Календари 2011

• 92 980
  • 403
  •   1
Отговори
# 135
  • София
delpiero_87, защо не провериш в Мания принт? Поне за тях се сещам...
http://www.maniaprint.com/
Обади се на някой от телефоните им и ги попитай дали предлагат тази услуга.

# 136
Момичета направила съм два месеца само, но вървя бавно, дано до Коледа успея да завърша календара. Ето до къде съм стигнала Simple Smile

# 137
  • Враца
Mupka, браво. Много са хубави.
poem, оправи си датите, на някои места са много разтеглени.
Аз ще показвам малко по-късно, сега ги качвам в нета. Иначе са смесица - някои месеци са от миналата година, други от тази. Правих и в кравичката, но още не съм ги получила.

Успях да ги кача: http://gunovska.multiply.com/

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 16:25 от assya_g

# 138
Къде поставят спирала с кукичкиииииии:)

За кой град питаш?

За София. И става въпрос само за една бройка от 12 страници А3.

Фотолан ако не се лъжа се казваха. Имат фото до НДК, на Витошка, срещу пилоните, зад спирката на трамвая. Имат и в кв. Гео Милев. Ако искаш ще се опитам да ти намеря и по-точни координати. Освен поставянето на спирала на календари имат и други интересни услуги.

# 139
  • София
assya_g, страхотен календар  Peace Много ми хареса! Особено нинджите  Wink

# 140
  • Пловдив
Здравейте ,дойде време и аз да задам въпросчето си (иначе редовно ви чета).За моят календар избрах да ползвам програмата фрейм фото едитор, но малко бедничка ми се струва в смисъл няма достатъчно картинки и рамки.Ако някоя от вас ползва такава програмка би ли ми разяснила от каде мога да си сваля такива картинки които се добавят?Прочетох че файловете трябва да са в пнг формат, но аз нищо не разбирам от тези неща и не зная от каде да си намеря.Иначе водният знак логото го махнах много лесно.Също така вчера си инсталирах фотошоп на български език за улеснение уж,но толкова ми е мътно с тази програмка.А имам толкова голямо желание да заррадвам познати и роднини с подарък.

# 141
Изчетох всичко търпеливо и видях,че сте добронамерени и си помагате,което е добре.
Не ми стана ясно как разделяте и пренареждате месеците при PNG формат и няма ли да качи някой месеците в PSD за да може да се подреждат по най-различени начини?

# 142
# 143
  • София
Изчетох всичко търпеливо и видях,че сте добронамерени и си помагате,което е добре.
Не ми стана ясно как разделяте и пренареждате месеците при PNG формат...
Във фотошопа. Отварям файла с месеците и маркирам месеца, който ми трябва, след което го пействам в моя файл. Или пък давам "crop" и остава само месеца, който ми трябва и го "издърпвам" в моя файл. После обаче не сейваш промените във файла с месеците  Wink
Оф, не знам дали ме разбра  Crazy

# 144
tonkabonka,
разбрах те чудесно и ти благодаря,но мисълта ми беше,че ако бяха "живи" числата и буквите в PSD тогава ще можем да ги оцветим,уедрим или променяме щрифта им.

# 145
Месеците за които говорите ги правих аз и честно да ви кажа дори и за себе си не ги запазих в psd
вариант,защото мен този ме устройва.Така ,че bubata55 съжалявам,но това,което можете да правите с тях е само това,което е обяснила tonkabonka .

# 146
  • София
bubata55, пробвай сама да си напишеш датите - изобщо не е трудно  Peace Просто в началото върви бавно, докато ги напаснеш, но после като свикнеш, е лесно! Аз така правя, защото на някои от месеците шаблоните на Сиска не ми отиват на фона (примерно имам тъмен фон и черните цифри не се виждат добре)  Wink

# 147
  • София
Защо да не могат да се променят датите,не съм съгласна.Аз си променям много лесно,защото наистина не винаги пасват на фона,но Сиси не може да предвиди кой какъв цвят ще иска Simple Smile,изтеглила съм си стилове и с тях променям цвета на датите.Ето един набързо с променени дати

5555 by vesito2000, on Flickr

# 148
mnogo blagodarj za prekrasnia shablon,Siska!

# 149
Явно доста сте напреднали с материала и се справяте много добре.
Датите не ми се пишат наново защото ми се вижда доста трудоемко, но може да изрежа месеците поотделно и да ги подредя по мой вкус с много благодарности към tonkabonka.
Интересни са ми стиловете на Сузанка 68 и работата с тях.

Общи условия

Активация на акаунт