Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 871
  • 723
  •   1
Отговори
# 315

Ха,познайте кой е това!  Joy

# 316
click  Çok-много ,а Güzel - хубав,красив и пр. 
Çok Güzelsin - Много красива\хубава

# 317
  • Пловдив
Само искам да ви помоля когато пускате снимки или няколко последователни коментара, да го правите в един пост, а не в2-3, защото по този начин само изписваме темата по-бързо, без реално да могат да се включат повече хора. За да редактирате мнение/да добавите нова снимка, ползвайте бутончето "Редактирай" в горния десен ъгъл на вече пуснатия от вас пост Peace

А доколкото не бъркам и с минималните си познания по турски Çok Güzelsin значи "Много си красива". Ако греша - да ме поправят турскоговорящите Blush

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 13:40 от Ледената кралица

# 318

Ха,познайте кой е това!  Joy
Симпатяга ми е той!  Heart Eyes Hug Аз затова съм си направила подпис, композиран от снимки на "второстепенните" герои - на приятелите и съседите, които винаги се интересуват от Текинови (може да е заради клюката, а може и да е от приятелски интерес и загриженост), винаги се притичват на помощ, винаги са на разположение за един приятелски разговор или жест. Само за Яман се чудя доколко е добронамерен, като все кани Шефкет да играе покер, но бъдещето ще покаже или някой с ББ ще подскаже.  Simple Smile

# 319
soya-fen    Това което е написано на подписа ти, си е точно казано за  Ахмед,Нехир и Седеф. Като че имат телепатични способности. По не Седеф престана да изнича от прозореца,както правеше в първите серии. Винаге наблюдаваше кой влиза кой излиза  Joy Joy

# 320
  • У ДОМА
Здравейте!

çok güzelsin-много си хубава!!!

# 321
soya-fen    Това което е написано на подписа ти, си е точно казано за  Ахмед,Нехир и Седеф. Като че имат телепатични способности. По не Седеф престана да изнича от прозореца,както правеше в първите серии. Винаге наблюдаваше кой влиза кой излиза  Joy Joy
Е, тя сега е известна и заета личност. Жалко че не дават нещо повече за личния й живот. Лейля и Неджля в момента заемат целия екран.  Simple Smile

# 322
  • У ДОМА
 По повод анонса за епизодите довечера!!! newsm62 smile3521 newsm62

# 323
Здравейте ,да се запиша в новата тема .......21 страница си е като първа,за мен
Следващото влизане ще е на края на темата,не мож ви удържи човек,само пишете и пишете.

Благодаря на Соя-фен за темата и на Ледената кралица за блога   bouquet
(хареса ми как си описала КУКУМЯВКАТА Джеврие)

Баща ми й казва ДЖАФрието,където само ДЖАФКА

Ха сега да изчета темата,че довечера има 2 серии и съвсем не могада ви смогна после

# 324
  Али Ръза  smile3525
  Как си пасват превода и снимката - все едно за Неджля става въпрос. Много ми хареса!!!

и колажа е супер!

# 325

оооо, кога ще бъде това?

дали ще доживееме този момент?

# 326
ледената кралица :
Цитат
......явно само Пепелян ханъм си ги фантазира..

Направо ме убиваш с имената на Джеврието

# 327
добър ден  Flutter  Party

вчера по това време ви оставих на 7ма страница;за един ден вече сте на 22ра Crazy ooooh! Tired  Flutter  smile3529

Благодарности на Ледената кралица за новите снимки на Ферхунде!  smile3525

Въъъх,малко имало на дъното още Mr. Green и ще бегам към Адапазаръ Laughingили по- добре към бездънните кладенци на Ферхунде-Та по този повод да кажа,не мога да го дишам това Седефче-дърта кранта с торби под очите и инфантилно поведение!Не ми прилича на дете ,а на алкохоличка по-скоро
Отвратителна е Седеф! Close

И двете сестри са виновни и е крайно време да им бъдат начукани канчетата и да се организират в общ фронт срещу Оуз. Ама-ха!

Да бях на мястото на мама Хайрие, връчвам на двете моми по една метла и един парцал и нареждам едната да олиже горния, другата - долния етаж. И стратегически позиционирам Ферхунде с кафенце и списание в градината да си оправя маникюра. Wink
На бас, че до края на епизода ще са плеснали с ръце, ще са се прегърнали и дружно ще са се емнали да плюят снахичката! Mr. Green
  hahaha Joy Joy Joy И после Ферхи ще е мързелива.  tooth tooth tooth Без вина виновна ще е тоя път.

Тия от Шоуто на Слави намериха начин да си правят реклама с Листопад.
  Close Close Close смешни са.Ама с тоя нисък рейтинг.Нищо не може да бие рейтинга на Листопад.  Flutter Hug

И се возим с адвокат в жипче!  smile3502
Поправка : Джипче се пише  Twisted Evil
Жипче се пише,ама които седи само в тая тема незнае.  Wink

Немога да споря за това,но мисля,че ще се съгласите,че на всички,като започнем от най-малките и стигнем до най-големите им трябва един хубав бои с точилката...
Без Айшето. Или и нея профилактично, че не се знае какви ще ги надроби като порасне. Laughing
Горкото детенце...  Confused

И за лека нощ едно колажче по темата тази вечер:
  newsm09 smile3501 Най-точното описание на ситуацията в момента.Браво,Кралице!

Ферхунде след боя ми е скучна.
нИ сЪ заблуждавай молА ти сЪ  tooth

Добро утро .  Hug
Дойдох да ви оставя снимката на  Джеврие в 28 сезон.  Mr. Green

hahaha Joy Joy Joy това орк ли е?

По повод анонса за епизодите довечера!!! newsm62 smile3521 newsm62

fight

# 328
Искам само да отбележа, ако е възможно да вземете под внимание това, което каза Ледената кралица, за да не ни свършват толкова бързо темите, а именно:

Само искам да ви помоля когато пускате снимки или няколко последователни коментара, да го правите в един пост, а не в2-3, защото по този начин само изписваме темата по-бързо, без реално да могат да се включат повече хора. За да редактирате мнение/да добавите нова снимка, ползвайте бутончето "Редактирай" в горния десен ъгъл на вече пуснатия от вас пост Peace

Така, както Естел си събра в едно мнение всичко, което е пропуснала като коментари или реакции.  Peace

# 329
  • Пловдив
ледената кралица :
Цитат
......явно само Пепелян ханъм си ги фантазира..

Направо ме убиваш с имената на Джеврието
Crazy Е, как - баба Джавка ми е любимата, как няма да я опиша от цветно по-цветно hahaha tooth Понякога в блога ми иде така цветущо да ги опиша, но се сещам, че няма само аз да си чета дивотиите и се въздържам да се развихря творчески Mr. Green

Естел, тези дни ще пусна още от любимите ти снимки на Ферхунде, само да намеря още подобни, за да се получи добър пост. Старая се да ги правя тематични, за да е по-интересно. Ето тук има няколко фотосесии на Дениз Чакър - в червено, зелено, бяло, черно... Много готина е на всички снимки  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт