Да украсим храната с храна 3

• 222 624
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
Goldi59, като гледам красиви снимки, не винаги ми се приисква да опитам показаното, но на твоите всичко искам да опитам - и красивите сандвичи и хапки, и тези хрупкави красоти надолу. И красиво и вкусно! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тези разкошни тъмни рози от цвекло ли са? А жълтите от картофено пюре предполагам? newsm78 Всичко е чудесно!  bouquet  chef

Тъмните рози са отчервено цвекло, а жълтите са от цял картоф, от който първо дялкам розата както е суров, после го варя в бульон, затова е жълт. Не е картофено пюре. Понякога след като ги сваря, леко ги запичам и се получава красиво ръбче.

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 13:38 от Goldi59

# 181
Лелее, това наистина е изкуство!  Peace

Ще се опитам да направя нещо подобно, но не знам дали ще имам такъв успех. Goldi, и аз се интересувам от какво са направени червените рози - от ряпа или от червено цвекло? Ще съм ти благодарна и ако пишеш от какво правиш белите рози (предполагам са от бяла ряпа, но така ли е).

Червенитеса от червено цвекло, белите са от сладка ряпа (онази дългата, забравих как се казва)

# 182

.........а жълтите са отцял картоф, от който първо дялкам розата както е суров, после го варя в бульон, затова е жълт. Не е картофено пюре. Понякога следкато ги сваря, леко ги запичам и се получава красиво ръбче.

Е това никога не ми е идвало на ум, благодаря ти за обяснението.  bouquet Аз реших, че е както се правят рози със шприц от маслен крем за торти и се учудих, че пюрето стои така хубаво. Embarassed

Ряпата май Дайкон се казваше. newsm78 Goldi59, много красиви неща правиш!  chef  bouquet

# 183
  • гр.Златица
Леле,Голди,такъв творец си,златни ръце имаш...С удоволствие ще поседна на твоята маса,да знаеш!

Ани,ние май от един и същи сайт сме правили сандвичи... Браво,дерзай...

# 184
  • Карлово
Здравейте, момичета!
Следя ви от началото и искрено се възхищавам на красотите, които творите. Аз съм с две леви ръце, затова нищо не правя и не показвам. Но в сряда ще имаме кулинарно шоу между колегите. За определено време ще трябва да аранжираме зелена пролетна салата. Всеки отбор ще разполага с еднакви продукти, общо взето марули, репички, краставици, лук. От последните снимки на Голди си откраднах няколко идеи, не че ще могжем така да ги изпълним с партньорката ми в отбора, все пак всичко ще е само за шоуто. Но ще съм благодарна за всяка идея и снимка, ако споделите с мен.  Hug

# 185
Здравейте, момичета!
 Но ще съм благодарна за всяка идея и снимка, ако споделите с мен.  Hug

микки, ето малко идеи:

ТУК, ТУК, ТУК, ТУК, ТУК, ТУК, ТУК, ТУК.
Май се поувлякох, но дано поне някакви идеи намериш.   bouquet

# 186
Ани,ние май от един и същи сайт сме правили сандвичи... Браво,дерзай...
Е ти си далеч по-добра! Но labrex беше така любезна да ми даде няколко линка и съм ги почнала по ред. Детето по-хубави от моите не е виждало, така че всички сме доволни!  Laughing

# 187
Другата седмица съм кума и трябва да посрещна младоженеца в нас. Дайте ми идея за тип шведска маса. Нещо от рода на таралеж от кюфтенца мислех и разни хапки със знаменца  Thinking

# 188
Другата седмица съм кума и трябва да посрещна младоженеца в нас. Дайте ми идея за тип шведска маса. Нещо от рода на таралеж от кюфтенца мислех и разни хапки със знаменца  Thinking

evak, поразгледай темата, има доста идеи, и , ако намеря още една подобна имаше с хубави нещица, ще добавя линк, че нещо не я откривам........

Намерих я, но не се отваря, само кеширания вариант и то само първа страница. Ако успееш да я отвориш някак, в нея също имаше хубави предложения, които стават за шведска маса.

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 14:23 от labrex

# 189
  • гр.Златица
От мене един "Зайко-Байко" .... забавен и много симпатичен, нали?

# 190
От мене един "Зайко-Байко" .... забавен и много симпатичен, нали?...

Peace
Даже бих го хапнала с кеф Crazy.

# 191
Другата седмица съм кума и трябва да посрещна младоженеца в нас. Дайте ми идея за тип шведска маса. Нещо от рода на таралеж от кюфтенца мислех и разни хапки със знаменца  Thinking

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=239980  ketaring 2-Плата за вашата маса

# 192
Невероятна красота-ръчни японски десерти!http://uhaaa.com/%D1%8F%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%20%D … D1%80%D1%82%D0%B8

# 193
един сандвич от мен:

# 194
  • гр.Златица
Тази тема направо замря...Веси никъде я няма с нейните красиви творения...Голди също... И аз да покажа поредния ни сандвич : "Папагалче"

Общи условия

Активация на акаунт