Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 900
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
Така, както Естел си събра в едно мнение всичко, което е пропуснала като коментари или реакции.  Peace
 Embarassed нИ мЪ хвали че ще ми пораснат ушите  tooth

Докато прегледам страниците от 7 до 22  Crazy ми паднаха очите и поста стана километричен.ПО-добре един дълъг малей ква съм проста  ooooh! Whistling отколкото няколко с по едно изречение-подписите заемат място,а и на моменти става шарения.

Кралице,нуждаеш ли се от картинки за блога? Thinking Понеже в блога пише Всичко за Листопад няма галерии с второстепенните герои.Един кратък курс Как се слага снимка за незнаещите и ще съберем доста снимки.Например Али Ръза,Седеф,Ахмед... защото има хора,които ги харесват.

tooth откакто Ледената кралица започна да използва този емотикон се влюбих в него.Защо ли?  Thinking  tooth На кога прилича,а?

Кралице,аз тези съм ги видяла ама искам още. tooth

# 331
  • Пловдив
Кралице,нуждаеш ли се от картинки за блога? Thinking Понеже в блога пише Всичко за Листопад няма галерии с второстепенните герои.Един кратък курс Как се слага снимка за незнаещите и ще съберем доста снимки.Например Али Ръза,Седеф,Ахмед... защото има хора,които ги харесват.
Не отказвам снимки на никой от героите, особено такива, които не се срещат под път и над път в Нета.  Peace По принцип съм събрала доста снимков материал, ама и времето ми е леко ограничено, та затова се старая да пускам първо тези на актуалните герои...

tooth откакто Ледената кралица започна да използва този емотикон се влюбих в него.Защо ли?  Thinking  tooth На кога прилича,а?
И на мен тази ми е любимата - tooth Незнам защо, но е асоциирам с баба Джавки Mr. Green

Кралице,аз тези съм ги видяла ама искам още. tooth
Брех, ненаситница Joy Joy Joy Ще има, само малко търпение, не се бутайте - за всички ще има Crazy  bouquet

# 332
 tooth и на мен ми прилича на Джеврие

# 333
Здравейте,  Hug
От сутринта съм се набутала във форума, но от работа не ми остана време да чета. Цяла обедна почивка четох, после пък не ми остана време да пиша.
Сега се включвам уж да напиша нещо, а то.....вие всичко сте казали преди мен.
Затова ще напиша с две думи....
ВСИЧКИ СТЕ ПРАВИ!!!  newsm10
И не съвсем. Но е нормално, ако всички сме на едно мнение, то значи, че филмът е много елементарен. А НЕ Е ТАКА. Всеки по различен начин възприема събитията, героите, доброто, лошото и т.н.
Затова като се върна назад в темите, виждам как по друг начин е разсъждавано, как сме гласували.
 А нататък във филма ще е още по-различно. Въпреки, че не съм си променила коренно мнението за всеки един от персонажа. newsm78

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 15:09 от Dartanian

# 334
Довечера сериите две ли са?Губят ми се дните и ми се спи.Ще проспя втората и ще разбера какво е станало тук. Hug
Каква е следващата стъпка на Ферхунде? Rolling Eyes

# 335
Не отказвам снимки на никой от героите, особено такива, които не се срещат под път и над път в Нета.  Peace По принцип съм събрала доста снимков материал, ама и времето ми е леко ограничено, та затова се старая да пускам първо тези на актуалните герои...
Друг начин за набавяне, или по-скоро за правене на нови снимки.
1. Изтегляте си интересуващите ви епизоди на компа.
2. Отваряте епизода в Windows Movie Maker (ако форматът на видеоклипа не се приема от Windows Movie Maker, трябва да го пре-енкодирате, с RealPlayer Converter напр.).
3. Намиратe момента, който искате да снимате, кликвате на Pause.
3. Кликвате на опцията за снимка в Windows Movie Maker.
4. Сейввате снимката в компа и после си я обработвате както искате - аз ползувам безплатната програмка PhotoScape.

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 15:38 от soya-fen

# 336
Добър ден момичета иска да ви попитам от къде много да си вала филма от снощи и от 05.04>От ликовете който сте-дали не става опитах са да се регистрирам но сайта е много пълен. А от ви бокса не искам да го гледам а да си го сваля. Благодаря ви много.

# 337
  • Пловдив
Довечера сериите две ли са?Губят ми се дните и ми се спи.Ще проспя втората и ще разбера какво е станало тук. Hug
Каква е следващата стъпка на Ферхунде? Rolling Eyes
ББ: Ферхи заявява на Шевкет че искала... бебе! Crazy Иначе сериите ще са две Party А ти вместо да проспиваш втората бягай сега за една бърза следобедна дрямка и до довечера в 8 ще си кукуряк Hug

Не отказвам снимки на никой от героите, особено такива, които не се срещат под път и над път в Нета.  Peace По принцип съм събрала доста снимков материал, ама и времето ми е леко ограничено, та затова се старая да пускам първо тези на актуалните герои...
Друг начин за набавяне, или по-скоро за правене на нови снимки.
1. Изтегляте си интересуващите ви епизоди на компа.
2. Отваряте епизода в Windows Movie Maker (ако форматът на видеоклипа не се приема от Windows Movie Maker, трябва да го пре-енкодирате, с RealPlayer Converter напр.).
3. Намиратe момента, който искате да снимате, кликвате на Pause.
3. Кликвате на опцията за снимка в Windows Movie Maker.
4. Сейввате снимката в компа и после си я обработвате както искате - аз ползувам безплатната програмка PhotoScape.
Има и по-лесен - пускам си епизода в YouTube, но на резолюция 480 (а не 360, защото образите са по ясни на по-високата резолюция) и когато ми харесва даден момент - спирам на пауза, натискам клавиша "PrintScreen" от клавиатурата и после само пействам (Ctr+P) в Paint-a. Paint има на всеки компютър с Windows, така че дори не ви е нужна допълнителна фотообработваща програма. Но това се получава само когато са ти нужни кадри от самия сериал...

Но има много други снимки, от различни фотосесии, интервюта и прочи, които се намират по-трудно предвид факта, че не говоря турски, та ако някой има такива интересни снимки, може да ми ги праща на ЛС или както намери за добре (примерно тук в темата) Peace

# 338
Добър ден момичета иска да ви попитам от къде много да си вала филма от снощи и от 05.04>От ликовете който сте-дали не става опитах са да се регистрирам но сайта е много пълен. А от ви бокса не искам да го гледам а да си го сваля. Благодаря ви много.
Ако торент сайтовете са пълни и не приемат нови регистрации, можеш да теглиш епизода от вбокс с помощта на една функция на RealPlayer, която трябва да активираш в Опциите. Така всеки път като гледаш някакво видео по Интернет, като мръднеш мишката през екрана на видеото, горе в дясно се появява опцията на RealPlayer за качване. Youtube има например една програмка Youtube Downloader за качване, не знам дали Вбокса има подобна, но с опцията на RealPlayer можеш да качваш от всякъде.

Има и по-лесен - пускам си епизода в YouTube, но на резолюция 480 (а не 360, защото образите са по ясни на по-високата резолюция) и когато ми харесва даден момент - спирам на пауза, натискам клавиша "PrintScreen" от клавиатурата и после само пействам (Ctr+P) в Paint-a. Paint има на всеки компютър с Windows, така че дори не ви е нужна допълнителна фотообработваща програма. Но това се получава само когато са ти нужни кадри от самия сериал...
Наистина, това е по-лесно.  Peace

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 15:58 от soya-fen

# 339
  • Пловдив
Друг лесен начин за сваляне на клипчета от YouTube, Vbox7 и др.подобни сайтове е да ползвате Firefox за браузър и към него да имате инсталирана добавката Video DownloadHelper. Има интерфейс на български и изключително лесно се борави с нея. Друго удобство е, че не е нужно да конвертирате свалените файлове, защото си има опции точно в какъв формат да свалите даден клип Peace

# 340
  • У ДОМА
А най лесния начин знаете ли кой е?

Давате на чичо ви  Али Ръза линкове от видеото -казвате кой кадър искате и каква обработка на снимките искате и той ще направи всичко това вместо вас  newsm62 smile3521 newsm62

# 341
  • Пловдив
А най лесния начин знаете ли кой е?

Давате на чичо ви  Али Ръза линкове от видеото -казвате кой кадър искате и каква обработка на снимките искате и той ще направи всичко това вместо вас  newsm62 smile3521 newsm62
Е, няма как вместо ani-r да изгледаш епизодите и да и ги разкажеш така цветно както ако тя си ги гледа Mr. Green Wink

# 342
Благодаря ви soya-fen и Ледената кралица   bouquet
Много интересни неща научаваме покрай вас. Това със мозила-та ще го пробвам със сигурност, защото някой път искам да си дръпна някои клипчета и да си ги гледам и когато няма нет, ама не знам как.  newsm78
Бяхте ми много полезни и двете.  Hug
Да си жив и здрав Али Ръза, златни ръце имаш, ама е хубаво и ние да знаем, защото някой път може да ни се наложи да направим нещо пък теб да те няма. Говоря по принцип, не конкретно за Листопад Peace

# 343
  • У ДОМА
Разбира се че е хубаво човек да се развива и да се учи да прави  нови неща с компа!
Но има потребители които хал хабер си нямат от тези неща затова искам да им помогна  за да имат  и те нещо интересно-било банери или аватари.Не може всеки да разбира от това-пък и не е необходимо !За мен е удоволствие да ги изработвам-просто ми е като забавление!

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 17:24 от АЛИ РЪЗА

# 344
И моят подпис ми е от теб и аз много си го харесвам.  Hug
Доста по-шарен стана форума ни благодарение на теб.  Peace
Хубаво е човек да помага, ама прояви ли отсрещната страна желание сама да ги направи нещата, а не да чака наготово, аз лично винаги съм се радвала, защото мога да предам знанието си на някой. Друг е въпросът, че на някои хора и по 100 пъти да им обясняваш едно и също, накрая все стигате до "направи ми го ти".  Flutter
Макар, че то още от началото си личи кои какви са и кои искат сами да го направят и кои чакат наготово да им го направят. То и аз си бях една готованка за подписа ми, ама е хубаво да се развиваме във всяко едно отношение, а не все да чакаме на другите.  Rolling Eyes Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт