Отговори
# 750
  • София
Да, Нераида за съжаление живота понякога поднася неприятни изненади! Но не трябва мила да си мислиш за най-лошото! Ние затова тук в темата правим ежедневни тренировки Laughing за позитивно мислене! Нали знаеш старата българска поговорка - "Не дърпай дявола за опашката!" С риск да се повторя, пак ще ти кажа - това е по-добрия вариант, отколкото да ти каже доки, че нищо ти няма. Така след като излезе резултата от биопсията ще си спокойна, че е излязъл по-благоприятния вариант! Колкото до отстраняването на аденомите, надявам се да вземеш и второ мнение!
Мамо Лорън разкрита си!!! Joy  love001

# 751
  Мила ми Маргич  bouquet
Надявах се на това Joy Joyвиж аватара ми
Страхотни снимки изгубих ума и дума. Peace

Алиса,ами като са толкова вредни тази групаВ що ми ги предписваха доФторите по време на химиотерапията newsm78
 Сонче,за 11 оставали?   Хубава вечер и спорна седмица Hug

# 752
Да Мамо Лорън, така правят
В процес на химиотерапии левкоцитите падат и Витамин В комплек и дексаметазон помага да се вдигнат
Не е желателно, но в незнанието си повечето ги поглъщаме с охота, само и само да ни се нормализират показателите за следващата вливка.

Пак съм аз.
При мен ехорафът показа аденом на едната гърда и 2 на другата Sad
...................................
Момичета може ли мамографът да не засече такива аденоми?
...............................

Да възможно е, на мен ми препоръчват да правя само ехография, защото мамографа при мен не показва нищо
При различните хора е различно -има жени при които подобни неща се засичат само на мамограф
Аденомите са доброкачествени в 97% от случаите, така, че мила спри да ни четеш и се опитай да приложиш рецептата на Хули

# 753
  • София
Ангелари, в качеството си на каква даваш препоръки ?

# 754
В качеството на минала по такъв път

В качеството си на докоснала се до част от тези проблеми

# 755
  • София
Коментара го очаквам от някой друг .

# 756
Сонче,за 11 оставали?   Хубава вечер и спорна седмица Hug
Да, Лорън, на 11-ти /четвъртък/, живот и здраве съм там. Най-късно 8:30 - 9:00 ще се опитам да се наредя на опашката ...те ще бъдат няколко, но поред на номерата...първо ще отида да дам кръв за биохимия, после лекарства...ехограф  newsm78 /миналия път минах, сега не знам дали ще ме гледат/, нооооооооооооо все ще намерим пролука да се видим  Hug  bouquet

# 757
Много моля, отворете нова тема, за да заключа и откова тази /51 стр. е вече/. Благодаря!

# 758
ето и тази информация намерих,разбира се не знам,кой може всичко това да приема,но...да знаете,който иска и може да опита!Витамини и минерали: бета каротин: 2-10 милиграма дневно, витамин А: 1-5 милиграма дневно или 50 000- 100 000 Е дневно за 10 дни, после- по 50 000 Е , витамин С : 5- 20 гр. дневно, витамин Е: 1000-3000 МЕ на денонощие, витамин D: 400МЕ/10микрограма/, витамин В15 /панганова киселина/:100 микрограма дневно и др. са силни антиоксиданти и предпазват от много видове рак. При лъчелечение допълнително 40- 100 мг. Vit. B6 против гаденето и други странични ефекти. Германий: 200 мг дневно..
На раково болни не се препоръчват допълнително "растежни” хранителни вещества като витамини от групата B, фолиева киселина и цинк.
Пожелавам на всички приятен ден! Hug

# 759
  • В царството на игрите:)
Весииии, включи се моля, че ни направиха основателна забележка Praynig Praynig Praynig Hug

# 760

Общи условия

Активация на акаунт