Отговори
Здравейте,
от следобяд антивирусната ми се включва при зареждането на форума. Изтривам вируса, влизам във подфорум, пак същата работа. Пак трия, влизам в тема, отново антивирусната  newsm78
При вас нещо подобно случва ли се днес?

# 1
Днес не, но редовно ми се случва! Понякога и от отварянето на списъка с емотиконите... Преди време (може би повече от година)даже бях писала на Татти за това

# 2
  • София
Да, на два пъти днес.

# 3
да случи се няколко пъти днес, ама и не само днес

# 4
От два часа се мъча!
При всяко отваряне на страница от форума ме засипва с известия за вирус!
HTML/Crypted.Gen
Дайте съвет!

# 5
Аз писах на Тати, дано го оправят скоро, защото и на мен ми е мъка. Ни мога да чета, ни да пиша  Sad

# 6
Да, и при мен беше така през деня.

# 7
# 8
  • Costa Rica
Днес - един път. Случвало се е и преди.

# 9
И при мен също.

# 10
при мен няма. кои са тия антивирусни дето го откриват тоя вирус.
той целия форум си е един вирус - като хване някой не го пуска Simple Smile

# 11
Не ми зареждаше форума известно време, но мислех че е профилактика , защото не се случва за пръв път. А вирус е малка вероятността  да усетя , защото съм скъсала с Уиндоуса.  Simple Smile

# 12
Най-вероятно причината е нечий аватар или подпис (ако е поставена картинка от сайт, който е докладван като атакуващ) - често се случва.
За да можем обаче да локализираме кой е виновникът е необходима конкретна информация - точен линк, където се проявява проблемът и скрийншот или копиране на точното съобщение за грешка.

# 13
Virus: HTML/Crypted.Gen
Date discovered: 18/07/2007
Type: Trojan
In the wild: Yes
Reported Infections: Low
Distribution Potential: Low
Damage Potential: Low
Static file: No
Engine version: 7.04.00.44 

Ето тови ми изписва постоянно. Още като напиша в гугъл бг мама форум и щракна върху линка ми се включва антивирусната. След това давам delete няколко пъти и влизам в подфорум (в клюкарника и ДИС пробвах и при двата е еднакво) и пак се включва антивирусната. Пак delete няколко пъти и зарежда подфорума. Отново антивирусната ..... и така до безкрай. Всяко щракане на мишката върху тема, страница, подфорум, отговор и т.н води до включване на антивирусната  Peace
Антивирусната ми е Авира.

# 14
Оправи се  Peace
Антивирусната спря да се включва. 
Проблема от какво беше ако не е тайна Crazy

Общи условия

Активация на акаунт