оризова вода

• 12 781
  • 7
  •   1
Отговори
Може ли някой да ми каже как се приготвя оризова вода,малките са със разстройство от няколко дни и с ентерола няма ефект

# 1
В интернет пише доста по въпроса. Аз от там четох.
Ето какво си спомням: в 500мл вода се слагат 3 супени лъжици ориз. Вари се докато са намали наполовина количеството вода, После полученото се разрежда в литър вода и се предлага за пиене.
Дано помогне.

# 2
Моята лекарка ме съветваше да давам чай от джоджен и чай от шипка при разстройство, но определено са доста гадни и двата като се пият без захар ( трябва да са без захар или мед ) и докато беше бебе синът ми ги набутвах, но като взе да се усеща не искаше да ги види. При нас ефект имаха едни прахчета - смекта - но не съм сигурна дали се продават още.

# 3
Отвара от кора на нар също има добър ефект и не е гадна за пиене. Сега на пазара има нарове. Опитай, при нас действаше безотказно.

# 4
  • някъде другаде
Незная , колко са големи децата ти , но и 1 прах ванилия разтворен във вода действа добре и не е гадно за пиене. Ако са над 4 год. - хапчета Танинал.

# 5
Компот от дренки,малко размито нишесте също помагат.Ако дечицата са малко по-големи 3-4 капки йод със малко захар-няма нищо по-ефикасно от това.

# 6
Ние също скоро бяхме с разтройство. Давах му и прахчета и чай от шипки, нар. Като че ли му помогна нишестето най-много. Понеже не е приятно на вкус само по себе си му го смесвах с прахчето -ентерол или хидрасек. 1 ч.л. нишесте се размива в малко вода и после слагаш вътре и прахчето. То приема вкуса му и така Дани си го пиеше. Успех

# 7
Благодаря на всички за съветите

Общи условия

Активация на акаунт