Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 245
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
  • ВИДИН
може ли някои да ми кава е таксата за интернет банкирането и ако го направя варши ли ми работа може ли да следя какво става по сметката ми и кога има преводи и кога не

# 76
може ли някои да ми кава е таксата за интернет банкирането и ако го направя варши ли ми работа може ли да следя какво става по сметката ми и кога има преводи и кога не
всяка банка има различни условия, най често е безплатно и преводите през интернет са по евтини. А иначе можеш да следиш всичко и да правиш всякакви преводи

# 77
  • ВИДИН
мерси много
а слу4аино някои да знае нещо за видин??

# 78
  • Mediterraneo
Да де, ама точно редовите служители пускат по сметките.

Да бе  Whistling Как си я представяте тази работа- една купчина пари и двама човека я носят до банката  Rolling Eyes Всичко става само с 2-3 подписа, които, повярвай, не могат да бъдат на редови служител.

# 79
  • София
Никой не ги носи, то е от сметка - в сметка.  Naughty Плащането може и да се "нарежда" от шефа отгоре, но съм 100% сигурна, че всички разбират, че са преведени детските. Отделно те всеки месец подават сметките на тези, които ще получават (кой отпаднал, кой нов подал...). Няма как да не знаят.

# 80
Да кажа за Плевен: служителката от социалните служби каза чак към 30 -то число

# 81
  • ...на брега на голямата река....и близо до морето
За Пловдив - няма да има детски и чл.43.. Тъжно, тъжно..............и много срамно Embarassed

# 82
Да кажа за Плевен: служителката от социалните служби каза чак към 30 -то число

служителките се презастраховат. и преди така правеха - ако ги питаш кога ще дадат детските си даваха два-три дни напред най-малко, но ги получавахме винаги около 15-то число. всъщност и те не знаят кога точно ще му текне на тоя, дето решава къде кога какво

# 83
датата според мен вече  е фиксирана от 25-30то число тъка че по рано не ги  и чакайте

# 84
  • Mediterraneo
всъщност и те не знаят кога точно ще му текне на тоя, дето решава къде кога какво

Точно. Служителите научават след като преводите са наредени от съответната Дирекция, по- рано няма как да знаят на кого кога му е текнало  Peace

# 85
Аз като звъня в  СП все ми казват "Парите са преведени но имаме технически проблем "еееееее гати проблема всеки месец  Mr. Green smile3506

# 86
Стига с това забавяне вече, не ви ли омръзна с тия интриги..
Просто се измести датата за получаване с 10тина дни..
Ако досега се даваха на 15-20 число.. Сега се получават на 25-30 .. И всеки месец е така.. Не виждам никаква разлика, нито проблем.
Голяма драма  ooooh!
Намерете си някаква полезна работа за вършене, стига сте мрънкали само по форумите  Crossing Arms

# 87
Здравейте,момичета пари няма до момента .Имам интернет банкиране и няма нищо за момента.Дано да ги предат преди 1 юни.Чао и лека вечер.

# 88
  • София
Момичета, извинете ме, че пиша в тази тема, а не в другата, но не успях да я намеря.
Изплатиха ли добавките този месец, защото аз още не съм ги получила и се чудя бавят ли ги или просто при мен има проблем  newsm78

# 89
Чакайте ги след 25-ти. Тогава ще се превеждат вече, трябва да е вече ясно на всички, ама явно не е.
Не се хабете напразно.

Общи условия

Активация на акаунт