Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 486
  • 535
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
От мъжа ми - нямам задръжки, нищо човешко не ми е чуждо. Това не значи , че винаги ходя до тоалетна пред него примерно, но и това се е случвало по една или друга причина. Всички пишкаме и акаме, нали ? И какво от това ? Ползвала съм си и епилатора пред него - нищо странно не виждам...  Къпали сме се заедно. И какво ли още не. Ама хора всякакви, нека всеки постъпва както намери за добре.

# 16
  • София
Имам, считам ги за дребни и незначителни, но все пак важни. Проблемът на голяма част от дългите връзки е, че често се губи възпитанието между партньорите, ако ме разбирате. Нещо, което би спестил на жена си, ако спите от 2 дни заедно, няма да й го спестиш, ако спите от 2 години. Е, това не го приемам съвсем...Но и не бих се развела, ако мъж ми се изпикае, докато аз се къпя, определено Laughing Да речем, че като цяло държа на културата в отношенията, но не бих направила световен проблем от временните й отсъствия Wink

# 17

Е тогава, я, кажи как тогава в другата тема твърдиш, че е груба грешка жената да се разкрасява пред половинката си?
Еми имeнно де Simple Smile. Отговорила съм с "Не" - не пишкам, не сe епилирам, не извършвам физиологичните си нужди пред него.

Именно, по така отговореният от теб начин става ясно, че НЯМАШ задръжки.
Отговорът, ако не правиш тези неща пред него е, ДА.

# 18
Имам, считам ги за дребни и незначителни, но все пак важни. Проблемът на голяма част от дългите връзки е, че често се губи възпитанието между партньорите, ако ме разбирате. Нещо, което би спестил на жена си, ако спите от 2 дни заедно, няма да й го спестиш, ако спите от 2 години. Е, това не го приемам съвсем...Но и не бих се развела, ако мъж ми се изпикае, докато аз се къпя, определено Laughing Да речем, че като цяло държа на културата в отношенията, но не бих направила световен проблем от временните й отсъствия Wink

Точно, има една подробност за възпитанието.
Например ние можем да споделяме една баня, но например той да си мие зъбите, а аз зад него да си реша косата, ползвайки огледалото.
Друго би било обаче той да се изсекне в мивката, докато аз си мия зъбите, например  Sick

# 19
Всички пишкаме и акаме, нали ?
Това ми напомни нещо друго...
Преди време разказвам пред приятелка колко перфектен мъж харесвам, колко хубави ръце има, какви хубави зъби има, какво хубави очи и т.н.
Величая си го аз, тя седи, мълчи и гледа.
Накрая, след като се изприказвах, ми каза само: "А сега си го представи как ходи до тоалетната по голяма нужда!"
Та така, всички сме хора. Не е казано, че трябва специално да го викаш, когато ходиш по голяма нужда, пишкаш, епилираш се и т.н., но и да се криеш, като че ли колиш котката или детето - също не смятам за нужно...

# 20

Е тогава, я, кажи как тогава в другата тема твърдиш, че е груба грешка жената да се разкрасява пред половинката си?
Еми имeнно де Simple Smile. Отговорила съм с "Не" - не пишкам, не сe епилирам, не извършвам физиологичните си нужди пред него.

Госпожо "Хубави крака" Simple Smile. ,първо, има противоречие между заглавието на темата и последващият въпрос. Темата ви е: "Имате ли задръжки от половинките си". А в първият ви пост, зададеният въпрос е ..." кажете сега, епилирате ли се, пишкате ли акате ли, пръцкате ли в присъствието на половинките си".
Аз отговорих на въпроса.

# 21
Та я, кажете сега, епилирате ли се, пишкате ли, акате ли, пръцкате ли в присъствието на половинките си?

разбира се  Peace ... даже ако я няма в момента записвам с джиесема и после и го пускам да види какво е изтървала  Peace

# 22
Та я, кажете сега, епилирате ли се, пишкате ли, акате ли, пръцкате ли в присъствието на половинките си?

разбира се  Peace ... даже ако я няма в момента записвам с джиесема и после и го пускам да види какво е изтървала  Peace

А пърцкането само със звук, или клипче правиш?

# 23
ако разполагам със запалка - клипче .. иначе само звук - стерео  Peace

# 24
  • някъде ...
ако разполагам със запалка - клипче .. иначе само звук - стерео  Peace
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
не се стърпях, простетееееееее
 Joy Joy Joy

ПП: Немо, пробвай с 5+1 - цифров зук  Joy Joy Joy

ПП2: Ако следващото клипче го пуснеш, ше стане абсолютния хит в нет-а  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 25
Нищо такова не съм правила пред никое гадже. Simple Smile
Само къпане заедно ама то пък не се пита това. Joy

# 26
Не, определено нямам, и тя от мен също  Peace

# 27
...
Моята баба имаше един лаф-много е стар, но ми харесва: "Мъжът ти да те знае от кръста надолу".
...
А ц*ц*те? Crazy

Не, нямам. И малкото, които имах ( ходенето на спокойствие до 00) паднаха след прохождането на  сина. Crazy

# 28
Нищо такова не съм правила пред никое гадже. Simple Smile
Само къпане заедно ама то пък не се пита това. Joy

тва с оня женения ли ??!!  Thinking представям си  какво къпане Whistling е било  Whistling Whistling

# 29
  • Бургас

Ох, винаги съм се чудила как намират някои хора време да пускат толкова много теми, мнения, че дори и държат отчет на потребители за техните мнения! Искам и аз така - изобилие от свободно време и липса на личен живот, ама ...нейсе! Crossing Arms

Иначе, по темата - да, имам! Всеки върши физиологичните си нужди поотделно. Пръцкането в семейното ложе не се брои - считаме го за нормално. Ходя на козметик, но ако спешно се наложи да се почистя вкъщи - сама, в банята.

Общи условия

Активация на акаунт