Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 523
  • 535
  •   1
Отговори
# 60
От друга страна правим доста...освободени неща в секса, пък не пръцкаме заедно?  Thinking

Не виждам нищо общо между отделителните нужди и секса.  Thinking  Поне такъв секс, който мен ме вълнува и възбужда.Това, че някои се възбуждат като си акат по главите или пишкат ми е все едно. Което обаче не ми пречи да  мисля, че са извратени хора с психични проблеми. Но пак казвам, не ми пречат, така или иначе не бих си избрала такъв сексуален партньор.

Мммм да, то при френските ласки разни течности се не поглъщат.

Ами не знам ти какви френски ласки практикуваш, аз течности от отделителната система ( ако и урина ) не съм поглъщала, нямам и намерение да го правя.

# 61
magarence, рутината и сигурността, че партньорът ти ляга и става все до теб.
Почва да липсва тръпката.

Да, да знам, вие и след 20 години общи сексуални преживявания пак сте същите като първия път.

pasinet, ти тутурутки правиш ли? И ако да, само собствената си слюнка ли мислиш, че въртиш из устата си?

# 62
  • София
Нямам задръжки пред мъжа си.
Ако имах, нямаше да съм с него.

# 63
magarence, рутината и сигурността, че партньорът ти ляга и става все до теб.
Почва да липсва тръпката.
/quote]

Уфф..това е ясно..
Обаче това се случва с него, а не с мен..
Той иска да е все с мен, а аз - не..
Същевременно все аз поемам инициативата, а той не..
Чудя се как да оправя нещата, щото вече почнах яко да се изнервям..((

# 64

pasinet, ти тутурутки правиш ли? И ако да, само собствената си слюнка ли мислиш, че въртиш из устата си?

Лайна и урина не въртя из устата си, ако тутурудките са свързани с тези, значи не правя.

# 65

Лайна и урина не въртя из устата си, ако тутурудките са свързани с тези, значи не правя.

Не, не са, но много други телесни течности са.

magarence, като вместо на нас кажеш тези работи на не него.  Peace

# 66
Уфф..това е ясно..
Обаче това се случва с него, а не с мен..
Той иска да е все с мен, а аз - не..
Същевременно все аз поемам инициативата, а той не..
Чудя се как да оправя нещата, щото вече почнах яко да се изнервям..((

писнала си му ... сефте ли ти е  Thinking ще свикнеш  Peace

# 67

ми то и крешвирши сигурно не си яла  Thinking

# 68
Е няма начин да не писнеш като си нон-стоп заедно с него..Ама аз затова се опъвам, пък той все повече се "присламчва"..Нещо ми се губи логиката на действията..

# 69
  • някъде ...
ахаххахаха - г-жата и Паси станаха романтични  Joy Joy Joy
Немо страйкс аген  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Плс - в същия дух Simple Smile  Hug Hug Hug

# 70

Не, не са, но много други телесни течности са.
Е и? темата ти нали е за акането , пишкането и пръцкането?  Дали си ги споделяме. Мисля, че се придържам в отговорите си по нея.

ми то и крешвирши сигурно не си яла  Thinking
Твой проблем си е какви боклуци ядеш, ако обичаш не се захващай за всеки мой пост да спамиш, дори не си ми интересен.  Peace Придържай се по темата.

# 71
... ( ако и урина ) не съм поглъщала, нямам и намерение да го правя.

То, ако поглъщането им се брои за задръжка, и аз имам. Никога не се бях сещала обаче, че едно и също да си при един човек докато пишка и да му изпиеш урината  Crazy

# 72
pasinet, защо се нервираш?  Rolling Eyes

Логично при мен изниква въпросът, как така правим един на друг хиляди неща в секса, а не можем да се изпърдим пред пратньора си?
Както и да е. С нервни хора, не ми се комуникира.

И извинете, защо само за изпражнения и урина си мислите?
При полова възбуда и двата пола отделят течности.

# 73
Оффф, пак ли ще ос*рете всичко?! #Cussing out
Драгоне, Немо, симпатични сте ми, даже ме забавлявате, ама ставате банални напоследък  Hug
Почвам да си мисля, че сте един и същ човек, който страда от биполярно разстройство, а може и да сте колеги, които няма какво да правят и се разтушават в бг мамма Simple Smile Mr. Green

# 74
Епилира ми краката отзад, по- добре го прави, поради "гледната си точка".    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт