Календари 2011

• 92 558
  • 403
  •   1
Отговори
# 30
  • На морето!
И аз ще се включа тази година. И като за първи път ще имам много прозаични въпросчета, простете, но не ми се четат целите стари теми  Embarassed И ето го и първият- какъв размер на изображението (в пиксели и см.) задавате още в началото, когато започнете да обработвате фона? Мисля да правя джобни и стенни календари.

# 31
  • София
Сиска, златна си  bouquet
Аз се чудя  настолни пирамидки или стенни да направя...

# 32
Сиси, много много мерси Hug

# 33
Сиска, мерси и от мен!  bouquet

Менина, мога да кажа за формат А3, понеже такива календари правя - 3508/4963

# 34
И аз ще се включа,искам да измайсторя нещо с моите си ръце ,само,че и идея си нямам как  Heart Eyes.Ще разгледам и старите теми,но сигурно ще имам и много глупави въпроси.

# 35
  • София
Сиска,супер се е получило,но аз си те знам теб  и от другата тема за фотошопа и там твориш красоти Hug

# 36
Сиска,супер се е получило,но аз си те знам теб  и от другата тема за фотошопа и там твориш красоти Hug
Hug
Хоби ми е и много ме влече,жалко,че нямам никакво време за това  Rolling Eyes
5 месеца не бях отваряла фш и да си призная бях позабравила много неща и ми беше трудничко да ги измайсторя тези месеци.

# 37
хайде и аз случайно тук.
Миналата година правих календарчета (джобни и от тези големите) за родата. Много ги харесаха.
Ролзвах сайта snimkitevi.com
Довона съм.
Тази година също от там ще си поръчам, но ще спретна снимката по отрано.

# 38
Миналата година и аз реших да правя. Ако ги бях поръчала според момента, в който ми дойде музата, щяха да бъдат чудесна Великденска изненада.  Crazy
Накрая едно много добро другарче от форума ми спретна колажи и с тях - в близкото фото. Така за бабите имаше работещата внучка  (това работи детето - внучка  Simple Smile) на много-листен календар. Сега се присламчвам, че да съм по-`увреме с манифактурата.  Sunglasses

# 39
здравейте,
някой вадил ли си е във fotolan календарче тип пирамида и дали сте доволни от цветовете?

# 40
  • София
Сега видях новата тема за 2011 г. Записвам се да ви следя. Решила съм малките календарчета да ги направи в Артскоу - американски сайт за най-различни фото продукти. Там си поръчах миналата година карти, които направих на календари.
Ще прочета темата първо и пак ще се включа.
Сега изчетох темата и да благодаря на Сиска за файла с календара - много полезна част от календаро-правенето.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 22:19 от nonich

# 41
Само да попитам nonich как става поръ4ката в атрскоу понеже и аз се зарибих там за едни 4адъри.Въпроса ми е за колко време пристигат нещата, за да мога да предвидя до кога най-късно мога да направя поръчката? С кредитна карта се плаща нали?

# 42
  • гр. Варна
Браво, Сиска! И от мен имаш благодарности. Знам, че времето е много ценно, но щом желаеш нещо - проблемите ги решаваш. Аз също нямам свободно време, но правя опити във ФШ, и се радвам на резултатите си.
Затова много ще си ни полезна на тези, които искаме и по-малко от тебе умеем да го направим.
Само бъди здрава, а другото ще го направиш когато  стане...

# 43
  • София
Само да попитам nonich как става поръ4ката в атрскоу понеже и аз се зарибих там за едни 4адъри.Въпроса ми е за колко време пристигат нещата, за да мога да предвидя до кога най-късно мога да направя поръчката? С кредитна карта се плаща нали?
Това кога пристигат нещата е много относително нещо. Поръчай ги колкото се може по-рано за да си сигурна, че ще имаш подаръци за Коледа (ако за тогава ти трябват). Аз календарчетата ги поръчах края на октомври ли беше, може и началото на ноември, защото след това бая се забавиха нещата на другите, които поръчаха.
Някои дори си ги получиха чак края на януари  ooooh!.
А иначе плащането до определена сума ставаше само през Пейпал, а когато е по-голяма имаш право на избор - карта и или Пейпал.

# 44
Сиска, страхотна си, тъкмо започнах да се мъча с датите Embarassed
Много, много благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт