Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 507
  • 535
  •   1
Отговори
# 75
И извинете, защо само за изпражнения и урина си мислите?
При полова възбуда и двата пола отделят течности.

че откУде да знае Пасинет  newsm78

Почвам да си мисля, че сте един и същ човек, който страда от биполярно разстройство, а може и да сте колеги, които няма какво да правят и се разтушават в бг мамма Simple Smile Mr. Green

Драгоне !! Тва е вица на деня ....   Joy Joy Joy Joy

# 76
Не пия урина и не ям аки. Значи имам задръжки.
Но ако все пак (както се и надявам) горното се брои за извращение, мисля че нямам задръжки. Какво сега, като ми се допр..ка да бягам на балкона пеейки "Травиата" ли? Или да се наакам докато го чакам да се обръсне и излезе от банята?

# 77
ахаххахаха - г-жата и Паси станаха романтични  Joy Joy Joy

При гореописаната ` романтика`, най-много да се издрайфам/сори за израза/, и тогава съвсем `романтично` ще стане. Mr. Green

# 78
  • Варна
Как да нямам задръжки? И през ум не ми минава да му споделям всичките си мисли.

Не се обезкосмявам пред него, не акам, не пишкам, не ходя с боядисана коса и маска за лице, не си режа кожичките. Няма да стане драма, ако се случи. Не съм го виждала как си реже космите в носа, но знам, че го прави.

# 79
Ами защото се налага да обяснявам едно и също по сто пъти. Не виждам от къде идва тази логика, че след като с някого правя секс да е нормално да си споделяме  други ( нелицеприятни) неща. Ние сами си решаваме какво да си споделяме и понеже за мен е странна връзката , която се опитваш да правиш между всички телесни течности, за това се чудя от къде пък на някого може да му хрумне, че изобщо има такава.

п.п. И лично аз предпочитам да комуникирам с изнервен човек, отколкото с някой дето свободно си пърди пред мен.  Wink

# 80
Аз логика нямам в тази насока. Писах го вече!
Не ми е приятно и не правя никакви такива неща пред половинката си. Това са си лични неща.

Връзката е следната- не пишкам пред него, аууу, а какво ли ще стане, ако види косъм на крака ми, но френска любов си правим.

Обаче чета, че хората така правят, т.е. всичко, което аз не споделям с партньора си, те го споделят и разсъждавам, а други скачат, ли скачат все едно ги брига лично.

# 81
Едва ли можем да дадем точно обяснение защо имаме/нямаме задръжки. И понеже не успяваме да облечем чувствата си в думи, написано изглежда по-хард или прекалено софт. Затова е най-добре да не се обясняваме, да - не и стига като отговор  Laughing единственото важно е човекът с/у нас да има/няма същите задръжки, защото иначе ще стане доста "интересно"  hahaha

# 82
единственото важно е човекът с/у нас да има/няма същите задръжки, защото иначе ще стане доста "интересно"  hahaha

Именно. Писах по-горе за бившето ми гадже, което нямаше никакви задръжки пред мен и изискваше същото....Това беше и причината да се разделим.

# 83
Имам въпрос към дамите със задръжките: Акате/пишкате  и в един момент забелязвате, че е свършила тоятелната хартия. Кво правите ?

ПП Приемаме, че нямате биде, тоалетната е отделно от банята, тъй че няма как да се измиете, вземете душ и т.н. трябва ви хартия. И ?

Не се сърди, ние имахме подобен проблем с разминаване в разбиранията, точно по въпроса дето го засегнахме преди, а именно "Предназначение на женските гърди", ами говори се, изясняват се позициите и се взема някакво решение, устройващо и двамата.   

# 84
...

Не се сърди, ние имахме подобен проблем с разминаване в разбиранията, точно по въпроса дето го засегнахме преди, а именно "Предназначение на женските гърди", ами говори се, изясняват се позициите и се взема някакво решение, устройващо и двамата.   

Жената да не ражда е решенито, иначе криене, минаване на шише или др. неща са си компромис изцяло на едната страна, без да се зачита грам нито тя, нито детето Peace

# 85
  • някъде ...
Оффф, пак ли ще ос*рете всичко?! #Cussing out
Драгоне, Немо, симпатични сте ми, даже ме забавлявате, ама ставате банални напоследък  Hug
Почвам да си мисля, че сте един и същ човек, който страда от биполярно разстройство, а може и да сте колеги, които няма какво да правят и се разтушават в бг мамма Simple Smile Mr. Green

Бе вагабонтин  Mr. Green - нямам нищо против да съм Немо, щото мн ми отговаря на темперамента и нагласите, обаче за съжаление дори не съм го виждал бре  Mr. Green

За разстройството - можи и да си права - всички сме така  Peace  Joy

ПП: Спри за малко филмите - виж к'во време е навън - ако знаеш къф кеф е на кафенцетооо ( с лаптопчето и пак на лаф тук с вас  Mr. Green )

# 86
Имам въпрос към дамите със задръжките: Акате/пишкате  и в един момент забелязвате, че е свършила тоятелната хартия. Кво правите ?

ПП Приемаме, че нямате биде, тоалетната е отделно от банята, тъй че няма как да се измиете, вземете душ и т.н. трябва ви хартия. И ?

Ами вариантите са два, ако съм сама си ставам с на....о дупе и отивам до килера да си взема.
Ако той е у дома го моля да ми донесе, като ми я подава при открехната врата.

# 87
Жената да не ражда е решенито, иначе криене, минаване на шише или др. неща са си компромис изцяло на едната страна, без да се зачита грам нито тя, нито детето Peace

Е, то не беше чак толкоз драстично, моя не беше чак отвратен, ама не щеше да ми докосва гърдите по време на кърмаческия период. Нямаше проблем с протеклата кърма, но не приемаше идеята, че бебето е сукало оттам и той после да докосне същите гърди, не мога да го обясня добре, надявам се разбра. Беше в началото и по - скоро някакъв шок от новата им роля имаше при него, не толкова погнуса или отвращение. Обаче е странно да правиш секс с мъж, който не те докосва там  Crazy
Пък и с времето премина, сега няма проблем.
Абсурд беше заради такова детинско държание от негова страна да почна да се крия докато кърмя или да не кърмя изобщо. По принцип той нямаше нищо против кърменето, не се сещаше обаче как точно протича то...

Гос`жа Мафани  а ако той случайно те види с крайчеца на окото си, ще умреш ли от срам  Joy ? Едва ли. Никой от несрамуващите се не отива целенасочено да с-ре пред мъжлето си, просто понякога се случват ситуации  Crazy

# 88

Дори теоретично не си представям как ще стане това. Едно че, банята ми е общо с тоалетната и резервната хартия седи там, когато остане едно резервно се купува нова. Не ми се налага да мисля по този сложен казус. А в обществена тоалетна не знам да има някой да ходи без предварително да си осигури хартията, мокрите кърпи или каквото там му трябва. Големи хора сме ,  не бебета, има време дори да нямаш в себе си да си купиш и да си свършиш нуждата. По диви планински местности не ходя. Предполагам,че и да изпадна в някаква такава екстремна ситуация, няма да умра, но това не означава, че доброволно бих си го превърнала в традиция.Това, че едно нещо по независещи причини някога се е наложило да го преживееш с някого, не означава, че от тук нататък в тази насока трябва да спре да ти пука. Предпочитам в ежедневието стремежът ми е да има повтаряемост в най доброто, а не в най лошото все пак. Това го обяснявам, защото за да имам тези " задръжки" си е личен мой избор, а не защото не мога по друг начин.

# 89
a aко ви напъне сред природата  Joy Joy Joy Joy .. а покрай вас една хубава коприваааа  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт