Снимки на вашата коса

• 121 158
  • 655
  •   1
Отговори
# 480
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=553646.0,в тази/и следващата,актуалната в момента тема/ има много инфо по въпроса за поддържане на косата с природни средства.Момичетата са много отзивчиви и има много какво да се научи.Специално,боядисването в две стъпки/къна и след това индиго/ се прави за да се постигне кестеняв или черен цвят.Но и само с къна може да се постигне плътен косъм и страхотен блясък.Има и други варианти и продукти с които можеш да заздравиш косата си,затова те съветвам да прочетеш темите и да избереш своя начин за поддържане на косата.Аз лично се бях отчаяла/защото наситна положението беше трагично/,отделно,че започнах да правя алергични реакции към доста готови продукти.....но,вече нямам тези проблеми/и мога да кажа,че не ми коства ,чак толкова време и средства да я поддържам в добро състояние/.

# 481
Благодаря ти Люба непременно ще вляза в темата

# 482
Люба,аз съм фен на червената ти коса:–)Черна наистина има много блясък и изглежда здрава,ама според мен е трябвало да продължиш само с къна и пак щеше да имаш същите резултати след време! Peace

# 483
А,аз не се оплаквам от червения блясък/и тогава си го имаше и плътността-също/...просто ми омръзна.............,а и доста ми побеля косата и вече червеното ставаше доста по-светло и понеже съм леко мургава по рождение ,определено черната ми ходи повече на тен-а.

# 484
Люба, и аз ще се възползвам от съветите ти. Косата ти е направо разкошна! Моята в момента е баш като тази от "предишната" червена снимка, само че без блясък. Направо се влюбих в черната!

# 485
Да пораздвижа малко темичката Simple Smile,скоро качих снимки с исправяна коса,а ето тук съм с естествената ми,преди да родя беше доста къдрава но след раждането значително се поизправи

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 12:51 от bubanka

# 486
Скрит текст:

# 487
Страхотни коси има в тази тема! Напълниха ми очите с радост. Аз пускам клипче Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=7xOMUaKTd7U
  bouquet

# 488
myglam а с какво ли поддържа косата, за да е така жива и лъскава  Crossing Arms Винаги съм искала моята така да се сипе косъм по косъм, ама все не става  newsm78

# 489
Afroditta, много хидратация, маски за коса, хубаво изсушаване със сешоар, честно казано не зная, не съм експерт в тези неща. Не зная дали не е и до косъм.

# 490
Дам, аз понеже все си мечтая да може да се изкъпеш, да я оставиш да си съхне сама и да стане така жива  Laughing И аз сега съм се заела с хидратацията, да видим ще има ли ефект.

# 491
По принцип тя стои жива и да не е изсушена, но понеже е чуплива не стои на разделени косъмчета а на кичури на масури. Но за този ефект се иска сешоар и преса. Съветвам те да си правип маска с тривитаминол веднъж седмично и да използваш много хидратиращи продукти Simple Smile

# 492
  • plovdiv
много са ви хубави косите !!!  Heart Eyes
Ето я и моята любов
и още една
sweety страхотна коса!!!!Направо ти завидях!

# 493
  • Sofia
Оказа се, че нямам снимка на моята коса  в нормалното си състояние. Ето тази е най-скоро направената  .

# 494
много са ви хубави косите !!!  Heart Eyes
Ето я и моята любов
и още една
sweety страхотна коса!!!!Направо ти завидях!
         miminka17  Hug благодаря,и твоята е страхотна,стои много нежно с тези масури

Общи условия

Активация на акаунт