Лакове за нокти - тема 7

• 57 381
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • София
http://www.seventeencosmetics.com/en/colour/nails/super_shine_creme.html Момичета виждали ли сте  номер 279 някъде в София? На каталога, който ми дадоха има само 269.  Rolling Eyes

дано да го има.. изглежда точно като OPI What's with the Cattitude..

с риск да се повторя/потретя (подесетя, най-вероятно  Mr. Green), Шрек колекцията е уникална.. от оня ден ходя като клоун с разноцветни нокти, защото всичките ми харесват и не мога да реша.. луд на шаренко се радва  newsm44 newsm44

# 451
  • Belgium
За интересуващите се от лятната колекция на Artdeco - в магазинчеатта Belissima (на Иван Асен II и на Шипченски проход) я нямат, а не са и чували за нея, заформихме един хубав спор с едната продавчка на тема колк е информирана за продуктите, които продава  Mr. Green

Иначе имат голямо разнообразие от лакове на Artdeco, но по-старите серии.

Две предваеителни снимки на лаковете от колекцията на MAC & Disney: Venomous Villains Collection

Bad Fairy
и Mean & Green

Колекция на OPI Go Goth за Helloween 2010  с подарък гривна:

ChinaGlaze Awakening Collection
за Helloween 2010:

# 452
  • София
Виждам, че правите страхотни неща с ноктите си - и аз обичам. Може ли да попитам - как се справяте с рисуването върху ноктите на дясната си ръка. Да се лакирам - ок, за 13-14 години лакиране се научих да го правя, обаче картинките много трудно ми се получават. Ходя на маникюристка от време на време, но това е скъпо удоволствие...

# 453
  • София
Аз картинка мога да си докарам само с печат или с готова лепенка/декорация за нокти. Иначе е абсурд. Дори на лявата ръка не мога да се нарисувам, пък камо ли дясната  ooooh!

# 454
I.Ivanova - практика му е майката  Laughing
Аз в гимназията имах значително повече време да се рисувам и се справях еднакво на лява и дясна ръка, сега обаче доста по-рядко си правя декорации сама и малко ми куцат на дясната.
Виждам, че си се обзавела с брокатчета от Джъмбо - мисля да мина и аз пак за големите бурканчета  Mr. Green

# 455
Отивам след малко на лов за севънтийн, ще докладвам после Mr. Green

# 456
  • София
Това звучи успокоително Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Докарвам точки и чертички без проблеми...

да си призная като гледам лакчетата тука... направо ми се иска да литна към магазина за няколко нови Simple Smile
С радост осъзнах, че не съм единствения човек с над 60 лака за нокти Simple Smile
(мъжа ми каза, че скоро в нас няа да остане място от лаковете и гримовете ми)

# 457
  • Бургас
Само да си покажа едно от творенията как стои на нокти:
в стая и на слънце. Цветът е по-скоро като последната снимка в албума, но там не се виждат пък ситните блясъчета. Много съм доволна от резултата като цвят, но ще видим и като трайност как ще е (бетонирала съм със Seche Vite и би трябвало при всички положения да изкара поне 3-4 дни) Crazy

# 458
  • София
bradata страхотно е! Heart Eyes

# 459
Брадата, комплименти! Цветът е наистина прекрасен и изглежда невероятно! Цветята също Simple Smile

# 460
  • Стара Загора
http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pokupki-23-06-2010.512344.19662438 намерих заместник на Ягодовите полета  Heart Eyes
http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pokupki-23-06-2010.512344.19663126 ето го и на ноктенцата ми  Crazy

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 15:45 от iv4enceto_91

# 461
^ невероятен цвят  Heart Eyes дано и аз да успея да си го намеря

# 462
Ми не е точно като Ягодовите полета...по-скоро прилича на КА 710. Видях оригиналните полета при една позната маникюристка и мога да кажа, че нито един от тези, които сме ги изброили като копия не са същите, за съжаление Confused

# 463
  • Belgium
Брадата, каква красота  Crazy

Как правиш ягодовата преливка?

Отивам след малко на лов за севънтийн, ще докладвам после Mr. Green

Доклад, моля  Whistling

# 464
  • Варна
А кажете, моля, кой всъщност е оригиналът на Ягодовите полета?

Общи условия

Активация на акаунт