Отговори
# 105
Сами не е красавец. Но аз и по рано казах, че Туба е красива и за двама. Тя си знае какво иска от избранника си. Ако Сами отговаря на критериите й, нека се вземат. Важното е да са щастливи. Но си мисля, че сватба скоро може и да няма. Туба тепърва ще гради голяма кариера. Колкото до М.Й. и аз не го намирам за красавец. И си мисля, че повечето го харесват заради ролята му на Демир/може и да греша/.

# 106
Момичета, мисля си докато ви чета, че много високо вдигнахме летвата  и си спомних как преди няколко теми някой беше написал, че ще бъдем много взискателни към кандидатите на Туба. Така е, взискателни сме защото искаме за нея най-доброто. Сами не е красавец, но кой знае какво се крие под външността ?  Туба сигурно  е усетила какво крие Сами в себе си, за да се реши на тази стъпка- открито да излезе и да говори за задълбочаване на връзката си  с него. Съгласна съм с *Аси*, че тя няма да допусне да бъде одумвана за "няма нищо". А Туба беше щастлива на галата - сияеше и пръскаше щастие. Дали заради филма, или заради Сами, или заради двете заедно.... newsm78.
Ние искаме и за Мурат най-доброто и явно за него това е Бурчин / макар, че никак не вярваме в голямата му любов с Бурчин/ .
Всеки си кове съдбата. Дано да са щастливи!
И на мен не ми харесва Сами като визия за Туба , но не ми харесва и Бурчин за Мурат / който е харизматичен, без да е красавец/ . То и Халит не е красавец до Берг , но визията не е всичко.

# 107
Момичета, изгледайте клипчето от галата с представянето на филма.
Сами не е много фотогеничен по снимки, но на клипчето е чаровен и доста притеснен и мил някак си.
Аз май започвам определено да му симпатизирам.
Е, като оператор на Аси си мисля, че е страхотен професионалист.
А да си оператор на филми не е ли по-добре, отколкото актьор ?

# 108
Мурат е чаровен...не толкова красив,но аз лично винаги съм харесвала чара в мъжа,не си падам по сладникави красавци.За мен М.Й. напълно отговаря на критериите ми за хубав мъж,но това е само мое мнение....всяка жена има различни характеристики за идеалния мъж.И добре,че е така,че всички жени ,ако харесваме едни мъж......
За Сами....чак грозен не....по-смекчено казано не е симпатичен,но това,което съм видяла в живота досега,е че външния вид не е най-важното ,има далеч по-важни неща в една връзка-доверие,уважение,добро отношение....без тези неща и с най-красивия мъж на света не би била щастлива една жена.

Аз също започвам да симпатизирам на Сами..

# 109
Нали знаете какво казват хората противоположностите се привличат, и два остри камъка брашно не мелят......е само където тук не става въпрос за два камъка а за две звезди. Лично мое мнение ,че М.Й. не е човек,който ще бъде на второ място заради когото и да било поне така си мисля аз и не мисля че Бурчин е ударила  шестицата  от тотото.
А що се отнася до Сами, човека е бил вече женен и би трябвало да е подредил приоритетите си и да знае какво точно иска от живота, а това определено е Туба!!!

# 110
А що се отнася до Сами, човека е бил вече женен и би трябвало да е подредил приоритетите си и да знае какво точно иска от живота, а това определено е Туба!!!

Това не го знаех, пак ли актриса е била жена му?

# 111
Незная каква е била, знам само от информацията и снимките които са помествани,че има 10г. син и Туба се държи с детето като с нейно.
Лабрекс, учудих се че не го знаеш newsm78 Ринката на няколко пъти е поствала снимката / и не само тя/ на Сами, Туба  и детето.
Даже наскоро я гледах newsm78

# 112
# 113
Е Асито,колко си бърза Peace, а аз докато я намеряяяяяя  bouquet

/Между другото това малко извън темата, но мойта дъщеричка така се е впечатлила от твоята снимка, че винаги когато съм в темата и я видииииииии край седим по 5 мин. на твоя пост/

# 114
Аз понеже съм любопитна и съм търсила много снимки на Туба със Сами, та знам къде да я намеря   bouquet

# 115
Незная каква е била, знам само от информацията и снимките които са помествани,че има 10г. син и Туба се държи с детето като с нейно.
Лабрекс, учудих се че не го знаеш newsm78 Ринката на няколко пъти е поствала снимката / и не само тя/ на Сами, Туба  и детето.
Даже наскоро я гледах newsm78

mondrita, виждала съм я, но явно съм пропуснала някакво инфо. Никога не съм я свързвала с дете на Сами. Embarassed Е, сега вече ще знам. Благодаря ти!  bouquet И на *Asi* за снимката!  bouquet

# 116

Много бързо препуска Мурат, но дали бяга от някоя или бяга към някоя или бяга от себе си???

# 117
Идвам и аз при вас  Hug и нашите любимци Мурат и Туба .  Heart Eyes

Туба е страхотна с черната рокля !  Flutter

Едно поздравче за всички  Hug да си припомним някои любими моменти  Party
Музиката е вълшебна  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=ITgWKykOw7Q

# 118
zdr i ot men,dnes se registrirah i to samo zaradi vas.vie vsi4kite naistina ste neveroqtni.az sa6to sam golqma po4itatelka na seriala ''asi'' i ponege sega gledam i novite seriali,v koito u4astvat na6ite lubimci i se ubedih,4e naistina nqma q tazi himiq s dr akturi kakto m/u tqh 2ta v ''asi''.AZ sa6to zn info za tqh i dori go publikuvah,no to e mn nazad za6toto nz,4e tazai novata tema, i nevqrvam nqkoi da go pro4ete zatova 6te go sloga i tuk.
4etoh nazad v temite nqkoi ne6ta,koito ne sa ba6 taka i zatova 6te obqsnq tova, koeto zn az.
 murat ne se e sardil na tuba,4e ne e iskala da otide na filma "Esenna bolka",za6toto vav filma u4astva toi i beren saat.Na premierata na filma toi e s gena si /palia4oto bur4in/,a beren e s novoto si zavoevanie.
 A tova zavoevanie e biv6iq na tuba, bulent /.tuba i bulent igraqt v edin i sa6ti serial,tam te igraqt glavni roli i po vreme na seriala se ulubvat.seriala e predi ''asi''. /tuba i bulent sa za kratko zaedno.V edno intervu tuba kazva"4e bulent e gre6ka na mladostta i".sega bulent ve4e ne e i s beren,da v intervu beren e kazala 4e 6te se genqt,no sega tq pak e s dr.
tazi beren be6e lubovnica i na kavan4/s koito igraqt v dr serial''zabranena lubov''/.
 Bur4in,mn revnuva murat i naistina ne mu dava nikade da se poqvqva s tuba,i zatova o6te kato svar6il 1via sezon na asi te sa se ogenili.na tuba i puskat prikazki s po4ti vseki mag,koito se zavarti okolo neq,no tq s nikoi ne e imala ni6to ob6to,taka kazva tqPak toq sami e regisiora na asi,i da raveden e.be ne mi se vqrva s toq uruflek.ee,ne  se oprovergavat sluhovete.ba6tata na bur4in e producent ili regisior i zaradi nego q vzemat  neq po serialite,i spored men murat e nqmalo kak da q ostavi i ot nema i kade se e ogenil za neq.mn e ot4aqn na snimkite,no takav e givotat Sad
v dr spisanie be6e spomenato,4e edna ot lubimite 2ki v turciq sa tuba i murat i zritelite iskat da gi gledat i v dr seriali.i zatova sa predlogili na tuba i murat pak da se snimat vav film/tq e bila saglasna i toi,no za nego ne se zn sas sigurnost/.tq kazva,4e filma e mn hubav i moge bi 6te stane ot nego serial.
tova e,koeto az zn i koeto az moga da preveda.taka 4e dano naistina da ima o6te edin film ili serial s tqh i na men sa mi lubimi:))

# 119
Добре дошла!  Hug
И моля те, пиши на кирлица. Админите ще се скарат.

Общи условия

Активация на акаунт