Календари 2011

• 92 550
  • 403
  •   1
Отговори
Май е време е да започнем да събираме материал за тазгодишните си творения!

За момента аз мога да помогна с руския сайт, който миналата година някой сподели и който съдържа безброй полезни нещица - http://lenagold.ru/

Предишните теми - Календар 2009  и  Календари 2010

# 1
Аз миналата година направих за родата календари в една книжарница (работни календари , с всички празници, а голямата бяла част отгоре с колаж от снимки в рамки на малчо- по 3,90лв бр., там ми излезе най-евтино).

# 2
  • София
Хайде и аз цоп в новата тема.Успех да всички действащи Мами.

# 3
  • София
Сузанка68, мерси!
И аз желая успех на всички, най- вече на мен Laughing

# 4
Хайде и аз се записвам да следя тази тема.Аз много харесвам джобните календарчета.Миналата година направих джобни календарчета за бабите и най-близките и определно мисля, че това са подаръците,които най се харесват на бабитеи близките.Миналата година поръчах джобните календарчета с помощта на piksieditor в www.picsi.bg, но не ми хареса качеството на принтиране.Затова искам календарчетата за 2011 год да се постарая повече относно качеството на поръчката.Така, че чакам отзиви за фирми от които сте доволни като качество.Другото на което искам да обърна внимание е, че не искам да поръчвам 50 бр. календарчетата, а примерно 7 с една снимка други 7 с друга снимка.Така може да се направят например за едните баби и дядо календарче с тях на снимка с внучето,  а на другите съответно тях.Не знам дали ме разбрахтеSimple Smile

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 14:16 от DYB

# 5
Хайде и аз в новата тема. Тази година мисля по-навреме да се ориентирам с правенето на календарите, че обикновенно все хващам последния влак.  Blush

# 6
Хайде и аз се записвам да следя тази тема.Аз много харесвам джобните календарчета.Миналата година направих джобни календарчета за бабите и най-близките и определно мисля, че това са подаръците,които най се харесват на бабитеи близките.Миналата година поръчах джобните календарчета с помощта на piksieditor в www.picsi.bg, но не ми хареса качеството на принтиране.Затова искам календарчетата за 2011 год да се постарая повече относно качеството на поръчката.Така, че чакам отзиви за фирми от които сте доволни като качество.Другото на което искам да обърна внимание е, че не искам да поръчвам 50 бр. календарчетата, а примерно 7 с една снимка други 7 с друга снимка.Така може да се направят например за едните баби и дядо календарче с тях на снимка с внучето,  а на другите съответно тях.Не знам дали ме разбрахте:)
Разбрах те, лесно и не токова трудоемко. Не би трябвало да имаш проблеми.

# 7
Чудесна идея   bouquet. Миналата година късно се сетих, но тази искам да имам календари  Mr. Green

# 8
Иска ми се и аз отрано да подхвана календарите за 2011. Надявам се да успея.
Засега събирам идеи о още обмислям нещата.

# 9
# 10
Честита нова тема! Време е за календариииии!

# 11
Този подарък е любим на нашите роднини, а освен това правих за близки, познати и непознати в Кравичката, тази година ще пробвам нови варианти.

# 12
  • Пловдив
 Mr. Green
Тази година е хубаво, по-отранко да намеря муза  Blush Peace

# 13
 Hug записче

# 14
аз лек осе ужасявам от мисълта за календари Crazy но винаги искам да й правя, мн се кефя,но мн се изморявам... винаги и правя за всеки месец с по една снимак от същия месец миналата година... вс снимки са ми по дискове,страшно много са = тр да прегледам 20ина диска снимки, да избера (което ме ужасява,щото харесвам 90% от тях) и после пък да правя самото ттворчество Crazy ама здраве да е  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт