ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 2

• 18 496
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Страхотен текезесарски тен Simple Smile

Joy Joy Joy
Този не е ли шофьорски? Текезесарският не е ли на потник  newsm78
Тези снимки са стари бай дъ уей...поне на няколко месеца.

Според мен историята е семпла - пробваме дали ще мине номерът, защото ако мине, бихме спечелили повече, отколкото ще загубим ако не мине.  Wink

Не съм чела нито единия, нито другия правилник, но това за флаговете определно е объркващо, независимо къде е линията. Аз не се оплаквам от наказанието, но въпреки това ми остана едно гадно чувство, за нещо не съвсем ясно и за една виктимизация на Шумахер, което пък хич не ме кефи. Но може и да си права, че просто са се пробвали, ако мине, мине...

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 13:39 от Lana

# 676
  • КиТ

ferrari: Solidarity wins hearts with over a million euros donated

Arrow Sunglasses  SF Scuderia Ferrari: A positive tradition to be renewed...

SF Scuderia Ferrari The NEW Webpage: http://www.ferrari.com/English/Formula1/Pages/Home.aspx

Сега не ми се четат(че уча за изпит Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing),ама вие им хварлете по едно око Wink Peace

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 16:12 от plami89

# 677
Ланаааааа, видя ли какво изникна днес на езерото Арианаааааа  Shocked Crazy Crazy Crazy Crazy

# 678
  • София
Нееее, не съм минавала? Какво? Shocked

# 679
симулатор с болид  Party Party Party Party както и други спортни съоръжения  Crazy Crazy Crazy Crazy онемяхме вчера с щерката, ама болидааааа, малеееее ooooh!

# 680
  • София
oooooo супер...на кой отбор е болида? Аз съм се качвала в този на Рено, преди 2 години май - разбих се на мига  Joy

# 681
 Laughing Laughing Laughing Цръвен е, на Ферари Ще да е  Mr. Green

# 682
  • КиТ
симулатор с болид  Party Party Party Party както и други спортни съоръжения  Crazy Crazy Crazy Crazy онемяхме вчера с щерката, ама болидааааа, малеееее ooooh!
Laughing Laughing Laughing Цръвен е, на Ферари Ще да е  Mr. Green

Е Синеоч,ще ме караш сега до София да идвам май newsm78 newsm78 Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing,де такъв късмет Cry Cry Cry...финансовата криза много здраво се отразява на джобан на студента Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy

# 683
и не само на студента  Mr. Green
Аз незнам каква е цената, нямаше кого да питам, но като обикалях покрай всичките симулатори се почувствах, като малко дете пред сладоледена количка  ooooh! ooooh! ooooh! Confused

# 684
  • София
Ама то се и плаща ли? Е тогава едва ли е на някой отбор...те обикновено го правят с рекламна цел. А и щеше да се чуе Simple Smile
Но е интересно, ако успея ще мина да видя тези дни Simple Smile

# 685
имаше доста реклами на Алфабанк, а дали се плаща незнам, никаква представа нямам, просто така смятам, то вече за всичко взе да се плаща. Затова ще ми е супер странно, ако не се. Разходи се, виж и кажи. Hug  bouquet

# 686
Да ни е честит краят на първата тренировка за този уикенд!  Simple Smile

Извън конкретните резултати, положението е следното:
Хамилтън и Бътън са най-бързи, Ред Бул тестват тръба за задното крило с колата на Фетел.
Ферари пак правят дълги серии и тестват системата за въздух като пилотите да затварят един отвор за въздух с ръка (на това му казвам високи технологии!  Mr. Green).
Мишо и Нико са трети и четвърти.

С други думи едни си разиграват сценарии за квалификация, други - за състезание.

Надявам се само, че ще пак ще е забавно ... Wink

# 687

Хамилтън и Бътън са най-бързи,

тази част от изречението ми хареса  Mr. Green

# 688

Хамилтън и Бътън са най-бързи,

тази част от изречението ми хареса  Mr. Green

не бързай, че лесно ги хващат уроки  Mr. Green

# 689
  • КиТ

Заместването на белия правоъгълник Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дженсън Бътън бе най-бърз днес във втората тренировка и затвърди впечатленията на зрителите за доброто представяне на Макларън. Сутринта Дженсън се нареди втори като пред него бе единствено съотборникът му Люис Хамилтън. Марк Уебър и Себастиан Фетел пък заеха второ и трето място, а четвърти остана Хамилтън. Тимът от Уокинг отново показа, че "Истанбул Парк" подхожда чудесно на болида им.

До средата на втората тренировка нещата се развиваха точно както сутринта. Пилотите на Макларън водеха доста време преди да започнат бързите обиколки. Тогава състезателите на Ред Бул Марк Уебър и Себастиан Фетел успяха да разделят Бътън и Хамилтън като се наредиха втори и трети. Пет минути преди края на тренировката, колата на Уебър спря на пистата като от нея излизаше доста пушек.

Пети се нареди Фернандо Алонсо, който успя да стигне до първите редици след доста слаб старт на следобедната сесия днес. Нико Розберг успя да се нареди отново пред знаменития си съотборник Михаел Шумахер като пилотите на Мерцедес заеха шеста и седма позиция. Кубица и Петров  пък останаха осми и девети.
Топ 10 оформи Фелипе Маса, който направи атрактивен дрифт на завой 8 след като задницата на колата му избяга в страни. Маса успя да удържи болида, но чисто новият комплект меки гуми вече бе унищожен. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ooooh!Маса,бейби кво ще те правя тебе Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт