Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 472
  • 535
  •   1
Отговори
# 30
  • на 4-ия етаж до асансьора
По принцип нямам-той също.Случвало се е да ме "залови" по време на епилация, случвало се и дружно да подпръцнем...  Embarassed

# 31
RadostinaDa, къф ти е проблемът?

# 32
  • Пловдив
От изброените дейности само се епилирам пред половинката. То като ме е видял с косми, що да не ме види когато ги махам Wink

# 33
Не,нямам.Поне така мисля.Дори по време на първата ми бременност,към девети месец,го молех да ме бръсне Embarassed

# 34
Та я, кажете сега, епилирате ли се, пишкате ли, акате ли, пръцкате ли в присъствието на половинките си?

Чак такова сближаване.  Stop Не искам да ме възприема като някой от бойните му другари от казармата все пак, а да присъствам и във фантазиите му все още. Ако някой ден спре да ми пука за него като за мъж, може и да взема да се отпускам до такава степен, макар че и тогава е съмнително да го направя.

# 35
Нищо такова не съм правила пред никое гадже. Simple Smile
Само къпане заедно ама то пък не се пита това. Joy

тва с оня женения ли ??!!  Thinking представям си  какво къпане Whistling е било  Whistling Whistling

Не, имах предвид един друг Crossing Arms...свободен, но и с женения се е случвало. Wink
Доста си любопитен,  Simple Smile но пък ми харесваш...забавен си. Wink

# 36
Та я, кажете сега, епилирате ли се, пишкате ли, акате ли, пръцкате ли в присъствието на половинките си?

Чак такова сближаване.  Stop Не искам да ме възприема като някой от бойните му другари от казармата все пак, а да присъствам и във фантазиите му все още. Ако някой ден спре да ми пука за него като за мъж, може и да взема да се отпускам до такава степен, макар че и тогава е съмнително да го направя.

ако е фен на SCAT - ще присъстваш  Peace

Доста си любопитен,   Simple Smile но пък ми харесваш...забавен си. Wink

любопитен ли  newsm78 чета - това е

ааа не не не ... забрави   Naughty

# 37
Дали една жена ще е във фантазиите на мъжа си, няма нищо общо със задръжките. Въпрос на усещане, хората са различни, всеки действа, както му е комфортно  Peace

# 38
От изброените дейности само се епилирам пред половинката. То като ме е видял с косми, що да не ме види когато ги махам Wink

Ама, разбира се ooooh! И като те е видял с пъпъки- защо да не те гледа как си ги изтискваш, и т.н. Хора, не подценявайте факта, че мъжете "обичат с очите" и това, че някой ви е парньор, не значи че е уместно да се показвате пред него във всякакъв вид. И в друга тема, по друг повод съм го писала, но няма да забравя отвращението на онова момче към мокрите от кърма тенески на жена му и как се беше  отвратил от женските гърди. Надявам се да го е преодолял с времето  Whistling

# 39
Дали една жена ще е във фантазиите на мъжа си, няма нищо общо със задръжките. Въпрос на усещане, хората са различни, всеки действа, както му е комфортно  Peace

Именно.
Имах гадже, което се чудеше, защо не си сменям тампоните пред него.  Rolling Eyes
Логиката му е, че щом сме вече Х години, би следвало да сме достатъчно близки за такива неща.
Е, аз бях на противоположното мнение и още съм.

Шанталче, не го казвай това през девойките от Кърмаческия, че ще те анатемосат и изгорят на клада.

# 40

Абсолютно подкрепям  Peace

# 41
Засега успешно се въздържам от подобни дейности пред него.. Sunglasses

май само съм се лакирала в негово присъствие..
Напоследък обаче, той започна да пръцка в мое присъствие - дали да не повдигна тази вечер сериозно въпроса? newsm78

# 42
Ми пишкала съм пред него Whistling Случвало се е и да пръцкам (уау,кво чудо,тва жена да го направи),обаче се епилирам в банята,сама. Което не означава,че ако той ме види ще припадна от срам и възмущение,но го смятам за по-лично нещо.
Иначе нямам задръжки от половинката си.

# 43
... но няма да забравя отвращението на онова момче към мокрите от кърма тенески на жена му и как се беше  отвратил от женските гърди. Надявам се да го е преодолял с времето  Whistling

Ох, такива мухльовци най-обичам  hahaha такъв баща не заслужава да има деца ...

И пак казвам - въпрос на усещане, ако човек иска да живее с кукла, да се съберат 2 такива, всеки да си вземе отделна стая и да се крият, докато се приведат във вид, удобен за логаритмуване  Hug

# 44

Доста си любопитен,   Simple Smile но пък ми харесваш...забавен си. Wink

любопитен ли  newsm78 чета - това е

ааа не не не ... забрави   Naughty
[/quote]

Ммм да, това четеш.  Simple Smile
Не се даваш значи...сигурно си женен. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт