Бременни майки в чужбина - 26 тема

• 26 612
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
Мадам, аз те чакам за магнезия да кажеш, ти кръвно и разкритие , аааа!!! Без тия номера! Ще стискаме палци да е било инцидентно кръвното, а за разкритието ще лягаш да лежиш и трайкаш, но момата ти дето тича по цял ден, кой ще я обгрижва - не знам ... Стискам палци и не се тревожи - до 7-ми август ти пожелавам да си седите 2 в 1, после може да се раждате с пълна сила!

Веси, имаш талант на разказвач, и определено не ти е било скучно на първото раждане Wink ти си взе и мъжа, и майката с теб, така ли? Аз мисля, че майка ми ако дойде с мен ще и бъде тежко да ме гледа, знам ли ... знам, че в щатите могат по2-3 души да си водят, тук е по 1 само.

Джут, при нас е 22-23 до 26 градуса, нощем "пада" на 20-21 и е ужасно. Не е студено, но дъжд ми скъса нервите днес, буря се изсипва, слънце 3 минути, котката тича на разходка, пак запердаши порой, и понеже държа отворено врати - прозорци, тичам да затварям, после чистя белия паркет след моррото маймуне с мръсни лапи, абе ама че ден ... И за капак ме полази паяк и сега съм надута и с компреси, пфу, направо едва се сдържам да не се дращя, че добре ме е налазил докато съм спинкала следобед ...

Видяхте ли бразилците, как щяха да отнесат голям шамар от корейците, но се спасиха второто полувреме ...ама че излагация!

# 256
Здравейте на всички  Hug
Аз днес го откарах в мързелуване - спане и пак спане, последните 2 месеца беше много търчане и сега си позволих да се размажа в новото ми, така удооообно легло  Mr. Green

Siiu
, задължително ще чукнем едно виждане, само да се организираме, да не родиш дотогава Wink

Madame, стискам палцииии  Hug

И простете невежеството ми, но що е това "кайропрактор и остеопат"? Доктори разни?

Целувки от мен и  Hug

# 257
Jenny28, аз не съм в Лондон. Болницата ми (всъщност е Birth Centre) е в Аскът, точно срещу хиподрума. Предупредиха ни, че когато има конни надбягвания целият район е отцепен и трябва да позвъниш да ти изпратят линейка за ескорт, иначе няма как да преминеш.  Crazy И естествено, точно на моя термина има някакви празненства  Mr. Green

И простете невежеството ми, но що е това "кайропрактор и остеопат"? Доктори разни?

Кайропрактор на български е чакръкчия. Лице, което ти "намества чарковете".  Laughing За остеопатите не смея нищо да кажа, срещала съм доста противоречиви мнения и в крайна сметка не ми е ясно какво може да се очаква от тях.  Rolling Eyes Знам само, че за разлика от първите имат право да предписват лекарства.

# 258
Ето ме пак  Simple Smile  И аз като Siiu съм се отдала на спокойствие и силна храна, то пък ако почна да се втрисам за всичко ще се поболея. И без това ме занимават с глупости само. Днес една колежка едва ли не ми се скара що не си меря корема непрекъснато. Е, като си го меря какво  newsm78 Може да си го премеря преди да родя, за любопитство дали съм ударила 2 метра всъщност  Laughing И хубаво ме пита, ама що ми се карат незнам едва ли не. Аз килограмите спрях да си ги меря, че ме лови ужас, те с какви неща ме занимават. За бащата в болницата отдавна съм го приела, то тук няма друг начин. Обикновенно си седиш в една стая сам и акушерката влиза отвреме навреме, вече накрая е с вас. Аз ако раждам 3 дена ще изперкам сама там, така че моя е вързан. Сега му пускам тука едно реалити има, да свиква, да се надяваме и аз да му свикна, че като го гледам и почва корем да ме боли  Laughing Маритке, не си занимавай главата с подробности, колко милиони мъже са си видели жените да раждат, твоя ли нещо ще му стане, пък и като излезне детето, едва ли ще му е до твойте телесни течности. И все пак и аз искам клизма, ама няма да има. Отивам да спя, че се поизморих и днес.

Весе
дано скоро си по добре

# 259
И аз нямах никакви притеснения по присъствието на таткото, щеше да ми е притеснено да го няма.
Марита, нали знаеш, че той може да си избира какво точно да гледа, може да ти стои до главата в момента на напъването и няма да види какво точно излиза от теб. Моят мъж избра да е на една линия с акушерката и сестрата и почти асистираше раждането  Joy

# 260
Кайропрактор на български е чакръкчия. Лице, което ти "намества чарковете".  Laughing За остеопатите не смея нищо да кажа, срещала съм доста противоречиви мнения и в крайна сметка не ми е ясно какво може да се очаква от тях.  Rolling Eyes Знам само, че за разлика от първите имат право да предписват лекарства.

При нас няма от тези първите, колкото до остеопата - и двата пъти като ходих успя да ми отщипе по гръбнака защипаните нерви, първия път ми лепна диагноза "задържане на вода" и ми даде лекарства(на един хвърчащ лист), на което доктора ми се посмя и каза "нЕма такова нещо, объркала се е нещо;-)" (той ме прати при нея), втория път и тя си каза - ааа, не е било задържане на вода, но не разбирам защо има такава разлика (едното ми бедро "наддаде" 4 см с бременността, неясно защо).

Момичета, стиснете по едно палче, мъжа ми отиде на интервю, че нали фирмата, където работи отива на закриване и търси нова работа, та една HR фирма го извика на интервю, да видим има ли нещичко за него, или ще си гледаме беба заедно двамцата Wink

# 261
Боби,то така се случи,че дойдоха следобеда мъжът ми и майка ми да ме видят отново.Нали вече втори ден нямах никакви контракции.Но те започнаха изведнъж и интензивни и като се обадих на мъжа ми да дойде без майка ми,вече беше късно.Те бяха почти стигнали в болницата.Аз слязох с мъжа ми в родилна зала,защото не исках мама да ме гледа как се мъча,а тя остана горе да ме чака в стаята ми.Стояла е около 3 часа горе сама,а чак като ми сложиха епудуралната упойка и се успокоих,накарах мъжа ми да я извика при нас.Та и двамата си бяха с мен до през нощта.Като се наложи вече секцио казаха,че може да взеле с мен само единия.И разбира се,че мъжът ми влезе с мен,а мама като чу за операция и заплака,но с гръб към мен,че да не виждам.А при всяка проверка за разкритие се обръщаше,че и беше много мъчно за мен.Наистина беше тежко да ме гледа така,но просто така се случи.Като ме оперираха тя стоеше в родилна зала и нито знае какво става ни нищо.По едно време дошла една акушерка и й дала знам с ръка да я последва.Майка ми изтръпнала,че е станала нещо с мен.Бебето го теглили и мерили,и я извикали да го види,а до бебето според майка ми един доктор,който го държал.Толкова се е била шашнала,че не е познала мъжа ми,който е бил с дрехи от операционната.

# 262
Стискам палчета на мъжа на Боби за нова и доходна работа Peace.

# 263
Стискам палчета на мъжа на Боби за нова и доходна работа Peace.
Мерси, Весе! Ей сега звънна, добре е минала спявката, но позиция за момента за него - тц, то проблема винаги е един и същ във френско-  средната възраст на хората, заемащи неговия пост е 48 г., той няма още 38 ... Тук са големи консерви в това отношение, в Париж и тук сега - той е най "стария" във фирмите, просто много млад персонал, затова "вървеше", но тъй като започна от няколко месеца нова серия фалити във Франция, точно малките фирми, които са нови (няма 10 години фирмата) и с малък на възраст персонал, с 40-50 човека служители, загиват най-бързо. Банките спряха от 5-6 месеца финансирането (тук не са като в БГ със собствен капитал, много са обвързани с банките) и така ...здраве да е, ще се справим! Ще започна да гледам на къде да хващаме май Wink

# 264
весе,моля ти се кажи ми как да кажа на немски "марш навън" хахаха...еее те такива изцепки много ми липсват! или "да ти видя гърба" хахахах......аз подобни му ги обяснявам на моя,за да ги разбере,ама не е същото.обаче марш навън няма как да се преведе в този смешен смисъл.

боби,сискам палци за бизнеса Wink иначе ние с моя бяхме за корея Joyа ти виде ли как италианците лапнаха лееекинко дръвцето и за една секунда щяха даже голем срам да берат? моя мъж каза,че свършат ли 1-0 за парагвай ще си откачи знамето от балкона (закичил е и балкона,и колата).

хуничке,цвети
аз знам,че моя може да си избира какво да гледа,но той иска да гледа фронтално и да снима с камера,ако може даже.ма ненормален е,та ме дразни.неща камера и неща да ми снима оная работа в такова състояние! как излиза точно не е толкова належащо да го има на запис,защото освен него никой няма да го гледа повече! аз му викам,че той не отива там на кино,а отива МЕН ДА ПОДКРЕПЯ и трябва с мен да се занимава!! абе много е зле и неможах да го накарам да се държи адекватно. имам истиснки подозрения,че ще ми пречи с тия глупости. иначе ако раждам във вода??? и се надрискам там? нал исе сещате какво ще стане? абе гадост.ще си направя аз домашна клизма и тогава хич не ми пука вече от нищо.даже ще питам акушерката като се виждаме другата седмица все пак по желание дали не биха ми направили и там почистване.предполагам не е невъзможно,като им обясня колко много държа и,че това евентуално би повлияло на "изгонването". ми съжалявам.имам си тези задръжки и това си е. ние не сме и от много време заедно с моя мъж....сигурно и това има значение.

мадам
не се притеснявай.наистина с лежане можеш и до термин да си откараш....но трябва да лежиш.

# 265
Веси, мъжа ти и майка ти явно са били доста притеснени, особенно половнката.Ти може би си обяснявала, но понеже съм нова тук, била си за нормално раждане но са ти направили спешно секцио ли?
Иначе и аз от епидуралната имах такава реакция, малко след това ужасно започна да ми се гади, но ми мина за около 5мин, но до контракции не съм стигала тъй като при мен беше планово.
Боби, скоро да ни почерпиш виртуално за новата и хубава работа на мъжо Hug
Като ви чета момичета, за вълненията преди раждането, много ми е хубаво Hug Дано и аз успешно да достигна до края, че бременността тепърва ми предстои.
Да ви попитам, макар, че сигурно многократно сте го опсъждали, но нали сега сте почти на финала, колко килограмчета качихте?

# 266
аз между 8 и 10 килца.варира всеки ден,защото явно има вода.

# 267
Мадам, споко, повече почивки и ще се оправиш, а и малкото разкритие може със седмици да си го имаш (зависи вече на колко викаш малко  Wink )
Боби, стискам палци  Flowers Four Leaf Clover
Относно килцата аз съм +10 от стартови 50кг. Но аз все още тренирам 3 пъти седмично  Crazy

# 268
Добро утро!

Благодаря ви за топлото посрещане. Simple Smile

Като гледам в темата се пише с бясна скорост, а аз се бях ентусиазирала даже и стари да чета. Simple Smile

Звездичка, терминът ми е 20.09.2010, Германия, първо раждане.

sterretje, радвам се, че има и други за септември. Simple Smile Бебето е мъж.

Siiu, в Карлсруе съм (аз съм го написала в "Местожителство", но явно е много закодирано  Mr. Green ). Повечето "германки" май са по-нагоре.
И на мен при един профилактичен преглед още преди бременността ми бяха казали, че единият ми крак е с 1 см по-дълъг (вече не помня кой). Казвате значи, че вероятно било от таза. Дано да не оказва някакво влияние при раждането, защото се съмнявам, че ще тръгна на разни практикери сега.

Ние също сме до никъде с името. На мен много малко мъжки имена ми харесват. Съответно точно тези таткото не ги харесва. Simple Smile Надявам се да измислим нещо до септември, в противен случай бебето ще е ****** младши. Поне името на таткото ми харесва и го има в БГ, Германия, че и в разните англоговорящи.

На мен хладничко време много ми харесва. Обаче се съмнявам, че ще се задържи такова за дълго. При нас обикновено е много топло лятото (нали сме в немските "тропици"). Само да не вали до края на седмицата, защото черешите точно започват да зреят и вече нямам търпение да се наям на корем. Simple Smile

Приятен ден и по-малко оплаквания и болежки. Simple Smile

# 269
Маритка, Сю , браво , френски мадами сте Hug
Аз с малката бях напълняла 13кг, да видим сега.

Общи условия

Активация на акаунт