Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 503
  • 535
  •   1
Отговори
# 90
Абсолютно имам задръжки и винаги съм имала. Даже снощи мъжът ми беше безкрайно изненадан, когато му казах, че ме е срам от него. Simple SmileНе можа да повярва след толкова години брак. На което отговорих, че за в бъдеще все повече и повече ще се срамувам, но едва ли някой тук ще ме разбере.  Simple Smile

# 91
Абе, жени, аз като видях заглавието на темата та помислих, че става въпрос имате ли задръжки да споделяте с мъжете си тайните си мераци, пък то какво било. Айде влязох вече – отделителните си процеси ги вършим индивидуално, разкрасителните публично, за интимния тоалет даже си помагаме. Ако се случи някой инцидент, хора сме,  „извинете, моля” от опусналия се, смешка, и айде. Чудо голямо.

Тоя Немо, как не го оцених веднага. Супер находки има.

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 16:19 от iris06

# 92
a aко ви напъне сред природата  Joy Joy Joy Joy .. а покрай вас една хубава коприваааа  hahaha hahaha hahaha

Ще гледам да остискам поне до бъзето.
Немо, кефиш ме, братче.

# 93
лелееее - в последните 2 поста мойто Ник ... а бе недейте ме чете бре хора .. ще затъпеете .... четете Пасинет  Peace там е истината  Crossing Arms

п.п. г-жа Мафани - сори за спама - нЕма да се поФтори  Embarassed

# 94
a aко ви напъне сред природата  Joy Joy Joy Joy .. а покрай вас една хубава коприваааа  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy / В чантата си винаги имам пакетче н. кърпи, мокри кърпи и д.п./ Още малко смях към края на раб.ден.

# 95
  • София
Никакви задръжки нямаме. Даже често ми се е случвало докато мъжа си .... играе на телефона в тоалетната да реша, че точно тогава трябва да си измия зъбите  Laughing Та този мъж ми е виждал и вътрешностите (буквално, беше с мен по време на секциото), пък аз да се притеснявам да пишкам пред него...  Rolling Eyes

# 96
Аз пък най-обичам като си легнеме вечер, нежно гушнати един в друг, да започнем романтично да си пръцкаме под одеалото. Идилииияяя!

# 97
  • някъде ...
Аз пък най-обичам като си легнеме вечер, нежно гушнати един в друг, да започнем романтично да си пръцкаме под одеалото. Идилииияяя!

Тъкмо ще спестите от парно  Joy Joy Joy

# 98

и после се завивате през глава  Mr. Green

# 99
  • Бургас
Нямаме. Той ме предразположи. След раждането ми е пръскал шевовете с "Бивацин", вадил ми е враснали се косми (при това доста професионално, както и аз на него) тъй че едва ли нещо вече може да го изплаши или изненада.
Но си мисля, че е хубаво да има малко въздържане между партньорите - някак си по-романтично ми идва. Откакто проходи малката обаче, вече и в тоалетната не мога да вляза без придружител.  Crazy

# 100
  • Варна
Тъкмо си направих страхотна салата и седнах да си я хапвам пред компютъра , четейки бг мамма и кой дявол ме накара да отворя таз тема ..  Sick

# 101
  • някъде ...
Тъкмо си направих страхотна салата и седнах да си я хапвам пред компютъра , четейки бг мамма и кой дявол ме накара да отворя таз тема ..  Sick
Joy Joy Joy Joy

Винаги така става - задължително на вечеря дават реклами на дамски превръзки - хахахха Joy Joy Joy

# 102
  • Варна
То пък тук от пръцкане и акане , започнаха и устите да си пълнят.Темата яко се отклони.За да не спамя ще отговоря и аз - никога не бих акала пред него,просто и да искам няма да стане,за пишкането също се отнася.За епилатора няма проблем , а за пръцкането досега не ми се е случвало с изключение на 1-2 пъти когато  е било неволно и без да искам.И не е въпроса в това ,че се притеснявам от него, по-скоро е срещу природата ми.

# 103
  • Насред хаоса
От изброените - нямам. И разни други също нямам. Като остареем и ни отслабнат мускулатурите на въпросните места, к`ви задръжки, к`ви пет лева... По-добре да свикваме отсега с телесните си течности и миризми, а не като станем по на 80, да се потрисаме тепърва, к`ви ги отделя миУото...

Много вярно изказване. Кви задръжки пред човека, с когото искаш да прекараш живота си? Но животът не е само младост, той включва и заболявания, и остаряване, и този човек все ще е до теб и ще те вижда във всякакви положения. Ако не той, кой друг? Не страдам от излишни предразсъдъци и мога да си правя всичко пред него - епилации, манипулации и каквото се сети човек. Само с акането и пишкането още не съм пробвала, щото мускулатурата ми е още яка, слава Богу!

# 104
  • Варна
Не разбирам тази логика.Дай отсега да тренираме /да се насираме/ щото видиш ли един ден ще остареем. Sick Ами не всяко остаряване е свързано с разхлабване на халките и памперси.Може пък да ни прескочи.Абе незнам за вас , но аз не бих дрискала пред мъжа си.

Общи условия

Активация на акаунт