Ваксини-дискусия за вредата от тях(тема 9)

• 41 825
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
Пийте масло от черен кимион. Wink

# 736
Тежест беше по-скоро, но пък и леко съм подпряла гърба на една възглавница на дивана и така, полулегнала, прекарвам часове наред след като си легнат децата. Кофти поза, свита в гърдите и коремната област... Crazy
Благодаря за отговорите и за линка. Стига спам от мен Grinning

# 737

Добре де, като няма вируси как ще ми открият такъв евентуално? Rolling Eyes

доколкото помня от учебника по биология, откриват антителата, по тях идентифицират вируса. Simple Smile

# 738
Сестра ми се разболя от хепатит В в гимназиална възраст, малко преди да започне да води полов живот, без да и е преливана кръв.
Към 40 дни лежа в инфекциозно отделение, така  и не се разбра как с е е заразила.
Аз бях прясно завършила училище, но още живеехме заедно и тогава ми инжектираха някакъв имуноглобулин /така ли се наричаше/ - профилактично.
От кога в Б-рия ваксинират за хепатит? Тя е родена 81ва година, аз 79та, неонатоложката в родилно сякаш ми каза, че ваксината е включена в календара 79та година.

А от кога ваксинират за заушки? Защото сестра ми и това изкара в детска вързаст, аз не се заразих и разболях. Помня, че имаше някаква дупка в имунизациите по години и някакви набори не бяха ваксинирани и преди две години ги приканваха в РИОКОЗ за ваксинация, защото се беше покачила разболеваемостта от паротит.  newsm78

Ще ми  еинтересно все пак да видя дали сестра ми има ваксини срещу хепатит и заушки, пък ги прекара...

# 739
моята сестра е 82ра-няма ваксина  за заушки,а от останалите май има ваксини ,но преди две години кара някаква шарка...трябва да я питам каква беше  newsm78
и сега ,пишейки се сещам,че майка ми скоро ми разправя как аз съм карала заушки/ваксина не знам дали имам-картона отдааавна е загубен.78ма съм/,и тя е била бременна със сестра ми,и е карала заушките заедно с мен

# 740
Не съм ваксинирана против Заушка ( 83-ти набор) и не съм боледувала, макар че бях контактна  Wink .

# 741
Пропуски за ваксина срещу паротит има около 89ти набор, но кои са другите години не знам. На наши приятели хлапето е 89' и много се бяха паникьосали.
Брат ми е 77', аз 80' и сме ваксинирани по тогавашния календар, но и двамата сме карали по две дребни шарки (така казва майка ми, но не знае кои...)

# 742
И аз съм 79-та. Имам моноваксина срещу морбили, имам и за хепатит В. За паротит нямам, карала съм две шарки, едната е варицела със сигурност, за другата майка се колебае дали е рубеола или мислената за шарка скарлатина.

# 743
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате ЛЛ във Варна?

# 744
Родители протестират срещу задължителните ваксинации

Български родители гостуваха на Дарик радио – Варна, за да популяризират петицията си срещу практиките за задължителната ваксинация, а също и да представят мотивацията си за това действие. Въпреки че една от най-често актуализираните теми в “От извора” е именно за ваксините, предаването ми се стори доста интересно и разпространява информация, за която не съм писал – главно за позициите в България.

Можете да изтеглите запис на предаването в MP3 формат.
(30 минути; размер на ZIP архива: 12.5 MB)

Коментарът ми няма да се различава от предишните – гражданските права, гарантирани от Конституцията, имат по-голяма сила от който и да било закон. Всеки има право на телесна неприкосновеност, а когато тези права не се зачитат в страната, има международни институции, които с удоволствие ще осъдят (за кой ли път) държавата за своеволията в потъпкването на правото на избор.

Към датата, когато е записано предаването на Дарик, петицията е събрала 2000 подписа. Наивно е да се вярва, че всички тези хора могат да се обединят, за да отстояват правата си и да пазят децата си, но ако една четвърт от тях нададе достатъчно силен вой и спечели дела срещу държавата (разбирайте: диктаторската власт), каузата може и да има успех. Петициите са безполезни – никой няма да пусне кокала. Родители, не бъдете наивни – властта няма смисъл, ако не се упражнява. Част от упражнението е да ви принудят да се молите на грешните “богове”.

Свобода – каквато и да било, включително за права – не се дава току-така. Човек трябва да си вземе по своя инициатива свободата и после да си я брани както намери за добре. Това не е кражба, защото свободата си е ваша. Просто си я намирате и си я връщате, след като ви е била открадната. Ако съдебното решение на проблема с ваксинациите е твърде сложен, винаги има вариант човек да откаже биотерористичното оръжие по религиозни причини.

Тялото е Божи Храм и пазенето на този храм е задължение на всеки християнин – това правило стои по-високо даже от светската Конституция. Задължение на всеки родител-християнин е както да пази телата на децата си, така и умовете им. А ваксините посягат и на телата, и на нервната система, включително на мозъка. От личен опит гарантирам, че религиозната обосновка върши работа.

Поздравления на майките за акцията и нейната грамотна защита!

http://www.-spam078-/2010/06/1850/

# 745
Добре де, защо никой така и не можа да се свърже с мистериозните майки?  newsm78

И някой няма ли да пусне нова тема?
  Grinning

# 746
Добре де, защо никой така и не можа да се свърже с мистериозните майки?  newsm78

И някой няма ли да пусне нова тема?
  Grinning

Майките не са мистериозни - много добре си ги знаем, Петицията-също...    Laughing 

Сега ще пусна нова тема...  Peace

# 747
Ох, Боже, аз помислих, че пак за "онези" майки става дума.
Много съм смотана, извинете ме.
  Embarassed

# 748
Ох, Боже, аз помислих, че пак за "онези" майки става дума.
Много съм смотана, извинете ме.
  Embarassed

Извинена си...   Laughing

Заповядай сега в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт