Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 900
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Ако не се скрие под крилото на баща си то кьде?По-добре ли е да се затваря в себе си НЕ пожелавам и на най-големия си врак такава учест

не може при всяка трудност да се криеш под крилото на мама и тати, още повече на тази възраст. Тя не е дете и трябва сама да се справя в живота, едно е някой да ти помогне и да ти е опора в труден момент, а съвсем друго е да му се увесиш на врата като воденичен камък.
Тук сте прави!!!

# 181
  • У ДОМА
хайде малко да ви разсмея!

# 182
На всеки се случва да греши Peace В повечето случаи грешките са в следствие на бързината Simple Smile
Аз лично не се впечатлявам Simple Smile Стига да е разбираемо Simple Smile

АЛИ РАЗА  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Много са ми сладки тези двамцата:) А и на Нехир и се чудя за какво се дърпа Simple Smile Като се харесват да се взамат Simple Smile

# 183
Споко и аз съм бъркала от бързане, за това си чета постовете по няколко пъти и където се налага редактирам, все пак сме живи хора и всеки може да сбърка, въпроса е като сме сбъркали да се поправим.  Peace
Аз не съм виновна, че понякога мисълта ми е по-бърза от пръстите на ръцете. Ама да са живи и здрави админите дето са пуснали опция редактиране. hahaha Joy Joy Joy

Аз пък не знам психотерапевт, който толкова бързо да лекува психично разстройство. Та тя Лейля изобщо не е излекувана, според мен. Психиката е толкова деликатна материя, че Лейля е като рохко яйце в момента и много малко й трябва за рецидив. Thinking

Това имах предвид и аз.  Peace

# 184
Охо Али Ръза е тук   bouquet

# 185

Наистина ме разсмя  smile3532

# 186
Цитат
Психиката е толкова деликатна материя, че Лейля е като рохко яйце
По-точно като яйце по великден

# 187
Неджля била с по-устойчива психика Joy Че какво е преживяла толкова hahaha Трябва покритие Peace

# 188
Ама много яко са отрязали бюджета на Ахмед,целият филм си изкара със сивата грейка  hahaha

# 189
  • някъде там и аз незнам
Ей момичета толкова сте бързи с писането,че едвам успявам да ви прочета  камо ли пък да напиша нещо.Ще се опитам да ви догоня и да гласувам в анкетата.  bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
Ще ми е трудничко но ще се постарая..........

# 190
  • Майничка
И двете сестри са виновни и е крайно време да им бъдат начукани канчетата и да се организират в общ фронт срещу Оуз. Ама-ха!

Да бях на мястото на мама Хайрие, връчвам на двете моми по една метла и един парцал и нареждам едната да олиже горния, другата - долния етаж. И стратегически позиционирам Ферхунде с кафенце и списание в градината да си оправя маникюра. Wink
На бас, че до края на епизода ще са плеснали с ръце, ще са се прегърнали и дружно ще са се емнали да плюят снахичката! Mr. Green

# 191

И от мене увековечен един велик момент ... пу-пу, да не я види Ахмет тази снимка!  Grinning

# 192
И двете сестри са виновни и е крайно време да им бъдат начукани канчетата и да се организират в общ фронт срещу Оуз. Ама-ха!

Да бях на мястото на мама Хайрие, връчвам на двете моми по една метла и един парцал и нареждам едната да олиже горния, другата - долния етаж. И стратегически позиционирам Ферхунде с кафенце и списание в градината да си оправя маникюра. Wink
На бас, че до края на епизода ще са плеснали с ръце, ще са се прегърнали и дружно ще са се емнали да плюят снахичката! Mr. Green

Peace Peace Peace Peace Peace добро решение на проблема Simple Smile

# 193

Сега поля всички да прочетат поста на GARGAMELA!!!

В целия спор кой е по-по-най (Лейля срещу Неджля) най-обективното мнение е на Гаргамела!Браво  smile3525 smile3525 smile3525

# 194
Прочетох поста на gargamela, много е готен, разсмя ме!!! newsm10 smile3508 smile3501 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт