Априлци

• 66 611
  • 320
  •   1
Отговори
# 135
  • В.Търново
Как се стига до хотел Панорама като идваме от към Севлиево.

# 136
Севлиево-Сеник-Душаво-Стола-Боаза там дават че пътя е в ремонт но вече спокойно се минава и няма нужда от заобикаляне през Кравеник.Пътя е тесничък. Peace

# 137
Здравейте! Мислим след морето да пообиколим и сме си набелязали Априлци като вариант за нощувка. Децата ни са големи 13 и 17 години, т.е. трябва ни апартамент с 4 редовни легла. Резервирала съм това http://tsyrov.apriltsi.org/index.php?page=gallery, но не виждам отзиви за хотела. Някой отсядал ли е там?
Препоръчайте ни маршрут Бургас-Априлци.
Хотела е до главния път.

# 138
  • Варна
Радвам се че намерих тази тема. Плануваме почивка и се спрях на Вила Далия. Обаче т.к. ще ходим септември четох че по това време става дъждовно-такали е наистина?

# 139
  • В.Търново
Върнахме се от хотел Панорама в Априлци.Пътя след Севлиево е в ремонт,голям пушиляк се вдига,доста е дълга отсечката,но нямаше как.На връщане заобиколихме малко и минахме през други села.

Какво да ви кажа за Панорама.Винаги съм била критична и в някои теми съм обвинявана,че  съм недоволна от нещо си.Хотела в сайта е с три звезди,но като се зачетете в описанието е посочено ,че е 2* и определено си заслужава 2-те звезди,не и три.Басейна е прекрасен,чисто е,големия обаче според мен е малко дълбокичък,около 1,50-1,60.Пристигнахме на 20 юли,пишеше че водата е 27градуса,но определено беше по-малко.На другия ден пишеше,че е 25 градуса,но беше по-малко.Бяхме в пакет закуска + вечеря за 2 нощувки.Храната е вкусна,заслужава си пакета,цените са приемливи в ресторанта.Но за вечеря беше една сервитьорка и при пълен хотел изнемогва.За моя изненада се оказа,че камериерките всъщност са жените от рецепция,явно имат проблем с персонала.Кошчето в банята и стаята бяха счупени,боклука не беше изхвърлен,докато бяхме там,а и също не беше почистена стаята.Бяхме в къщичка,мокета страшно захабен,не беше почистено добре,паяжини,сина ми намери цял сноп от дълги косми на мокета.Дивана,на който трябваше да спи едната дъска беше счупена и беше просто изтърбушено леглото/дивана.Имаше сушилник доста стар,банята беше почистена,но определено има нужда от реновиране хотела.Не знам как е в основната сграда,може и там да е така.Градинките са хубави,зелени полянки,но катерушката и тя е стара,но става все още.От всичко най-хубавото на хотела е басейна и вкусната храна.Не знам втори път дали бихме отишли там,но си казах,че май трябваше да пробваме в МараГидик.Една гостенка на хотела,имах разговор с нея и ми каза,че в МараГидик са й казали познати,че водата в басейна била чай,а нашата беше студена,въпреки слънчевите колектори.Като цяло,не беше лошо,но можеше и по-добре!  Grinning

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 20:37 от rosinauzunova

# 140
  • В.Търново
http://rosinauzunova.snimka.bg/mountain/panorama-aprilci.765941

Ето и снимки,напреди нещо не можах да ги постна.

# 141
Тази събота и неделя фолклорен фестивал.

# 142
  • В.Търново
Севлиево-Сеник-Душаво-Стола-Боаза там дават че пътя е в ремонт но вече спокойно се минава и няма нужда от заобикаляне през Кравеник.Пътя е тесничък. Peace

Ние на отиване минахме през Дебнево,там имаше ремонт по пътя,а на връщане през Сенник.

# 143
Здравейте! Мислим след морето да пообиколим и сме си набелязали Априлци като вариант за нощувка. Децата ни са големи 13 и 17 години, т.е. трябва ни апартамент с 4 редовни легла. Резервирала съм това http://tsyrov.apriltsi.org/index.php?page=gallery, но не виждам отзиви за хотела. Някой отсядал ли е там?
Препоръчайте ни маршрут Бургас-Априлци.

Преди 2 години бяхме в Априлци във вила "Рени" и редовно минавахме покрай този хотел. Не съм влизала но това, което видях не ми хареса! Както вече са написали намира се точно до пътя, виждаше се басейна- и той до пътя Simple Smile Не казвам нищо за обслужване и услугите, които предлага- може да са на ниво! Просто отвън с нищо не ме привлече това място- като недомислено и недовършено ми изглеждаше.

# 144
Здравей mimi0585!
Ти си най-полезния човек в тази тема и ще се допитам до теб. Мислим да ти дойдем на гости, т.е. почивка в Априлци за 3-4-5 дни, след 18-ти август.  Simple Smile
Прочетох цялата тема, както и доста други мнения за хотелите в Априлци и съм се спрял на два - "Сватовете" или "Преслава Ресорт". Изискванията ни са гледка, чистота, обслужване, читава храна, топъл външен басейн, спокойствие, детски развлечения. С малко дете сме - принцеса на годинка и 4 месеца, току що проходила, учим се да плуваме, но в морето е малко трудничко (почти сме го изпили...  Laughing), в период на тотално проучване и изследване на околния свят... та всичко е изцяло заради нея (е, и тати да си пие биричката на шезлонга и да се наслаждава на гледката  Sunglasses ).

Кой от двата би ни препоръчала (или друг, отговарящ на изискванията)?
Цените в "Преслава Ресорт" са доста добри, докато за "Сватовете" нямам точна информация (и май е зает в края на месеца).

Благодаря ти предваително!

# 145
Здравей супер тати! Не съм Мими, но мога да ти помогна по въпроса. И двата хотела които сте избрали са много добри, но аз клоня повече към Преслава ресорт. Била съм и на двете места и мога да кажа, че там повече ми хареса/ обслужване, храна и т.н. Дано съм ти била полезна, и дано и Мими се появи и тя да изкаже мнение. Но и в двата хотела ще си изкарате чудесно, сигурна съм в това. За мен това е най- правилният избор които сте направили.

# 146
Благодаря gani!
Всяко мнение ми е от полза. Досега не съм бил в Априлци и ще ни е интересно.

# 147
Здравей mimi0585!
Ти си най-полезния човек в тази тема и ще се допитам до теб. Мислим да ти дойдем на гости, т.е. почивка в Априлци за 3-4-5 дни, след 18-ти август.  Simple Smile
Прочетох цялата тема, както и доста други мнения за хотелите в Априлци и съм се спрял на два - "Сватовете" или "Преслава Ресорт". Изискванията ни са гледка, чистота, обслужване, читава храна, топъл външен басейн, спокойствие, детски развлечения. С малко дете сме - принцеса на годинка и 4 месеца, току що проходила, учим се да плуваме, но в морето е малко трудничко (почти сме го изпили...  Laughing), в период на тотално проучване и изследване на околния свят... та всичко е изцяло заради нея (е, и тати да си пие биричката на шезлонга и да се наслаждава на гледката  Sunglasses ).

Кой от двата би ни препоръчала (или друг, отговарящ на изискванията)?
Цените в "Преслава Ресорт" са доста добри, докато за "Сватовете" нямам точна информация (и май е зает в края на месеца).

Благодаря ти предваително!
Здравей с малко закъснение отговарям.Както са ти отговорили и двата хотела са добри.За гледка и двата.Чистота и двата.Обслужбане и храна за мен води Преслава.За спокойствие преценявате Сватовете е на главния път.За топъл басейн на Сватовете се подгрява.За мен Преслава е по подходящ  за малко дете по просторен.Сватовете е на 500м от центъра а от Преслава трябва да слизате с кола.Дано съм помогнала.Ако аз трябва да избирам бих избрала Преслава.После да се похвалиш какво сте избрали.

# 148
Мими, може ли линк за Преслава  Heart Eyes

# 149
Мими, може ли линк за Преслава  Heart Eyes
Не намерих сайт на хотела може би нямат.

Общи условия

Активация на акаунт