Календари 2011

• 92 555
  • 403
  •   1
Отговори
# 45
  • not found
Записвам се , да видим  Whistling

# 46
  • В кошера...
Аз също смятам да направя календарите в Кравата, миналата година някой беше качил месеците в jpg формат в галерията. Да е жив и здрав /извинявам се, че не помня кой беше/. Сега пак ще чакам, за да се възползвам.

# 47
  • Бургас
Добре, че пускате темата рано - миналата година не се наканих навреме и бабите останаха без такъв подарък Embarassed
Сиска, благодарности за споделения труд  bouquet

# 48
  • В кошера...
Опитвам се сама да си направя месеците, но понеже съм "много веща" не открих друг начин. Правя ги в Word, после ги копирам във Фотошопа и ги чистя и запаметявам като  PNG.  Ако някой знае по-лесен вариант и му се обяснява - ще го направя.

# 49
  • Пловдив
Здравейте всички,
миналата година направих календар със готов работен календариум. Главата на календара беше с една снимка на сина ми.
Много бързо става, но ако съм малко по-сериозна бих направила календар с няколко странички и различни снимки на тях.

# 50
  • София
Записвам се и аз Това са любимите ни подаръци!!!!

# 51
Аз също смятам да направя календарите в Кравата, миналата година някой беше качил месеците в jpg формат в галерията. Да е жив и здрав /извинявам се, че не помня кой беше/. Сега пак ще чакам, за да се възползвам.

Аз ги качих тогава,сега пък взех,че ги направих сама..ако ти харесват си ги дръпни,има ги по-назад в темата Peace
Аз ги направих директно на фш

# 52
  • В кошера...
Търсих и в тази и в темата за Кравичката, но не мога да намеря линка. Може ли някой да ми помогне. Сиска, благодаря ти, че споделяш с нас! Големия календар си го дръпнах, но другите не мога да ги открия...

# 53
  • София
Леле загубила съм тренинг,ужасна работа,мъча един календар 1седмица и пак нещо не се получи...Но все пак е първи и като за начало става до някъде...

Untitled-1 copy by vesito2000, on Flickr

Никой ли още не е започнал,за да показва и дава идеи...

# 54
Сиска поздравления,много хубав календр.Благодаря, че го сподели с нас.

# 55
  • София
И един детски с Дидалините...

# 56
  • София
Момичета, някой знае ли безплатен сайт за рамки? Имаше един, но преди мнооого време във Фотошопската тема. Искам да направя рамки на някои снимки и тогава да ги използвам на календара. Нещо като на Сузанка68 както е станала снимката.
На първо време ги правя в Word, тъй като нямам място за фотошопа на РС-то (изгоря ми единия диск). За др. програма не се сещам.  Смятам да ползвам календара на Сиска и отгоре да сложа снимка. След това да го принтирам на по-дебел лист (картон) и да го ламинирам. Дано стане. Много е аматьорско, но все пак е нещо.

Някой има ли месеците за отделни листа? В смисъл да не са на един лист, а всеки месец по отделно.

Миналата година в у-ще календарите бяха направени от една снимка по-голям формат за глава, отдолу 4 листа * 3 месеца формат А4 хванати със спирала. То и аз мога да си ги направя такива  Simple Smile

# 57
rainbow, потърси тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=281732.0-това е фотошопския архив, ето ти и един такъв сайт http://www.album.bg/asdewq/albums/27390/, само че не знам как без Фотошоп ще вмъкнеш снимката вътре!
По въпроса за месеците, ето от тук може да си ги извадиш и обработиш в Word http://5ko.free.fr/bg/year.php?y=2011.Има някакви програми за каленари, но аз лично не съм ползвала. Потърси в Гуглето и ще намериш нещо.
Успех!

# 58
  • София
rainbow ,http://imikimi.com/main/categories виж този сайт,там има доста готови шаблони ,само качваш снимката,оразмеряваш я теглиш на компа и си готова.Аз ги правя с фотошоп,и рамки и снимки и всички останало.Месеците на отделел лист се правят като си ги сваляш един по един на страничка и така стават всеки месец сам за себе си,но се чудя ако нямаш програма дали с PAINT ще стане.Иначе аз правя календари и всичко друго в Мания Принт,миналата година ги правих на картон 60/40 и ми бяха по 6.5лв. не съм ги ламинирала.Сега мисля да ги пусна на полугланцова хартия защото картона е по тежък и се оплепя от стената.Готовите са на хартия и пак стават.Вече съм с 3 календара,но се замислям за настолни тип триъгълник,но нещо не се досещам как се правят.Ако някой има идея моля да ми помогне.

# 59
Някой може ли да качи в друг вид готовите месеци на 2011, които направи Сиска, че имам някакъв проблем с отварянето на този файл, който свалих от нейния линк...

Общи условия

Активация на акаунт