Аз се смея ама сигурно съм същата,е малко по бавно говоря,но за викането може и да я надмина тази мама!
Малко взех да се притеснявам, понеже не се буди да яде, както винаги досега - като ревне и я взема, слагам я да суче, а тя дръпне няколко пъти и заспи. Сутринта памперса беше съвършено сух, ни едно пиш нямаше в него, а й беше на дупарата 12 часа
Няма никакви признаци за зъби, даже и педито вчера не видя такива, венците са й спокойни, а и не търси да си чеше зъбите...просто не знам какво й става. Дано да не я боли нещо. 
, що клипчета сме му направили... Беше много сладък и никой не подозираше, че има нещо обезпокоително. Както и в много други неща, които наглед ни се струват нормални. Наскоро гледах клипчета на деца, на които според такива "странности" приписват аутизъм. Въртенето на главата е едно от тях. 

Защо не звъннеш и ти на вашата лекарка да споделиш какво те тревожи. Ако имам съмнение, че нещо я боли Елина, не бих отлагала. Така, като ме чете някой, ще си помисли, че съм параноик на тема лекари и болести, а не е така, даже е обратното. Знам, че е тревожно бебе да отказва храна, нека я прегледат Зузито... 

На ламинат лесно става, ама на килим, доста се пъне и пуфти.
.И ми е едноооо
.

А това за въртенето на главата ме накара да се замисля. Тинка понякога си върти така главичката, а ние много и се радваме, даже понякога подскача нагоре- надолу и върти глава наляво- надясно...как го прави ,направо ни събира очите.
Мерси много за съветите! 

за майчето ти. В темата за Кирчо виждам, че доста българи има там. Дано всички се върнат здрави при близките си хора по родните си места. 
Фази на съня, колики, гладничка дали не е, жадничка заради по-сух въздух от отопляването?

нацелих и почивните дни 
),като й се каже ало вдига телефона до ухото си; като кажем браво и пляска 
хубаво че купихме количка-танк
оказа се че Анито е отвикнала да спи навън и заспа чак след 40-минутно друскане,а мнооого й се спеше
мерси за отговора, сигурна съм, че на теб ти е било още по-трудно да я оставиш толкова мъничка!
Не се навивайте, и ти, и Жулиета, не всеки път такива движения са признак на някакъв проблем. Постът на Олчето има за цел да ви запали предупредителни лампички, а не да ви стряска излишно! Ако нещо ви притеснява, най-добре се консултирайте със специалист, както ви е посъветвала Олчето! 

Новата детска стая, гледам, че и тя е почнала да мухлясва на места... Сериозно обмислям покупката на обезвлажнител; вкъщи е винаги над 80% влажността, все едно сме в тропиците...

Добре сме засега да не чуе 

излишна ваксина...отделно за Томи много се страхувах,но засега няма нищо пу-пу,а педиаърката каза че няма да го ваксинира предварително,не било нужно.

Онзи ден даже докао пълзеше пак си въртеше главичката и аз му се смях , че прилича на кученце
Както казваш много е симпатично и прилича на маймунче 

, честно, след подобни коментари и опулени емотикони (като на норчето
), ми се отщява да споделям каквото и да било. Не целя да създавам фобии и сензации, опитвам се да ви предпазя от бъдещи съмнения и самообвинения. Както се казва - да не ви идва до главата... 
Ей, край нямат гадориите. Здрави да сме само, другото се купува, с цената на много, или малко.
попрочетох малко за аутизма и на този етап не мисля че въртенето на глава е повод за притеснение,ще попитам все пак педиатъра и ще следя 

и за споделената информация, и аз съм за
с двете ръце да се споделят такива неща защото по-добре да си имаме едно на ум
и да е било излишно притеснението отколкото пък да пропуснем да споделим с лекар и евентуално ако се наложи да се приложи навременно лечение 
но както по-горе споменах винаги трябва да имаме едно на ум
Нали знаете поговорката да ти се случва както ти мисли съседа, а не какво ти мисли майка ти (майките все черногледо мислят пък съседите все завиждат 
за гостите утре