Снимки на вашата коса

• 121 163
  • 655
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • София
miminka17, страхотна ти е косата, и цветът й също! естеств. ли ти е и кой номер е боята?

# 497
  • plovdiv
естесвен е,само тук там имам малко по светли кицури,които си направих с кислородна вода!Още не съм се решила да я боядисвам(не ми стиска )

# 498
  • София
страхотен ти е цветът, не го пипай! бях сигурна, че е боядисвана. Simple Smile

# 499
miminka17 а така ли си ти е на масури или ти ги правиш? И ако ти ги правиш, сподели как постигаш ефекта  Rolling Eyes

# 500
  • plovdiv
Ау нека кажа за масурите!!! Grinning Такааа обожавам букли които са навън,обаче те се правят с преса,а аз много упорито се опитвам да я огранича(от пресо-пристрастените съм  Embarassed)И реших да се пробвам да ги направя с сешоар-както се вижда от снимката ПОЛУЧИ СЕ!И най-якото е че на снимката косата ми е на втори ден-без никакъв стилизант(само лекият стил. ефект на термо крема) буклите са налице дори след спане!!! Heart Eyes Аз имам чуплива коса и когато си ги правя с пресата им слагам лак и въпреки това до 3-4 часа косата ми е почти права. #Cussing out Та ето и горе-долу как ги правя : като хвана кичур коса слагам кръглата четка в корените,но от горната страна,след това както при издухване започвам да издърпвам и едновременно да навивам косата по четката.Така дърпам и завъртвам,като е готов кичура,както е завъртян по четката,не издърпвам четката навън(така че да се развие косата),а както при ролки или маша, дърпам надолу и едновременно я завъртявам по посоката на букличката!Уф дано да сте ме разбрали!  newsm78 И това е надявам се да имат същата издръжливост и при вас!  Hug     
Аня♥♥ мерси, аз по принцип искам да я боядисам ама  и цветът си харесвам,така че за сега няма да я пипам!Тази година може пак само леко да я прошаря с кислородна вода!

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 08:40 от miminka17

# 501
miminka17 ммм, много добре ти се е получило, ще се пробвам и аз  Laughing Кажи само колко дебела кръгла четка ползваш?  Най-тънката или средния размер? Понеже с дебелата надали става  newsm78

# 502
  • plovdiv
моята е среден размер,нито е от най-малките нито е от гигантските ...  Rolling Eyes  Да кажеш дали ти се е получило ок  Peace

# 503
Да да, още утре ще се пробвам, като я измия, моята също е чуплива, дано се справя само  Embarassed

# 504
# 505
# 506
Страхотна тема. Разгледах всички снимки, които успях.

# 507
# 508
Ехааа Мimi89 ,страхотна коса,винаги съм харесвала ситни къдрици  bouquet

# 509
Ехааа Мimi89 ,страхотна коса,винаги съм харесвала ситни къдрици  bouquet
Направо невероятна!

Общи условия

Активация на акаунт