Бременни майки в чужбина - 26 тема

• 26 612
  • 723
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря ви момиченца !  Hug

Акушерката новата беше току що у нас.Много ми допадна,много сладка и младичка също.Видя ми се даже много компетентна и ми даде доста кураж.Харесвам такива позитивни хора. Heart Eyes

# 721
zdraveite momi4eta(otnovo se izviniavam..4e ne pi6a na kirilica)...predi izvestno vreme pisah za parvi pat tuk vav foruma,otnosno tova 4e sam bremenna i sam v ispania,i biah dosta pritesnena,poneje se 4aka mnogo do parvata konsulatcia.v sedma sedmica sam,i predi dva dena prokarvih.vednaga otidohme do spe6nia....parvo me pregleda edna mlada doktorka,koiato kaza 4e ne 4uva sar4iceto na bebeto,pri koeto .....celia sviat se sruti varhu men.sled tova doide ,druga neina kolejka(po opitna),koiato kaza 4e bebeto e dobre,daje go vidiahme s priatelia mi(7mm),ima sarde4na deinost....i niamalo za kakvo da se pritesniavam.ne mi dadoha nikakvi lekarstva ni6to-v ispania ne davali nikakvi medikamenti(za zadarjane,ili pone ne6to ot roda na no spa....).napravo 6te se pobarkam...ide mi da se pribera v balgaria,na 19.07 mi e parvata konsultacia i dotogava prosto ei taka da stoia.....edno ot momi4etata tuka(ot foruma ),mi kaza da ne se pritesniavam......no nesnam kakvo da si mislia.vse pak niama normalno kravote4ene po vreme na bremennost....i dali da imam viara na tesi lekari tuk(uj v edna nai dobrite bolnici v barcelona-vall'd hebron)..kakvo da pravia ,da otida li v druga bolnica da se konsultiram...mnogo vi blagodaria.i se izviniavam otnovo za latinicata

# 722
Didi_Gr
 Hug

Siiu

Те затова казват, че на бременните им трябва спокойствие. Например мен нещо, което ме е впечатлило, ми излиза пред очите дни наред. Rolling Eyes

Отивамд а правя нова тема, ако на някой му се пуска вместо мен да казва. Hug

# 723

Общи условия

Активация на акаунт