Gyrciq - stachki

• 1 790
  • 19
  •   1
Отговори
  • София
Izvinete me za latinicata, imam samo neq i grycka azbuka Crazy
Ami taka..na pochivka sme ot nqkolko dni i ot onzi den benzin tuk..prosto nqma. V mnogo malko benzinostancii dokarvat (dokolkoto razbrah ot bg) mnogo rqdko. Dnes za poreden pyt se redihme s nadejda i benzinyt svyrshi nqkolko koli pred nas, veche sme na lampa i hich ne ni e rozovo. Utre nqmalo da ima, za vdrugiden ne se znae i taka shte si se nadqvame dokato svyrshat parite za kvartirata..posle koi znae. napravo mi e smeshno kato go pisha Crazy Ta..ne vi preporychvam da pytuvate nasam, pyk nie kak i koga shte stignem granicata ne znam ooooh!

# 1
Къде сте на почивка ?

# 2
Тия хора са луди сами да си досъсипят държавата. Гърция едничкия туризъм има и е на път да му се нанесат непоправими с години щети...
Там винаги е имало стачки , но като почне сезона се кротват и почват пак чак наесен. Сега обаче положението явно е трагично.

# 3
  • В.Търново
Тия гърци освен да стачкуват,друго не знаят ли да правят?Вече ми писна да слушам за техните проблеми,само те били зле!Съсипаха си туризма...хората по-добре да не рискуват с почивка там.

# 4
Тази година Гърция определено не е подходяща дестинация. Ние също се бяхме замислили да почиваме там,но се отказахме категорично. Съжалявам за гадното положение,в което сте поставени, дано поне наистина гледате нещата от смешната страна и не се ядосвате много. Grinning И дано по-бързо успеете да заредите гориво.  bouquet

# 5
  • Варна
Ами то отдавна се говори за тази криза. Защо сте се навили да тръгнете изобщо. Ние се отказахме от там със сигурност. Нямам излишни нерви да хабя с техните простотии. И без това са окупирали градовете ни близки до границата.

# 6
Тарикати....

# 7
Е, сега, хайде стига хейтърски изпълнения.
Бяхме преди месец, навъртяхме над 500-600 км вътре из Гърция-  проблеми не сме видели от никакво естество, въпреки че и тогава се тръбеше за стачки. Нещо повече - непрекъснато звъняха хора от България да ни питат дали сме добре и да ни информират какво казват телевизията и вестниците Simple Smile

Иначе бензин действително в момента почти няма, но се очаква и това да отмине - всяко чудо за 3 дни.

Факт е, че сезонът е мнооого по-слаб от други години - страхът на туристите от стачки е една от възможните причини за това.

# 8
Ех ние българите сме излючително ''състрадателни'' като става дума за някой закъсал сънародник нейде по света. ooooh!Не мога да разбера обаче като няма с какво да помогнете защо трябва да бъдете и гадни.Ми проявете малко такт и поне си трайте.Самота е!
И моите родители бяха там преди месец и изкараха страхотно,но това съвсем не доказва че и  в момента всичко е розово.Ама че изводи  ooooh!Да ви се чуди човек на логиката.
bebZz Kiryakova ако не си набавиш гориво помоли някой близък да дойде и да ви прибере със зареждане до горе на нашата граница . Hug

# 9
  • Варна
Както виждате вие сте нямали проблеми и сте изкарали добре, но доста хора имат.  Така, че не можете да твърдите, че се преувеличава.

# 10
Не сте разбрали изобщо написаното, затова не плюите.
Помислете малко......

# 11
  • София
W Halkidiki (Kasandra, Kaliteq) sme. Ne znam kak e bilo predi, sega se redqt horata po opashki s chasove i benzinyt svyrshva predi sredata na kolonata ooooh! Vchera vidqhme edna cisterna, no po benzinostanciite dnes pak nqmashe, sigurno ai e bila za avtobusite li za dyrjavnite li.. Ostana ni benzin da idem i utre da proverim i posle shte butame do bg Mr. Green

# 12
Не сте разбрали изобщо написаното, затова не плюите.
Помислете малко......
Какво има толкова за разбиране?! Всички, които предпочитаме Гърция за море, тази година още от началото на сезона трабва да имаме едно на ум. А дали ще се откажам е личен избор. За мен е малко рисковано за бременни и семейства с по-малки деца, защото ако възникне проблем, винаги е по-добре да можеш бързо да се прибереш. Във всички останали случаи, почивката на Халкидики с достатъчно бензин, без много обиколки, за да има гориво и за навръщане, и нещо за хапване тип "за вски случай", би била далеч по-приятна и криеща по-млако изненанди, отколкото нашето Черноморие  Naughty

# 13
Сега казаха , че положението постепенно се възстановява.

# 14
  • София
Mur, nie nqmame koli s rezervoari po 100litra i dostatychno mqsto v bagajnika i za tubichki Crazy Koi kak se uredil..

Veche sa se opravili neshtata, tri dni se izpritesnqvahme mnogo, no problemi ne si lichi dori che e imalo Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт