Слагам я на гърдата и тя започва да суче, така няколко минути и почва да се извива и избутва с ръчички гърдата , а в същото врме пак търси, пак давам и пак същото сукне и пуска, сукне и пуска и започва да си лапа ръчичката и да се изнервя от цялата тая работа, абе става неспокойна!Предлагам др. гърда- същата работа!Много често ми се случва да плаче и да не засуче изобщо!Успокоявам я , пак я слагам и тя пак започва да реве и сякаш не иска да суче....незнам какво да правя вече!не ни стига къркорещия корем и ортопедичните гащи ми все по- трудно става!Издебвам я като е полузаспала да суче, ама само така ли ще е ?

Иначе я кърмя на поискване, горе- долу на 2-2.5ч вече сме изградили някакъв режим!През нощта и по 4ч пауза и правила , но рядко!Обикновено си се кърмим и тогава.Мокри 5-6 памперса на денонощие и ака минимум веднъж/най- често 2-3 пъти/Ето, че сега от 17ч не мога да я успокоя да и дам да суче!Слагам я рев, рев, не ще!!!Направо в чудо се виждам!

Колко е голямо бебчето? И на мен ми намирисва на колики, защото като те чета, имам чувството, че описваш моето бебе на 3-4 месеца, когато преживях истински кошмар с кърменето. Но, повярвай ми, период е и ще отмине. И аз кърмех в полусънно състояние, почти не можех да помръдна от къщи, освен между кърменията за малко, но се мина и отмина
Всеки път като измрънка я вдигах на рамо - рев-рев и накрая се уригва и се успокоява и пак хапне малко и така на няколко пъти докато се наяде. Най-важното е да не се предаваш - това са периоди и като отминат после всичко е много лесно!