погледа чедото и не знам как превъзмогнах себе си... Боба само едни лигави сопорлета точи, чак похърква!!Дано с това да си остане де
Осцилокоцинума върши чудеса,давам и на Боби,сутрин и вечер + още хомеопатийки за гърло даже и за отпушване на нос за мен.. абе голямо зареждане му ударихме от аптеката... Вчера и с Цитросепт се снабдих... да ви кажа много по-добре сме от татито ама с неговото твърдоглавие неизмеримо... какво да го правя, вече буха като магаре и аз леко покашльотвам ама като му се пие АБ след няколко дни да продължава... Само ме яд,че и детето може да пострада от неговите експерименти,пууу мъжка му работа...

Надявам се Ени да не се разболее а Вели да се подобри,
камоли ремонти и разбивания,Божее
еххх гадория!

Само с мляко мога да я прилъжа да хапне нещо и то пак недостатъчно! 
За къщата не се тревожи, ще се размръзи, всичко ще се оправи, айде сега май....та му, да сте живи и здрави пък ето че има къде да живеете, докато се оправи положението!Знам, че то отстрани е много лесно да се каже, но се опитвам някак да ти дам кураж!
То и нас са ни налегнали едни каръщини, ама ....друг път ще разказвам, че да дам малко думата и на вас!
Бързичко да се оправяш и миличкото пак да е при мама скоро!

Силно се моля за майка ти да замине спокойно и там всичко да се нареди безпроблемно!Много успех и късмет й желая!Чакам скоро да се похвалиш с хубави новини!Много
за теб, за майчето ти и за сладката принцеса Борянка! 
Благодаря ви за милите думи! 
но нали знаеш, че първите 24 часа са пиковите на вирусите, вече едва ли ще вдига толкова висока. Прегръдки! 

Ще се моля за майчето ти!

но това е само според старите баби. Е, нямахме такива. Явно си ги тренира човечето.
Ще свикнеш, но ти трябва време, всичко ще бъде наред! 

Да се оправя бързо сладък Вели. Понякога гадостите се изсипват накуп. Но пък хората са казали, че най-тъмно е точно преди изгрев. В този ред на мисли, явно скоро трябва да ви се случи нещо много хубаво. 
На мен системата ми даде да заявя ясли и ми изчисли точките чак като навършиха 10 месеца. Или ти искаш да ги пуснеш по-рано от наесен? Аз мъдрих, мъдрих и накрая си избрах ясли в район по месторабота. И двамата с мъжа ми работим в район Възраждане, не знаем къде ще живеем наесен, та затова така. Пък и едната ясла има допълнителен критерий за месторабота в района. В нея май имаме добри шансове предвид точките, които ни изчисли там системата.

спасих полужението.Сложих го на гърдата след обяд.
.всичките ти премеждия далече от цивилизацията.А тези печки как ги мразя и аз , да ама сега в голимите студове спасиха много полужението
.и аз по неволя се научих да я паля.
.

.Истински се надявам да нямаме проблеми с говоренето после 

Сега пак ми мина тая мисъл през главата след като прочетох как се ражда там,но сега пък не мога да се оставя в други ръце освен в твзи на човека ,който изроди Габи миналата година.Такаче Гърцията пак отпада
.В СЕПТЕМВРИйките къде пиша има едно майче,което години наред е чакало своята първа рожба и тя най накрая се ражда с нашите априлчета.Тук е момента да кажа,че я поканих да се присъедини и към наща групичка.Същото майче,което едвали си е мислело ,че толкова скоро може да му се случи това щастие наново (след дългото чакане първия път)сега чака тризнаци.
на нея и щастливия татко,толкова им се зарадвах.Уж бяха до сега две а сега са видяли и трето.Веднага хванах телефона и насолих милото,че хората по 3 правят а той две не можа
и така както очаквах да ми каже ..."пак са те подбарали хурмоните ходи си легни да си починеш...",така нашия ме изненада като реагира......"мило до сега само тренирахме ,другия път ще имаме 3-4 попадения на веднъж...."
е това ми дойде малко стресиращо на мен 

Надявам се да нямате големи поразии покрай замръзването в къщата 
всеки път се смея с глас(тук в офиса ме мислят за ку-ку) 
с малката прелест Бобка и твърдоглавия тати(то и нашия е такъв не обича да пие по мое предписание лекарства) ама аз само с осцилоскокциум лекувам
и давам и на Диди като я видя че почва да киха и да увеличи секретчето в носа, превантивно по 1 гранулка на 2 седмици

докато и обяснявам някои неща
викам и пък ако е в корема утре ще разберем
та имах много хубави халкички от лелята на Диди(подарък, не исках да ги слагам, че да не ги дърпа, но за сега не ги забелязва и поне не видях да си дърпа ушите) а хубавите обички ще ги връщаме щото явно не са стабилни, хубаво че не е глътнала обицата че квито са остри такава беля може да стане направо не ми се мисли 

А ние пък отваряме шкафове и то с такави сила, че чак секцията ще събори.
Отчет от консултацията: 7400 (+100 грама!), 68 см (+0,5 см)
Почвам да давам повече месо, току-виж качи някой грам (препоръка на педито, оставам скептична).
Дано днес поспим повече.
Но както и да е, ще карам по спомен.
Олче, Нани, Камбичка и Абрикотин, скорошно оздравяване на вас и децата. Нека всичко лошо остане назад и ви желая леко възстановяване, дано и мъниците не се заразят. 

Дано бързо се стопли и оправите ямата, че то така не се живее. Дано скоро имаш хубав повод да се почерпиш и отпуснеш душата, заслужаваш го след тез премеждия.
Пожелвам ти всичко да се нареди!
Беше ме старах да не ги объркам и до 40 ден си стояхме с розовите гривнички от болницата.
Сега ми е смешно, но тогава ми бе свито под лъжичкта. Тъкмо намеря някаква разлика, а те така бързо се променят и после ходи обяснявай кой кой е.
Но сега си ги познавам даже и в гръб.

Не ти е лесно, но дано всичко лошо остане назад и от понеделник- нов месец, нов късмет!

)

Добре, че всичко размина
А снимките раскош (така ли се пише
)!!!!! 
За Маги съм спокойна вече, тя гледа детски, слуша приказки, говори с баба и деди, приятелки от Минск, всичко разбира и превежда. Обаче, се обръща към Миша на български! Аз моля да й говори на руски,че това ще бъде техния секретен език, никой няма да ги разбира, обаче, не се получава. Само повтаря някои думички, с които аз говоря на Мишенка. (наша девочка, зайчик и други гальовщини
)
Тогава сложих чинийките пред нея и каквото ще... Мале... досега чистих
Но детето доволнооо!