Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 34 764
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
soya-fen знаех си, че до стр. 49 ще си промениш мнението и ще пуснеш темичка. Няма да ни изоставиш като сирачета Simple Smile Явно Джафки ти е повлияла с доброто си настроение. Чакаме (поне аз) с нетърпение новата тема и дано да има по-малко обиди и конфузни ситуации в нея. Успех!

# 721
Не обръщайте внимание на заядливи коментари  Praynig
Какво мислите за това, което каза бащата на Джем, как защити Али Ръза пред жена си, иска да му помогне, добър човек с много пари рядко се среща...
И на Левент му правя евала, явно наистина държи на Ферхунде, щом я защитава след всички скандали Simple Smile
А Джеврието ме разбива с тая любов ахах да вземат да я омъжат за някой, че да миряса  Joy

# 722
Ферхунде, както винаги постъпи отвратително. Шефкет не заслужаваше подобно отношение. Обичаше я и не трябваше да изтърпи подобен разочароващ момент, заради нейните болни амбиции. Жалко за него, разплаках се, като го видях така смазан. Дано му е за урок и повече да не се хваща на въдицата й. Но, като че ли усещам някакви чувства във Ф., но алчността й не и позволява да ги изживее. Е, да я видим сега какви ще ги надроби с Левент и дали парите му ще я направят щастлива.
Не разбрах Ф. защо искаше да изгонят Гюлшен от работа?! Не смятам, че е правилно заради личните им отношения да иска уволнение, щото видиш ли тя била права. Ок, дори и да е така, какво общо има това с работата им?!
Друго поведение, което не одобрявам е това на Оуз. Когато беше в затвора, беше много доволен, като Джейда му идваше на свиждане и го подкрепяше, а сега пак се държи с нея като с куче. Не мисля, че е прав, независимо, че не я иска. Все пак е майка на детето му.
Горкият Али Ръза колко болно му беше, докато искаше работа от г-н Кемал. Добре, че поне той го е преценил както трябва. А жена му просто е една богата Хайрие, само че расла в друга среда и малко по-изтънчена. А за самата Хайрие не знам вече какво да напиша. Толкова е нетактична и несъобразителна, да не кажа и по-лоши думи.
Дъртата вещица Джевриета този път ме накара да се смея. Като е влюбена, каква е добричка.
В очакване съм на новото начало на Лейля. Да видим.

# 723

Дъртата вещица Джевриета този път ме накара да се смея. Като е влюбена, каква е добричка.

Айде сега вещица ... Ферхи е обладана от духове не Джеврие. Видяхте ли, че и тя си има добри страни и какй светят очичките като видя този "момък" и как ревнува после, че и за другата има снимка. Ревнивка е тя ама й отива Simple Smile

# 724
Айде сега вещица ... Ферхи е обладана от духове не Джеврие. Видяхте ли, че и тя си има добри страни и какй светят очичките като видя този "момък" и как ревнува после, че и за другата има снимка. Ревнивка е тя ама й отива Simple Smile
Laughing Laughing Laughing Да, де, тя е мила и добра. А, "момъкът" само каква походка извади, досущ като Джевриета.  Laughing Едвам върви, ама на сваляч се прави.  Laughing

Лека нощ от мен!

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 22:31 от Snejkata

# 725
Много ми е интересно ако се оженят какво ще стане  Thinking Дали Фикрет ще и се отворят още грижи и ще има още едно копие на Джефрие или Джефрие ще стане мила и добра както е сега и ще заживеят в хармония  bowuu

# 726
Заповядайте в новата тема 33! Автор на заглавния колаж е nedkaangelova! Очакваме и други изяви за следващите теми! Flutter

# 727
  • Пловдив
Ферхунде нещо много си повярва тази вечер - тя била довела Гюлшен във фирмата, тя може да я гони... Брех-брех... Голяма началничка се извъди newsm78... Но не мисля, че сълзите и бяха от някаква скрита остатъчна любов към Шевкет - по-скоро бяха сълзи от яд и инат, че нещата не се развиват по неин план.

Баба Джавки чак да и се зарадва човек - колко мила и добричка можела да е, чак на "дъще" говори на Фикрет, а снахата скляпа на парцали и пита да не са и объркали хапчетата hahaha hahaha hahaha

А поведението на Кемал - евала му правя, много свестен и земен човек се оказа. От доста време ми прави впечатление, че някак си по-лесно и естествено приема Неджля в семейството си, но за да не нарани и обиди съпругата си спазва някаква дистанция... Да видим по-нататъка дали няма да има промяна  Rolling Eyes

# 728
  • В тъмната гора.
Напълнихте темата със спам, затова не ви чета вече. Най-малко 20-22 страници са спам, а последните 10 са една след друга. Според мен трябва да се смени името на темата, предложение "Покрай Листопад и нещо друго".
Моля ви, ако темата е за сериала да се придържате към нея!

# 729
Ферхунде нещо много си повярва тази вечер - тя била довела Гюлшен във фирмата, тя може да я гони... Брех-брех... Голяма началничка се извъди newsm78... Но не мисля, че сълзите и бяха от някаква скрита остатъчна любов към Шевкет - по-скоро бяха сълзи от яд и инат, че нещата не се развиват по неин план.

Ферхунде никога не прави нещо без да има план. Тя си е такава вечно крои нещо и вечно гледа да прецака някой, но какво да се прави сценаристите така са го измислили

Общи условия

Активация на акаунт