Календари 2011

• 92 569
  • 403
  •   1
Отговори
# 60
Запис.

# 61
  • Vaudreuil Canada
Аз вече поръчах джобните календарчета от artscow.com  за съжаление не мога да сваля файла на Сиска а нейните дати са по-хубави от моите Simple Smile така че и аз ще се радвам ако някой може да качи файла някъде другаде или да му дам мейл да ми го пусне там.

els да не би версиите на фотошопа ви да се разминават драстично та затова да не можеш да отвориш файла  newsm78

# 62
  • В кошера...
Момичета, качила съм моите 12 месеца поотделно в Кравата, както и календара от Сиска - моля за позволение, но не мога да ги пусна в Галерията. Ако някой сподели как, го направя. Ето ги: http://www.artscow.com/ShareAlbum.aspx?Key=xlo1e8ds

# 63
.... но се замислям за настолни тип триъгълник,но нещо не се досещам как се правят.Ако някой има идея моля да ми помогне.

Аз си ги направих месец за месец с размер 10/15 см. Извадих ги във фотото като снимки и ги дадох да ги подвържат и да им направят картонената пирамида.  Peace

# 64
Момичета, качила съм моите 12 месеца поотделно в Кравата, както и календара от Сиска - моля за позволение, но не мога да ги пусна в Галерията. Ако някой сподели как, го направя. Ето ги: http://www.artscow.com/ShareAlbum.aspx?Key=xlo1e8ds
Благодаря, а после как да се свалят? Никога нищо не съм правила в кравата.

# 65
Момичета,при мен не се вижда проблем със свалянето на датите newsm78
Аз го редактирах файла,в началото бях качила погрешен,но сега си е както трябва в ПНГ
Съжалявам за объркването,опитайте пак да свалите файла от дадения линк във 4shared

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 20:51 от *Сиска*

# 66
  • Vaudreuil Canada
Сиска този път успях да го сваля - явно съм уцелила някакъв куц момент предния път - благодаря ти   bouquet

# 67
Да, този път и при мен се получи! Предишния път само го свалих, без да видя какво и що, а когато пробвах да го отворя ми даваше, че ми трябва друга програма. Сиска, още веднъж -   bouquet

# 68
Тази година няма да се мъча сама щом ви намерих  Simple Smile
Всяка година пробвам сама, но нещо не мога да ги докарам както ми е в главата и накрая зарязвам цялата работа.

# 69
Ето какво направих аз, малко е аматьорски, но си го харесвам като за начало

# 70
Момичета, правя 12-листен календар. таргет групата ми са съседските майки с деца на 1-8 години. Какво си представяте да има на календара за м. февруари? Половинът иска кокичета, било по-зимно, аз съм наслагала разни др цветенца.

# 71
На мен кокичето ми е мартенско  Mr. Green Февруари ли никнат кокичетата?
Но всъщност ако на март сложиш мартенички, тогава кокичетата са добре за февруари  Simple Smile

# 72
  • гр. Варна
Момичета и аз се включвам да следя темата. За Варна има ли инфо къде да се поръчат календари за 2011г. Моля за Цени , количество и размери!
 newsm78

# 73
  • Варна

Супер! Мерси много! Hug

# 74

Общи условия

Активация на акаунт