Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 487
  • 535
  •   1
Отговори
# 45
Според мен тук иде реч за това - кой как възприема близостта.
За едни близостта е едно,за други е друго.
И от там идват и различията в задръжките.
Аз лично нямам такива.

# 46
От друга страна правим доста...освободени неща в секса, пък не пръцкаме заедно?  Thinking

# 47
ОФФ!
Не се даваш значи...сигурно си женен. Thinking

да но не е това причината .. няма да ме разбереш  Peace

да не спамим повече  Crossing Arms

От друга страна правим доста...освободени неща в секса, пък не пръцкаме заедно?  Thinking

е то в някои случаи ..... няма как Wink

# 48

ако е фен на SCAT - ще присъстваш  Peace

Ами от мен зависи фен на какво мъж ще си избера, не ми се е паднал от небето без да имам думата , нали?

Дали една жена ще е във фантазиите на мъжа си, няма нищо общо със задръжките. Въпрос на усещане, хората са различни, всеки действа, както му е комфортно  Peace

За мен и моя мъж има, така, че останалите не ме интересуват, както каза Немо има и фенове на SCAT.

# 49
Задръжки - не бих ги нарекла така, а хигиенни навици. Ами никой от нас не е изявявал желание, докато другият е в таолета - `да му свети`. Иначе - къпане, епилиране - без проблеми. Laughing

# 50
...... И в друга тема, по друг повод съм го писала, но няма да забравя отвращението на онова момче към мокрите от кърма тенески на жена му и как се беше  отвратил от женските гърди. Надявам се да го е преодолял с времето  Whistling

Е, добре де, какво е трябвало да направи жената  newsm78 Обикновено в началото като кърмиш има такива инциденти, то даже не се усеща как е протекла кърмата, да не би нарочно да се е оливала с мляко жената  ooooh!
Чак пък да се "отврати от женските гърди", те затова служат, ако не е наясно, не за стискане и мачкане. Глупаво и срамно за него Embarassed

# 51
 rosy_bosy, за 99,9% от мъжете, вече не кърмени от майките си, гърдите са сексуален елемент.

# 52

Не виждам нищо общо между отделителните нужди и секса.  Thinking  Поне такъв секс, който мен ме вълнува и възбужда.Това, че някои се възбуждат като си акат по главите или пишкат ми е все едно. Което обаче не ми пречи да  мисля, че са извратени хора с психични проблеми. Но пак казвам, не ми пречат, така или иначе не бих си избрала такъв сексуален партньор.

# 53
Чак пък да се "отврати от женските гърди", те затова служат, ако не е наясно, не за стискане и мачкане. Глупаво и срамно за него Embarassed

За мен по-глупаво и срамно е, когато жени се отказват да кърмят именно за да не отнемат на мъжете си представата, че гърдите са сексуален елемент... Познавам такива... Но да не разводняваме темата.

# 54
От друга страна правим доста...освободени неща в секса, пък не пръцкаме заедно?  Thinking

Не виждам нищо общо между отделителните нужди и секса.  Thinking  Поне такъв секс, който мен ме вълнува и възбужда.Това, че някои се възбуждат като си акат по главите или пишкат ми е все едно. Което обаче не ми пречи да  мисля, че са извратени хора с психични проблеми. Но пак казвам, не ми пречат, така или иначе не бих си избрала такъв сексуален партньор.

Мммм да, то при френските ласки разни течности се не поглъщат.

# 55
Ами от мен зависи фен на какво мъж ще си избера, не ми се е паднал от небето без да имам думата , нали?

Но пак казвам, не ми пречат, така или иначе не бих си избрала такъв сексуален партньор.

Добре де ... разбрахме че имаш избор .. все още .. спри де  Crossing Arms

# 56
От друга страна правим доста...освободени неща в секса, пък не пръцкаме заедно?  Thinking

Хм..напоследък друго нещо ми прави тревожно впечатление - секса..
Откакто заживяхме заедно и нещо стана много консервативен..
Преди имаше всякави изпълнения, а напоследък все традиционни..
Имате ли обяснение за това?

# 57
... останалите не ме интересуват ...

Ето, това е основното  Peace

Е, добре де, какво е трябвало да направи жената  newsm78 ...

Като за начало - не е трябвало да му ражда дете.
Но след като вече е родила, трябвало е да му тегли един хуууубав шут в деликатния задник  Mr. Green

Гос`жа Мафани, не знам, за мен сексът и останалите ежедневни неща нямат нищо общо, независимо дали става дума за бръснене, секнене или др. тип нормални неща, никак не правя връзка м/у тях, явно се намират на различни места в главата ми  Rolling Eyes

# 58
  • някъде ...

Не виждам нищо общо между отделителните нужди и секса.  Thinking  Поне такъв секс, който мен ме вълнува и възбужда.Това, че някои се възбуждат като си акат по главите или пишкат ми е все едно. Което обаче не ми пречи да  мисля, че са извратени хора с психични проблеми. Но пак казвам, не ми пречат, така или иначе не бих си избрала такъв сексуален партньор.

Мммм да, то при френските ласки разни течности се не поглъщат.
Joy Joy Joy

И аз съм чувал  Whistling
Хахахахаххаха

# 59
rosy_bosy, за 99,9% от мъжете, вече не кърмени от майките си, гърдите са сексуален елемент.

Тъй де тъй, и той се е шокирал, че пускат нещо. Ами то и мъжете имат разни органи, дето пускат разни секрети, ама ние не се отвращаваме от тях  Blush
Или и такива отвратени има ? Дано с времето го преодолеят...

Но не за това ставаше въпрос, а за факта, че е нещо, което тя не е можела да контролира, спонтанното изтичане на мляко, как е можела да го предотврати ? Тя дори да е искала да се усамоти като се случва, нямало е как...
В тоя смисъл дори от срамежливите да е, то е нямало как да стане.

Общи условия

Активация на акаунт