АПРИЛчетата ни растат щастливи, пълзят и ходят със крачетата игриви

• 26 883
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте !!! И Дая е болна с хрема и червено гърло.Лекуваме се с осцилококцинум,калциев глюконат + вит.С ,Проспан,Виброцил и давам за имунната система Имунокинд .Надявам се че ще се оправим без АБ  Praynig Снощи и тя много плака  Sad и нищо не я успокояваше)
Принцеса рая какъв ЧАЙ даваш за сън?!Да пробвам и аз ,че много плаче вечер от 2- седмици Cry Докторите дават за профилактика осцилок. . . да се пие по 1 доза на седмица ,а за лечение по 1 на ден.Голям резултат има и сребърната вода ,аз с нея лекувам баткото.
За обици и аз се чудя,но май ще изчакам ! Тя няма хубава"мида" както казват и ме е страх !!!
Всички болни да оздравяват бързо и майчета и дечица  Praynig Hug Heart Eyes
Ето големият батко и малката бандитка :
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2279/141034084288937461126478 … McD4B8bfWSpbX.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2114/417141247189948101264781 … tQLkKomYwlrtO.JPG
ЧЕСТИТО НА ДЕЯ И ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!  bouquet Heart Eyes Hug

# 346
qnika, чая е на Блевит, прилича на външен вид като чайовете на хип- в цилиндрична хартиена опаковка със зелена капачка!Има вътре лайка, маточина и там още нещо, което не помня!Мисля, че действа, защото спря да будува през нощта, е през деня пак почти не спи.Не знам дали е от това, давам и и Дентокинд, а може и нищо да не й действа, а просто да е отминал засега неспокойния период!Обаче твърдо отказва диването да яде, какво ли не пробвах! ooooh!днес само месцето си хапна от твърдата храна, а следобедното ядене тотално го отсвири, 5 часа не е яла! ooooh!

# 347
  • София
Здравейте мили мами Heart Eyes
Мисля и аз да се разпиша,че отдавна май не съм писала.
На всички болници пожелавам скорошно оздравяване:Нани,Камбичка, Олчето,Яника,Борянка снахичката ни:

Олче дано да се оправи болника бързо и да няма вече гадни вируси. ooooh!Честито приятелче на малката Елинка Party и дано къщата да няма течове.
Батко Вели напредна ли с говоренето откакто ходи на детска,дано не досаждам
Десито(желана) и аз като Рони оставам да пиша със стария ти ник ако може Mr. Green.Цицината на Саши направо ме шокира Shocked не бях виждала такова нещо,май и Яника беше показала също голям цицина,ма какви са тези удари направо... ooooh!Честито ти пропълзяло Ани newsm30
Ноктите много ми харесаха предполагам и на краката си правиш а: Wink

Кафенцето направо ме уби с единодушното си решение hahaha Joy Joy Joy и при нас така с решенията за рождения ден на децата JoyМного приказлива малката Кари не оставя на майка си да купонясва вечер със съфорумките Laughing
Бен78,браво за навременната ти реакция с гинеколога
Принцеса Рая дано мъжа ти го приемат и Ния да си папка на мама гозбиците,а ти по-леко с микровелето Mr. Green
Поем с твойте постове и на мене ми беше много смешно,ха дано се завърнете по-скоро в цивилизацията и Сами малкия чаровник да не се буди толкоз често.За протокола ние се будим най-малко 5 пъти нощем. Rolling Eyes
Добре дошли на Вани83 и Ма лоло
 welcome
Мамочка страхотни красавици си имаш ти.малката Мишенка просто е минала на нов етап и иска да яде сама май всички скоро ще сме така като вас Crazy
Жабче радвам се че и Йоанка е нещичко прояла.Дано гостуването при свекърва ти да е многоооо по-различно от миналия път и да спят и мама и бебета Hug
Вери Найс дано неспането да е зъбче и да поспите вече малко,че без ръце остана ти Hug Praynig
Чоки и аз мисля,че роднина е по-добре от детегледачка.Съчувствам ти за работата,аз  май ще съм втората след тебе Tired
Л.В. и на мене ми дава в сайта с детските,че няма още класиране и чак на 30.03 щели да обявят новите места за яслите.Мисля че ще те изтеглят напред в класирането нали си с близначки.не му мисли толкоз... и аз като тебе чакам "наследство" Joy Joy Joy
Жулиетка добро попадение с "близнаците" Grinning
Дидка 132 радвам се че пак писа и дано да е задълго така.
Мимето* докато се изкажа за на Дидито обиците и ти взе че ги върна и й сложи други. Joy Joy JoyИ нашта кака Дени е с халкички от бебе проблем не съм имала изобщо Peace Peace
Рони видях че имаше нещо като анкета,но запомних само за светлината и ние спим на нощна лампа за да съм скпокойна и да го виждам по всяко време.И тома много ръкомаха докато яде и си пъха непрекъснато разни играчки в устата. ooooh! Whistling Crossing Arms
Хайде в мола другата седмица ако е студено,а ако не е по градинките да се видим
Нагледах се на красиви снимки страхотни сте всички Hug
За наште месечинки,които съм изпуснала,да им е честито и да са ни здравички и добрички:

дано не съм досадила и да не съм изпуснала някого неволно,но ако съм после ще се поправя. Mr. Green

Ха дано уикенда ни е изпълнен само с хубави емоции.  bouquet

# 348
Принцеса Рая ,на Блевит съм ползвала чая за колики - но не ни помагаше .Сега ще пробвам за сън ,дано да се успокои малко Praynigи Дентокинд ще купя  Simple Smile Поне си хпва слава богу  Peace  Колко ви е хемоглобина ? Понякога това дава отражение на яденето. Naughty
Енигма ,мерси  Hug

# 349
ооо принцеске, и ние сме така. Нищо не иска да яде   ooooh! Дърпа ме за тениската и ме води на дивана да давам цицка и ...това е. Днес от всичко предлог.жено сутринта изяде 50гр каша и 50гр плодово пюре и чаак сега поиска малко кисело мляко с хляб и малко плодово пюре...трагедията е пълна. Но си мисля че ще да е заради някой зъб. Надявам се да е аради това  ooooh!
 Дидка 132, ти казваш че вечер ги оставяш да поплачат малко в кошарата и тогава заспиват..в стаята ли стоиш. Живо ме интересува този въпрос, защото приспиването ни е някакъв кошмар  Tired Ако може и другите майчета, чиито бебета заспиват сами да споделят как става магията. Като ги оставите в кошарата поревават ли или направо се тръшкат и нани  Mr. Green Ако е въпрос на търпение...и аз мога да изчакам Самуил да се нареве, че да заспи сам  Crazy...ама той много често от рев се превъзбужда и тогава каквато и гимнастика да прилагам за унасяне не върши работа. Но...вече два пъти се е случвало вечер на мен да ми се спи на умирачка и да го оставя да си играе в  кошарата докато аз подремна и като се събудя О, чудо, детето е заспало само  Crazy
 Много ме боли главата днес...примесено с бебешкият постоянен рев...не се търпи  #Cussing out
 миме, добре че не е глътнала обичките, наистина...и много жалко че няма да може да си ги носи сега...толкова са готини  Heart Eyes
 Мамочка и аз преди време се пробвах да давам на Само сам да си хапва...едни морковчета варени...обаче той явно не  е така схватлив като Мишенка...гледа ги с интерес, мачка ги с малките си пръстчета, тръска ръчички да паднат, което не падна беше грижливо обърсано в дрехите , а останалите цели с интерес пуснати на земята...и нито едно в устата  ooooh!
 Отивам да се посамосъжалявам малко преди да се е върнала половинката и преди да се е събудило чудото на чудесата, че после няма да има време  Crazy
 Спокойна и приятна вечер мили дами  Hug

# 350
Поем ,Даяна заспива сама но при мен !!! Изпива си млякото ,взема си бибата и се върти на едната страна -после на другата и така се приспива сама .Накрая ме хваща за ръката и заспива. Но през деня спим в количката  Grinning А вечер само да мръдна и ме усеща .Тя като се разреве по-сериозно  и спира да диша ,а така ми се иска да я оставя да си пореве  Thinking От два дни взе да се тръшка от инати  като не я взема например  ooooh! Голям характер е !!! Бабите ги е страх да я оставя при тях дори за половин час заради това. Само при мен и татко си стои.

# 351
 Адииии...аз докато се оплаквам от ревове бебешки и гладки повърхности на горния венец...бях гризната двустранно от малък звяр...Вече и горе имаме зъб  Mr. Green
 А дано тази вечер изпаднем и двамата в летаргия и утре към 13ч ви кажа добро утро  Crazy

# 352
Адииии...аз докато се оплаквам от ревове бебешки и гладки повърхности на горния венец...бях гризната двустранно от малък звяр...Вече и горе имаме зъб  Mr. Green
 А дано тази вечер изпаднем и двамата в летаргия и утре към 13ч ви кажа добро утро  Crazy
Ха честито дано да има почивка за Сами и мама Поем нощес smile3521 smile3505

# 353
  • not found
Поем, честито ви 3-то зъбче  Peace
Има ли и други двузъби ?
Ха да се похваля , ние с Тони си имаме игрикча вече , аз му казвам " Дзак " и той се крие  Shocked не знам защо реши , че така трябва да прави , но е много смешен  Laughing

Много съм разсеяна Камбичка и всички малки сладуранчовци да оздравяват бързо  Hug

Ася  ника, честита месечинка  Hug
ЧРД на сестрата на имама  Hug

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 22:11 от Golden*Carnival

# 354
  • София

Ето това трябваше да постна сутринта. Simple Smile
Най-накрая и аз мога да качвам снимки. То не било трудно ама човек трябва да прочете Simple Smile
Имамама, не съм се изразила явно - и при нас са три порции. но третата редовно е на боклука. Всеки път и предлагам десерта и като десерт на обяд и като следобедна закуска- плюе със все сила. Само киселото мляко с бисквити и конфитюр изяде веднъж, и то половината.

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 22:28 от asia_nika

# 355
Яника, на 6 месеца хемоглобина й беше на границата/не ми казааха точно колко/, но това неядене е от скоро- 2-3 дена! TiredПреди си хапваше като голям човек каквото и да й дам! Rolling EyesПробвах да й заместя и трето ядене, защото имаше голям интерес и всичко си хапваше добре, даже млякото през деня много не го искаше, не знам, може би пресилих нещата и затова така става, а може и зъби да са пак!И друг път се е случвало... Rolling Eyes
Енигма, време беше да се разпишеш, забравихме те...шегувам се разбира се!Как е голям Томи?
Ася ника, мерси за почерпката, да ти е жива и здрава малката Дея!
Жулиетке, и ние сме още с два зъба, от кога го чакам третия... ooooh!
Поем, еее, браво на Сами, искам и аз вече зъб отгоре! Crossing Armsпак ме скъса от смях, ей, не мога да ти се нарадвам!
Мимето* , защо ще връщате обичките, защо не й ги запазите като стане по-голяма да си ги носи?
Жабче, аз се бях присетила да те питам дали не си пробвала да им даваш на жабчетата да ядат от пръста ти?Аз като видя зор и така й давам на Ния, получава се, яде си, а също съм й давала и от чаша да пие пюре, интересно й е и си го пийва! Laughing

# 356
  • not found
Щях да пиша , че Тони много си върти главичката - наляво -надясно  newsm78 Това дали е признак на нещо ? Даже преди няколко дни пълзеше и си въртеше главичката  newsm78 Вземам да се притеснявам вече .

# 357
Принцеске ще ги върнем защото останаха със една бурмичка отзад загубихме другата, пък и мисля че закопчаването не е стабилно и дори и голям човек може да ги загуби, живот и здраве да е пак ще купим други, ама вече ще знам да търся на винт да се завъртат а не така само да се бутат навътре Whistling
Енигма дано не и правят впечатление и да не ги дърпа халкичките, че са много хубави и аз като че ли повече я харесвам с тях  Wink ако не ще търсим други Flutter

# 358
 Аз от вълнение не мога да заспя  Crazy....моето бебе, което не заспива преди 23-00ч днес заспа в 21.30  #Crazy Нечувано и невиждано  #Crazy Представям си ако започне и сам да си заспива ...колко безсънни нощи ще ми предстоят  Joy
Принцеске, вече май за двадесети път го казвам  Blush но силно се надявам и вярвам, че Нийка не ще да яде заради зъбетата  Hug Ади и на нея да пожелая да се озъби отгоре и да почне отново да си похампа от вкусните мамини гозбички  Hug

ииии сега един спешъл поздрав за всички нас.... Mr. Green .... и ние ще сме такива  Joy
      http://vbox7.com/play:05b613ca

Жулиетка, едва ли е нещо което да те притесни, но защо не питаш педи за успокоение. От майка ми съм чувала, чепри недостиг на витамин Д понякога малките си въртят главичките наляво надясно...но ми се струва по- веятно това , което бен казва- просто вече се учат да правят номерца и им е забавно да повтарят всяко научено нещо  Hug

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 23:18 от poem

# 359
  • Бургас
Влизам набързо само, че още колко работа ме чака.., а и утре рано съм на работа.... ужасни петъчни вечери...  Tired
Чоки, за мъничко ходех през лятото няколко пъти още докато майка ми беше с нас,  но се върнах от есента, по точно от октомври месец. Пет дни в седмицата, през всеки от които по около 5-6 часа отсъствам от вкъщи.
Беше си ми много напрегнато още като я оставях при майка ми, какво остава за чужд човек в къщи, добре че ми е чрез познати и ми излиза не толкова скъпо... Напрежението и неспокойствието са си налице обаче... не ми се мисли какво ще е за ясла... то... май няма и да стане...  Rolling Eyes
И все пак: Важното е да си настроена положително, не забравяй че това се отразява и на бебо!!!  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Гушкам всички болнички да се оправят  Hug
олче, ще ти разкажа като се пооправите аз как бях с оранжева коса  Sunglasses Laughing
Абрикотин  Hug Енигма  Hug
и всички останали  Hug  Hug
Жулиетка, и Лина много се опъва насам натам.. сега номера и е да си я опъва назад главата... пробват нови номерца според мен  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт