Бледа втора линия на тест за бременност ???????

• 271 878
  • 977
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета,отново няма бебе CryЧувствам се толкова изморена и обезверена...Не мога повече.

# 151
Ей Любче , не губи надежда , просто си живей живота без постоянно да го мислиш и ще видиш как без да очакваш ще
стане работата. Колко майки пишат , че месеци (някой години ) се опитват да направят бебе , и когато спрат
да се опитват то вземе че стане  Peace  Успех и не губи надежда  Hug

# 152
Любче не губи надежда
 И ние бяхме от тези дето плануваха и работеха по въпроса за второто дете и не се получаваше. Накрая когато се бяхме отказали и дори и в него момент това е било последното което си мислехме чудото се случи
За протокола моята бледа чертичка се казва Деян

# 153
Много благодаря за темата и за изключително полезните постове! И аз в момента съм в очакване да разбера дали втората бледа чертичка е истинска.. от няколко дни сутрин и вечер редовно усещам и слабо гадене, каквото никога преди не съм имала. Дано не се самонавивам  Blush

# 154
Здравейте,искам да попитам, всички говорите за бледа черта,какво всъщност имате впредвид? Бледа -- леко червенее ли, розовее ли или просто се вижда очертания на черта без цвят??? Питам защото и аз си правих тест и сякаш имаше втора черта,ама толкова трудно я виждах, приех го за отрицателен , но сега като чета тук се замислям,защото още чакам да ми дойде. Или пък въображението ми е доста развито,защото точно това искам да видя, незнам. Ако може някой да ми отговори ще съм много благодарна,защото на лекар ще ходя чак другата седмица - така ми каза и незнам. Много е трудно да се чудиш и маеш какво всъщност става.

# 155
  • До морето :)
Моята беше блеееееееееееееееееееееееееееедо розова. Даже 5 момичета бяхме над теста и се чудехме има ли втора чертичка, или не. Така две сутрини и на третата вече се показа  Grinning Даже си мислех, че моето е просто отблясък от светлината, толкова не се виждаше  Laughing

# 156
при първия (два дни преди датата) тест чертата беше супер бледа, дори си помислих, че нещо е дефектен. След 5 дни вече беше плътна черта.

# 157
Здравейте,искам да попитам, всички говорите за бледа черта,какво всъщност имате впредвид? Бледа -- леко червенее ли, розовее ли или просто се вижда очертания на черта без цвят??? Питам защото и аз си правих тест и сякаш имаше втора черта,ама толкова трудно я виждах, приех го за отрицателен , но сега като чета тук се замислям,защото още чакам да ми дойде. Или пък въображението ми е доста развито,защото точно това искам да видя, незнам. Ако може някой да ми отговори ще съм много благодарна,защото на лекар ще ходя чак другата седмица - така ми каза и незнам. Много е трудно да се чудиш и маеш какво всъщност става.
При мен първия път по-скоро се виждаха бледо- розови очертания. При вторият тест пак така  ooooh! Третият тест го направих чак два дни след закъснението и си излезе червената черта  Peace
Ако толкова ти е притеснено и не можеш да чакаш прегледа при лекар - си направи нов тест вкъщи  Peace

# 158
И при двете ми бременности втората чертичка беше почти незабележима в деня на закъснението, но пък много от симптомите при бременност бяха на лице. 3-4 дни след първия тест вече беше очевадно, че ще ставам мама. Сега ми идва на ум следното:
"Преди да си създадено, аз те исках. Преди да си родено, те обикнах. Когато се роди, видях лицето ти и аз знаех, че съм влюбена. Преди да си навършилоедин час, аз знаех, че ще умра за теб". Това е чудото на живота.

# 159
И при двете ми бременности втората чертичка беше почти незабележима в деня на закъснението, но пък много от симптомите при бременност бяха на лице. 3-4 дни след първия тест вече беше очевадно, че ще ставам мама. Сега ми идва на ум следното:
"Преди да си създадено, аз те исках. Преди да си родено, те обикнах. Когато се роди, видях лицето ти и аз знаех, че съм влюбена. Преди да си навършилоедин час, аз знаех, че ще умра за теб". Това е чудото на живота.
Тоя израз много ми хареса  Heart Eyes

# 160
На мен  при първата бременност ми показа две ярки черти на първия ден от закъснението сега бледа втора черта 5 дни преди датата на деня две наситени smile3521

# 161
  • София
На мен при четири дни закъснение на цикъла ми показа бледооо розово черта. Та вече бях сигурна не правих и повече тестове. Просто обонянието ми стана като на хрътка и направо отидох при доки да види точката  hahaha.

# 162
Здравейте, момичета!
Ако има втора черта, независимо колко бледа, незабележима, едва забелязваща се е значи има бебче Heart Eyes . Отрицателен тест не означава липса на бебче Heart Eyes .
При 2 дни закъснение имах съвсем бледа втора чертичка, на следващия ден пак така, на по-следващия отидохме на лекар, но нищо не се виждаше. Доки каза да отидем след 10 дни и мъничкото ми човече вече се виждаше Heart Eyes . Най-красивата точка на света!

# 163
Здравейте,
много се зарадвах пък и успокоение нахлу в душата ми като изчетох темичката.
Аз токущо направих  тест Шуър Чек  - твора бледа розова чертичка на 11-12 минута. Днес ми е три дни преди М. Ще откача - толкова ми се иска да е положителен. Аз съм и след инсеминация. Преди два дни пак си правих и отново имаше втора чертичка. Притесняваме са времете на отчитане......

# 164
  • София
ами след 3 дни направи втори.
след определеното време  се смята за невалиден резултат, въпреки, че при някои майки и така са се появявали реални две черти...

успех!

Общи условия

Активация на акаунт