ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 2

• 18 481
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
  • КиТ
О Фетелчо кво направи,що се навря в тоя Марк.....виж кво стана сега...много жалко наистина имаше хъс,но за съжаление отпадна............. Confused

Браво на бейбито справи се ...можеше да мине Кубица,ама айде и 7мо място става,Нандо кво стори с русначето не видях да го закичи newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78,а пък после едвам се влачеше...........

Анели  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 тея обици обаче да не са специални Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing ще пиша на бейбито да си сложи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Wink Peace

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Марк как се обяснява  tooth tooth tooth tooth tooth

# 721
мъчно ми стана за Фетел  Rolling Eyes Confused Cry и на Уебър му е кофти....айде честита ни Победааааааааааа  Party Party Party Party

# 722
Инфарктно състезание.

Много добро състезание за Марк, много жалко за него. Немската школа отново си показа рогата Simple Smile, Шумахер си има достоен заместник в лицето на Себастиан. Много си повярва той напоследък, набедиха го за голяма звезда и резултатите не закъсняват.

След това битката между Хамилтън и Дженсън, не трябваше да спират Дженсън, но явно наистина горивото им не е било достатъчно за газ до дупка.

И накрая за капак Алонсо, който май спука гумата на Витали Петров, който също правеше добро състезание.

# 723
  • КиТ
Фетел категоричен: Вината не моя  Shocked

Младият пилот на Ред Бул - Себастиян Фетел бе категоричен, че не той е виновен за катастрофата между неговият автомобил и този на съотборника му - Марк Уебър. Сблъсъкът между двамата коства на австрийския тим нова двойна победа и остави германецът без точки от Гран При на Турция.
"Смятам, че на снимките и повторенията всичко ще се види. Аз бях заел позиция от вътрешната страна на пистата и бях пред Марк. Тогава насочих вниманието си към спирането за завоя и той ме бутна отзад. Докосна задното ми дясно колело и аз изхвърчах", заяви Фетел пред медиите на пистата "Истанбул парк" няколко минути след инцидента.

На предположенията на журналистите, че сблъсъкът с Уебър днес ще развали отношенията помежду им, 22-годишният пилот отвърна по следният начин:

"Няма да има караници. Такива неща се случват. Нямаме нужда от тях, вредят ни, но няма какво да направим и няма смисъл да се сърдим."

"Не мисля, че в момента на сблъсъка някои от нас се е движел по-добре на пистата, но настигах Марк и мисля, че щях да успея да го изпреваря на обратната права. Влязох отляво и това. Точка"

Много ясно се видя,че той присече пътя на Марк,не го харесвам,но в този случай си е виновен Фетелчо........ Peace

.........и контрата на Марк Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Марк Уебър обивни съотборникът си в Ред Бул - Себастния Фетел за сблъсъка помежду им в 41-та обиколка на състезанието за Гран При на Турция.
Австралиецът се движеше първи, а младият германец бе зад него и при опит за изпреварване колите на двамата се закачиха. Това доведе до отпадането на Фетел и позволи на двамата пилоти на МакЛарън - Люис Хамилтън и Дженсън Бътън да завземат първите две позиции в крайното класиране, оставяйки Уебър трети.
"Себастиян се движеше с по-висока скорост и ме изпревари от вътрешната страна. Движехме се един до други и сякаш той се опита да ме затвори твърде рано. Всичко се случи много бързо, имаше контакт между колите и той излетя, а аз останах с повреден преден нос", сподели своята гледна точка австралийският ас.
"Определено всичко беше много бързо. Жалко за отбора, тъй като това ни струваше доста. Колите на МакЛарън бяха много бързи днес и като цяло се получи добро състезание между нас четиримата и нещата можеха да свършат по друг начин", продължи Уебър.
"Сигурен съм, че Себ не е искал да се блъснем. Аз със сигурност не съм го направил умишлено. Такива неща се случват и важното сега е да продължим напред. Победата ни, така или иначе, не бе гарантирана, тъй като имаше още обиколки до края на състезанието. Битката помежду ни бе интересна, но резултатът бе нежелан и от двама ни", добави Уебър по време на пресконференцията на първите трима пилоти след награждаването.

Фернандо Алонсо заяви, че отборът на Ферари изостава твърде много спрямо екипите на Ред Бул и Ферари в отношение на представянето си във Формула 1 през тази година.

Двукратният световен шампион финишира осми днес в старта за Гран При на Турция, след като започна състезанието от 12-та позиция. След надпреварата испанецът обясни, че е изненадан от липсата на конкурентоспособност в Скудерията и, че според него в момента Ферари е на едно ниво с Рено.
"Малко сме изненадани. И в Барселона, и тук не постигнахме резултатите, които очаквахме, като чиста скорост и цялостно представяне", заяви Алонсо след днешното състезание. "Днес цял ден Фелипе се бореше с Кубица, а аз се мъчех с Петров, което означава, че в момента сме на нивото на Рено, а това не е достатъчно."
"Очакваме някои подобрения по колите за Канада, а след това един по-голям пакет с промени за старта във Валенсия. МакЛарън и Ред Бул, обаче, са много пред нас и не знам дали това, което сме подготвили ще е достатъчно, така че ще трябва да работим много здраво, за да стигнем в челото на колоната, където ни е мястото", продължи асът на Ферари.
"Днес не взехме толкова точки, на колкото се надявахме, но все още имаме шанс за титлата. Аз съм четвърти на точка пред Фетел, който има много по-добър болид. Така че все още можем да ги стигнем", заключи испанският пилот.

Това е класирането при пилотите:
1   Марк Уебър   93   
2   Дженсън Бътън   88   
3   Люис Хамилтън   84   
4   Фернандо Алонсо   79
5   Себастиян Фетел   78   
6.      Heart EyesФелипе Маса   67  Thinking      
7   Роберт Кубица   67   
8   Нико Розберг   66   
9   Михаел Шумахер   34   
10   Адриан Сутил      10

# 724
Такааа ... първо щях да умра  Sick после се успокоих , че все пак се случват и такива неща ...
Просто го очаквах , много напрегнат , изнервен и не на себе си беше Фетел в последните състезания ... позагуби позиции спрямо Уебър и изтрещя ...
Много е млад още и му е простено  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Важното е да не губи хъс и да върви напред ...
Аз все си мисля , че Уебър можеше да нправи нещо и да не се ударят ... просто можеше да го остави да мине ... ама сигурно съм пристрастна ...

Макларън показаха добра скорост ... Честита им двойна победа ... макар и подарена  Wink
Не бързайте да се радвате много , все пак ... Twisted Evil

Много незабележими Алонсо и Маса ... що така  Thinking

# 725
  • Варна
Момичета, ще ме извинявате, но аз още не мога да се Сафирясам  ......
Много се радвам,. че МакЛарън имат двойна победа, още повече се радвам и за Хам, но ... някак си не мога да се зарадвам съвсем. Мисля, че и двамат ни пилоти имат доста да мислят и да анализират тази си победа. Победа за сметка на Ред Бул и битка между двама съотборници. За първи път виждам и Хамилтън толкова "обран" в радостта си! И двамата с Дженсън видяха пред очите си какво може да стане, когато преминеш границата на спортсменската битка. Борбата на Хам и Джиджо нажежи допълнително състезанието и реакцията на Уитмарш беше показателна.
"Номера" с горивото мисля, че беше ясен - въпреки, че се надявам това да е бил истински проблем, който да не се повтаря за в бъдеще.
Не знам момичета, нещо насериозно го взех това състезание  Confused. Не мога да се зарадвам съвсем, наистина ..

Ще пиша пак по-късно ...

п.п. Синеоч  Hug
и благодарско за поздравите  Hug

# 726
няма кво да го осмисляш, спечелиха леко на чужд гръб (незнам ако напиша глупост дали ще е по правилно). Благодарение на това, което се случи и двете влизания на Уебър в бокса, все пак нашите гарджета имаха само по 1. Абе радвай се победа е, възползваха се и това е.  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 727
Изгледах ситуацията от поне 4 различни ъгъла  Confused Ясно се вижда как Уебър просто не остави място на Фетел да мине , въпреки по - високата му скорост ,  се прави на ударен . От страната на Уебър имаше преклено много място , той задържа Фетел и се стигна до удара . Разбирам , да си пази позицията , ама при тази ситуация - по - бърз Фетел , влизащ първи в идващия завой и колкото си искаш място от страната на Уебър ...  Sick Sick Sick
Същата ситуация при Бътън и Хамилтън , с тази разлика , че Бътън се отмести ...
Все повече ме дразни този Уебър  Confused

Между другото : Шефовете на Ред Бул обвиниха Марк Уебър за инцидента .Хелмут Марко и Кристиан Хорнер са обединени около идеята , че Фетел е прав и Уебър е виновен за катастрофата .

# 728
  • край голямата локва
 И като си помисля, че за малко не тръгнах за Турция, да го гледам този резил на живо.....
Мъка ми е. Така най- боли. smile3518

# 729
  • Варна
заповядайте мацки  Hug, на спокойно да продължим любимата си тема  Hug
НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт