Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво ви е направило впечатление или ви е изненадало в страната, в която живеете в момента?
Какво ви е направило впечатление по отношение на работното време в страната, в която живеете?
Какво ви е изненадало във връзка с храната и хранителните навици в страната, в която живеете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво ви е направило впечатление или ви е изненадало в страната, в която живеете в момента?
Форумът разкрива различни изненади и шокове, като размера на всичко, разнообразието от хора и стоки, климата, качеството на плодовете и зеленчуците, обичаите в заведенията за хранене и различията в културата и обичаите на хората. Някои от участниците споделят изненадата си от чистотата, красивата природа и спокойствието в страната, както и различни социални норми и обичаи, като например броя на децата в семействата.
-
Какво ви е направило впечатление по отношение на работното време в страната, в която живеете?
-
Какво ви е изненадало във връзка с храната и хранителните навици в страната, в която живеете?
-
Какво ви е направило впечатление в обществените места и социалните обичаи в страната, в която живеете?
-
Какво ви е изненадало по отношение на хигиената и чистотата в страната, в която живеете?

Промили са му мозъка на горкото.
Няма да задълбавам, само ще спомена че това са хората на Буш. И вторият по големина шок - как почти цялото население е религиозно, и всевъзможните статистики за това как най-непростимото качество на бъдещ зет или снаха е ако е атеист (което според консервите е по-зле от това да си гей или негър, като тези двете също са големи трагедии за тях). Много, ама много от хората са страшно консервативни и необразовани и понякога се чудя в кой век живеят. С друга нагласа дойдох, уж в страната на прогреса и развитието, на демокрацията, научните постижения и т.н. ала бала, но това е само оптимистичната страна на монетата
. Душа си е нормален. Дзверя се обаче като дойде бебо как ще го мия
не може горкия да кара на едната баня вечер...от спомени предишни щерката я миех поне 5-6 пъти на ден...ми имам още малко време да изобретя и аз нещо...