Мама за Маргарита мечтае, докато Майче през нощта играе

• 22 884
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Добър ден!
Краси, честит рожден ден!Бъди жива и здрава!Много щастлива и обичана мама и жена! newsm51 newsm51 newsm51
Този пост на Гневната ми прилича на писан от една мама с дълбоко замразен акаунт Mr. Green

# 586
  • софия
Маева,много здраве и щастие ти желая!
Ели,да ти е жив и здрав мъжо и много да те слуша!

Зайо,тайничко се надявах зайчетата да не се будят нощем.Защото аз с едно
едвам издържам,а ти просто незнам.  33uu

# 587
  • гр.Стара Загора
Благодаря ви от сърце на всички за подкрепата,тя ми е нужна  Hug
Поста на гневната що ли ми прилича на детска история от сорта на ``Дай си ми куклите,На ти си парцалите``.По скоро е някой който скоро се е засегнал и си излива гнева  newsm78 .
Гневната пий една студена вода и не отдавай значение на такива маловажни неща!Живей си живота и се радвай на малките неща!
Отново едно голямо БЛАГОДАРЯ!ОБИЧАМ ВИ!

# 588
Маева, да си жива и здрава и много щастлива и обичана!!!   bouquet  bdbaloni

Ели, да ти е живо и здраво съпружието - да е щастлив, да ти помага и да те слуша!  Grinning  baloni

Смехоранке, аз съм на тотален автопилот от маса време насам. Една приятелка скоро каза, че не е сигурна дали да ме пита как съм.  Mr. Green Яхнала съм метлата нонстоп и вършея здраво. afwitch

Този пост на Гневната ми прилича на писан от една мама с дълбоко замразен акаунт Mr. Green

И на мен, и на мен  smile3521

# 589
Ако сме това, което ядем, то какво сме наистина?
Със съкращения:
Шпек “Народен”, салам "Витамес", колбас "Камчия" и много други продукти са със съдържание на генно-модифицирани организми (ГМО) над 2%.
Това сочи резултат от изследване на Националната лаборатория за контрол на генетично модифицирани храни към Столичната РИОКОЗ за 2009 година.
Лабораторията е провеждала изследвания от 2004 г. насам за съдържание на ГМО в различни продукти, предлагани в търговската мрежа, съдържащи соя, царевица или ориз.
Въпреки че някои от пробите са показали, че надвишават допустимата от закона граница от 0,9% съдържание на ГМО, това не е било отбелязано на етикетите.
През периода 2004–2009 са изследвани общо 1304 проби от хранителни продукти и в 448 (34,35%) е установено наличие на ГМО, като в 94 (7,2%) то е било два пъти над пределно допустимото.
От анализираните 1304 проби само 2 са етикетирани, че съдържат ГМО.
През 2009 процентът на българските производители с превишено съдържание на ГМО спрямо чуждите вносители е 64%, докато през 2005-2008 е бил 30%.
В доклада на Националната лаборатория за контрол на генетично-модифицирани храни липсва информация за санкциите на фирмите, които не спазват закона.
"Очевидно е, че българските институции не могат да се справят с контрола върху ГМО. Двойното увеличение на българските производители, включващи ГМО в своите продукти през 2009 показва липсата не само капацитет за контрол, но и промяната на курса на българското правителство към отваряне пътя на ГМО в страната.
Генномодифицираните храни отключват порой от автоимунни заболявания и предизвикват тежки алергии”, заяви на пресконференция днес във Варна известният диетолог д-р Людмила Емилова.
Нейният колега, занимаващ се специално по темата с ГМО, д-р Рафаел Хачикян добави, че генното инженерство може да бъде полезно в областта на медицината, но не и в селското стопанство.
Той цитира наскоро направено от френски учени изследване, недвусмислено доказващо, че мишки, хранени с ГМ царевица, са получили сериозни увреждания на бъбреците и черния дроб.
Резултати от изследването на Националната лаборатория за контрол на ГМ храни към Столичната РИОКОЗ:
През 2007 г. са взети проби от 434 продукта, като 84 са съдържали ГМО. В 17 ГМО е било над 0,9%, като в 10 от тях ГМО е било дори над 2%. Между тези продукти са шпек „Народен”, варена наденица „Народна”, салам „Камчия”, колбас „Хамбурски”.
През 2008 г. са анализирани 272 броя проби, 132 са съдържали ГМО, 113 в законовите граници, а 19 - над 0.9%, т.е е следвало да бъдат етикирани, че съдържат ГМО. Между тях са вафли „Лачита”, мини вафли „Family”, хрупкава вафла „Кредо”.
През 2009 г. са анализирани общо 181 проби, като 63 от тях са съдържали ГМО, а в 15 с над 2% ГМО. Между тях шпек “Народен” , сурова наденица “Елит”, сух шпек - траен варено пушен салам “Витамес”, бяло соево брашно “IZZI” .
* Резултатите са достъпни на сайта на РИОКОЗ.

# 590
  • Русе
Последен влак за колажите!
Който ще слага да е днес! Чакам Дендри и Деляна, да се размърдат  Hug . И Нейно Височество Сиска е готова.

# 591
Нем, заради такива работи пък как яхам метлата през час, през два...  #Cussing out

Ужас! Чудя се само накъде да бегаме, че докато тук се създаде гражданско общество и почнат гадните политици да се съобразяват с него, току виж съвсем сме се поболели и стопили като нация...

# 592
zaiobaio, мила, аз вече си реших проблема с бягането и намерих къде. Mr. Green
Недей така де, по-спокойно! Недей яха метли........а нацелувай принцесите!

# 593
Поста на гневната що ли ми прилича на детска история от сорта на ``Дай си ми куклите,На ти си парцалите``.По скоро е някой който скоро се е засегнал и си излива гнева  newsm78 .

И аз мисля така  Peace Даже май се сещам коя е...

rosita, моите съболезнования  Hug

Маева, Ч.Р.Д. Желая ти ,да си жива и здрава и много щастлива и обичана жена и майка!!!   bouquet

# 594
  • Русе
Да се изявя като дърта клюкарка. Замразеният акаунт за който си говорите е поискал отмразяване тази сутрин  Mr. Green

# 595
Здравейте момичета  Hug
И аз се поизгубих малко,но на моето чаве му излиза четвърто зъбче и нямам мира ден и нощ!
Маева,честит рожден ден!Здрава,щастлива и много обичана мама и съпруга!
ЧРД и на мъжът на Ели,да ти е жив и здрав!
Оле,Смехоранке,тук съм милички  Hug
Роси,много съжалявам за татко ти,приеми и моите искрени съболезнования  Hug Сиска,да почива в мир съпруга на приятелката ти  Flowers Rose Тъжно е когато любим човек или приятел си отиде от тоя свят

Та нека се радваме на всики момент и ден даден ни от Бог!

Peace
БебзЗ,и аз давам месен бульон на Влади.Той също е от много трудните при хранене,отказва много от храните.Напоследък забелязах че е от зъбоникненето,понеже след като му излезе третото зъбче няколко дни(5-6) ядеше по 200мл пюре без значение какво има в него!Надявам се и се моля да не продължи така до 20-тия  Praynig
Казабланка,според мен Влади също няма белег,но педи каза че всичко е наред и няма нужда от манту  Peace
Рони,а аз си мислех че моя Убавец е слабичък и не наддава.Ние сме 8.300кг и 74см,този месец е качил 200 грама и 2см е пораснал.Но Рая нали е госпожица,на нея и отиват кг  Peace
Роси, не те познавам, но съжалявам за болката ти! Мисли, че баща ти е на по-добро място...  Praynig

Отначало влизах във форума много ентусиазирано, смятах, че мога да бъда една от вас и, че ще си помагаме и разни такива неща....
В последствие започнах малко по малко да се дразня от нравоучителния и доста често груб тон на Сиска, но това вече преминава всички граници!

Не мога да повярвам, че интелигентни жени могат да търпят подобно отношение и то от една необразована жена, на която единствено егото й е голямо. Ако я няма - всички се тръшкат и притесняват какво ли е станало с нея, а тя най-надменно мълчи и се прави на недостъпна. Ако пък някой има нужда от съвет - САМО Сиска може да го даде компетентно, останалите само ще се изредят след нея да й излижат задника (без извинение). А ако пък, не дай си Боже, някой се осмели да изкаже мнение - Господ да му е на помощ, върху му ще се изсипе лютия й македонски нрав.  #2gunfire

Извинявайте, че ще ви го кажа, но сте превърнали форума в "Сиска - най-добрата майка" и послушния й антураж от лакеи.

Желая много здраве на всички бебоци и ... абе, ползвайте си форума, щом ви е гот! Peace
А на това да се смея ли,да плача ли? Не вярвах,че все още има такива хора  #Crazy Но факт,съществуват още!
Айла,много са сладки и трите бонбонки  Hug
Нем, ,нямам думи!   #Crazy
Да се изявя като дърта клюкарка. Замразеният акаунт за който си говорите е поискал отмразяване тази сутрин  Mr. Green
Ха знаех си аз,то такова шило в торба не стои  Mr. Green
ОЛЯХ СЕ! ИЗВИНЕТЕ  Heart Eyes След седмица пак  Wink
 П.С. Благодаря за честитките за 9-та месечинка на Влади!  Heart Eyes
Честита месечинка на Дани на Късметче!Здрав,щастлив и много игрив!

# 596
Плами, прегръдки на Влади и дано избие бързо зъбчето!

Ето пък аз за какво яхам метлата:
Снегът глътнал пари за две детски градини в София

# 597
Радвам се, че е поискала да се върне, защото на мен лично много ми липсваше.
Плами, Рая не се спира на едно място вече и с яденето е малко на ВИЕ, ама аз хич не се притеснявам PeaceТо на кой да се метне Crazy

# 598
Май нещо бъркате двата замразени акаунта от темата ни  Wink

# 599
Май нещо бъркате двата замразени акаунта от темата ни  Wink
Не бърка, те нали са сваи Joy

Общи условия

Активация на акаунт