Сънувате ли починали ваши близки? - 2

• 163 018
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Аз също съм го сънувала и тогава се случи наистина нещо много хубаво Peace
Тука споделяме само за починали  които сънуваме. Peace
Но ако искаш за други сънища да си разказваш ето в тази тема иди там има момичета които тълкуват  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=432584.720;topicseen

# 331
  • Кьолн
Преди няколко вечери,сънувах милата си баба,че идва с вуйчо у дома на гости. Щом вуйчо спря колата, тя бързаше да слезе. Вуйчо и се скара,а тя милата му отговори,че бърза да ми види децата,защото и е много мъчно за тях. Ох,как ми липсва,колко ни обичаше. Защо трябва да си заминават любимите ни хора? Cry Дано някога пак се срещнем,за да и кажа колко я обичам...

# 332
Да сънувам, но само тези, които са си отишли неспокойни... Звучи някак в стил"шепот от отвъдното, но е истина. Всички мои близки, а и не само близки, дори и на приятели близките, които вече ги няма на този свят -  вечна им памет, идват в съня ми. Сложно е за обяснение, но вярвам, че всички , които имат подобни сънища разбират, че се случва. Някак подсъзнантелно разбирам, че тези, които сънувам не са спокойни или са си тръгнали преди да завършат нещата , които са планували в живота. Най-странното до сега е било с майката на моя приятелка - вечна и памет- тя много дълго идваше в съня ми, и все говореше , че има да си доплете плетката и тогава ще си тръгне спокойна.
И такива ми ти неща... вярвам, че нашите починали близки бдят над нас, вярвам, че само тренното си отива и после има нещо... Много трилъристично го описах, но може би това си е моят начин да се справям със сънищата си , мислите и възприятието на нещата.
Вечна памет на всички , които са си отишли от нас, те винаги ще бадат с нас ума и сърцата ни. Темата е много хубава, да споделиш мъката си е повече от утеха. Peace

# 333
Почти всяка вечер сънувам дядо ми .
Не можах да отида на погребението му ,все здрав и усмихнат го сънувам Cry

# 334
Fortune,ако можеш,разкажи повече! За мен е голяма утеха да чета точно такива сънища,помагат ми да знам,че близките ми са някъде там.Вярвам,знам,че е така,но когато чета,се чувствам по-спокойна.Затова и гледам "Шепот от отвъдното".

# 335
Да, сънувам най-често брат ми, понякога и баща ми, по-рядко баба и дядо. Според мен тези хора просто много ми липсват и това е някакъв вид отражение на подсъзнанието ми  Weary

# 336
  • София
Понякога сънувам баба ми. Толкова много я обичах. Този понеделник има имен ден, в сряда става една година от смъртта й, а в четвъртък е рожденият й ден... Толкова много се надявам да я сънувам тези дни. Така ми липсва. Искам да й покажа поне насън пра-внучето, за което тя направи толкова много преди да се е родило, и което така и не успя да види  Cry

# 337
  • Кьолн
Клише, това сякаш аз съм го писала! Когато се роди третото ми дете,макар и вече много болна все ме окуражаваше. Казваше ми, че ако беше  здрава ,щеше да дойде и да ми помага. За разлика от майка ми. Толкова ми липсва милата!

# 338
аз така се чуваствам с моят татко! толкова щеше да се радва на първото си внуче,че просто нямаше да има по щастлива човек от него!!! и колкото повече време минава толкова повече ми липсва!никога няма да го възприема че го няма!как така?защо?

# 339
никога няма да го възприема че го няма!как така?защо?

Има го някъде! Поне аз така разсъждавам и ми действа успокояващо Hug

# 340
Тази нощ сънувах и баща ми и дядо ми(неговия баща)( поне са заедно там някъде)! казваха ми поне като не ползвам еди какво си да ползвам бонусите(лихвите,нещо подобно,незнам точно чесно казано)! бяха добре,бяха на маса и аз бях отишла да ги видя!
иска ми се да каже баща ми,че се гордее с мен! много!дано да е така!

# 341
Здравейте и от мен-скорошна вдовица...Каква дума само...Но реалността е такава-застигна ни-безвреме...Притеснено ми е за какво ли не,но сънищата са ми огромна болка...Или не го сънувам,или е той/знам че е той/,а всъщност е друг мъж,или го чувам че говори на чужди хора за мен...и което е най-лошото-избягва да се видим или чуем...Дали ще сънувам че трябва да говорим по телефон,или някъде да ме чака...той никога не се връща...Какво означава това,дали не ми се сърди за нещо...Боже,като се замисля,за колко неща би могъл... Cry

# 342
 Hug Hug Не мисля, че такива "дребни" чувства като някакво сърдене имат значение там... Не ти се сърди, може би просто не иска да те притеснява.. Моят баща също не идва често при мен, а така ми се иска! Може би имат причини.
Съжалявм за загубата ти! Cry Нека почива в мир!

# 343
  • Пловдив
helen69 Съжалявам за загубата ....... Иди на гроба му и си  "поговори" с него извини му се ако мислиш ,че има за какво да му се извиняваш  Peace Раздай за него на чужд човек и почакай промяна ,мисля ,че ще стане. Peace Hug

# 344
  • София и там където не се пуши

Ако е починал внезапно си мисля, че е много объркан и ти чувствуваш това.

Общи условия

Активация на акаунт