Красив дом: украса за дома, ежедневна и празнична -2

• 105 352
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • Под Сините камъни
Христос Воскресе! Нека любовта и вярата да живеят в сърцата и семействата ни!

# 166
Честит Великден, момичета! Ето и нашите яйца и козунак  Grinning

# 167
Дидитка ,как си ги изписала само,много са ти хубави яйчицата Hug
А снимката ти е като картичка  bouquet
Едва вчера се сетих,че можеше поне няколко с листенца да направя,но догодина  Grinning

# 168
Ето тази година  моите яйчица изглеждат така :

# 169
  • БГ
Момичета страхотни неща сте показали!
Aprile, много красиви аранжировки на масата,възхитена съм от въображението и търпението да ги създаваш.  bouquet Копнала съм си няколко изображения на салати и ще се пробвам.

Дина нямам думи просто всичко е неповторимо. Hug

Елица, Таничка, Дидитка разкошни яйца! Как ги правите такива наситени и лъскави цветовете.
И аз искам едноцветните да са такива ярки, но ми се получават едни  бледи и невзрачни.
Ето и моята украса за Великден, ако някой му се гледа
http://dpanteva.snimka.bg/holidays/velikden-2010.489091.18091454 

# 170
De4i, ама чудесна ти е украсата! И какво не си харесваш на цвета на яйцата -свежи и ярки са. Тази година мъжа ми купи боята и беше в онези капсули като за антибиотик. Даже му се разсърдих, че поръчах два броя,а той взел един, но наистина бяха силни цветовете. А лъскавината - с парцалче, топнато в олио.  Wink

# 171
De4i и аз мойте ги правих така както е обяснила Елинор - с боята в капсулите, после с парцалче с олио. Само дето ги държа в боята повечко, докато се наситят цветовете. Цопвам ги и отивам да си върша нещо друго, и от време на време минавам да ги извадя и да сложа нови.

# 172
Дидитка- много красиви , изящни яйца- картички!  bouquet
Де4и- страхотна, богата и толкова зелена украса- очите ми останаха в яйца , цветя ....  bouquet

ето и моите яйца и шаренийки за децата:

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 04:22 от Dina767

# 173
Много са ви красиви яйцата и украсите, De4i и Dina! Dina това ваденки ли са, или рисувани? Много са ефектни.

# 174
Дечи,Дина,Дидитка,страхотни яйчица и украси,поздравления момичета  bouquet
а това са моите рози,които взех като идея от Априле,а Ваня беше пуснала линк,как се правят,благодаря ви момичета,много ме вдъхновявате всеки път  bouquet 
http://mimkapz26.snimka.bg/hobby/razni.441663.18096505

# 175
Дидитка- мерси! Това са татуировки Laughing Изобщо нямах идея дали ще се получи с тях, но ми харесаха много мотивите, а се оаказа че става много лесно и са толкова по- фини от ваденки, че изобщо не личи дали и как е лепено... После на някой яйца направих малко тревичка с гъбичка и акрилни бои. Hug

Мими- много добре си се справила със розите- чудесни са!

# 176
Aз пак да се опитам да ви покажа моите яйчица  Embarassed Дано се получи....

# 177
# 178
ей,Roxy92 ,много са ти сладурски яйчицата Heart Eyes Цветенцата с какво ги изрисува?А сребристите нишки предполагам са някакви конци пак...много ефектни са станали всичките,и тези с панделките също  Hug

# 179
Рокси,много красиви яйчица,чудесно са се получили  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт